Hur man ställer in donationer för att vända

Rycka till är en av de mest populära streamingplattformarna på internet, med över 15 miljoner unika dagliga tittare och över fyra miljoner streamare. För många av dessa streamers Rycka till är inte bara ett sätt att ha kul och dela passion med fansen, utan också ett sätt att generera intäkter.

Medan ett sätt att tjäna pengar är med en premiumprenumeration, är det andra sättet genom donationer. Det finns flera sätt att skapa donationer på plattformen Rycka till som direkt genom Rycka till och via tredje parts plattformar.

Om du är bra på tv-spel och har kul på kameran kanske du kan tjäna lite pengar genom att ge någon något att titta på.

Hur man tar emot beats på Twitch

bitar(Bits) är det primära sättet som tittare kan donera till streamers Rycka till att de gillar och tycker om. Gör ett roligt skämt eller gör ett en-på-en-miljon skämt och du kan vara på väg mot en lavin. bitar . Det finns bara ett problem: att få bitar du måste vara en partner Rycka till .

Även skicka bitar vem som helst kan ta emot dem, bara de som deltar i Twitch affiliate program(Twitch Affiliate) , och det är inte lätt att kvalificera sig. För att kvalificera dig till programmet måste du ha minst 500 minuters sändningstid under de senaste 30 dagarna. Det är drygt 8,3 timmar.

Du måste också ha sju unika sändningar inom 30 dagar och i snitt ha minst tre samtidiga tittare under den tiden. Slutligen måste du ha totalt 50 eller fler följare.

Kvalificering för deltagande i Twitch affiliate program(Twitch Affiliate) kräver en betydande tid. När du väl är kvalificerad, Rycka till kommer att skicka ett e-postmeddelande och skicka en inbjudan till dig via meddelandefliken på Twitch.tv .

Du får en cent per bit(Bit) brukade muntra upp dig. Det betyder att för varje 100:e bitar(Bit) donerat till din kanal kommer du att tjäna 1 dollar.

Hur man ställer in donationer(Donationer) genom tredje(tredje) personer

Om tanken är att bli Twitch partner(Twitch Affiliate) verkar för komplicerat, du kan använda en tjänst som streamlabs att ställa in donationer för Rycka till genom plattformar som t.ex PayPal , Skrill och enhetslön . Att konfigurera dessa tjänster är lika enkelt som att länka ditt konto så att donationer har en plats att ta vägen till.

Om du verifierar ditt konto streamlabs , kommer du att kunna ta emot donationer direkt från kreditkort. Checken har dock vaga krav, inklusive:

  • Beprövad meritlista för laglig användning
  • Konstant mönster av samtidiga tittare och prenumeranter

Vad dessa krav betyder är inte klart, men det betyder att du inte kommer att klara testet efter en eller två nätters streaming. Du kommer att behöva anstränga dig innan du kvalificerar dig, men det är inget problem om du vill bli det Twitch partner(Twitch Affiliate) .

Däremot PayPal(PayPal) är inte det enda alternativet. streamlabs har många integrationer inklusive Patreon , Extra liv , Tiltifiera , TippeeStream och andra. Dessa tjänster gör det enkelt att ta emot donationer utan att tvinga tittarna att köpa. bitar på Twitch för att göra en donation.

streamlabs är ett verktyg som fungerar som en överlagring för din stream Rycka till men du kan också använda den för att synkronisera inställningar över andra streamingplattformar, inklusive Youtube , mixer och andra. Du kan anpassa tipssidan i streamlabs för att ytterligare uppmuntra tittarna att donera, men det är inget krav – och du behöver inte ha ett Premium-konto för att få tips.

Skapa donationer med en PayPal-länk

Det finns ett tredje alternativ som många streamers förbiser, vilket är att helt enkelt lägga till en donationslänk. Människor stödjer författare de gillar. Om du ger dina tittare möjlighet att stödja dig är det mer sannolikt att de gör det, även om det innebär att klicka på en orelaterade länk. Rycka till .

Du kan inte lägga till en länk direkt till din bio Rycka till. Du kan dock lägga till en panel till din kanal Twitch från inställningarna (Rycka till)Twitch kanal(Twitch Channel) som tjänar samma syfte.

Den här panelen kan innehålla en bild som du kan länka till en annan webbplats (i det här fallet din donationslänk). PayPal ). Du kan också inkludera text för att bjuda in tittare att donera.

Att ställa in donationer för Rycka till så allt du behöver veta är din adress PayPal.Me . Den här adressen kommer att se ut ungefär så här: paypal.me/användarnamn. När någon klickar på länken omdirigeras de till en sida där de kan donera så mycket de vill.

Ju mer personlig din donationssida är, desto mer sannolikt är det att någon skickar några dollar till dig. Inte(Få) glöm att ställa in en profilbild med din bild eller din streamlogotyp Rycka till. Istället för(Snarare) en enkel länk bör du skapa en donationsknapp som uppmanar tittarna att klicka på den.

När du har ställt in flera donationsalternativ på Rycka till , allt du behöver göra är att fokusera på att underhålla dina tittare. Spela spel bra (eller inte), men se till att alla som tittar på dig har roligt. Ingen bygger en gigantisk fanbas över en natt, men med tiden och regelbundna streamingschema kan du bygga din egen karriär på Rycka till.

Twitch är en av de mest populära streamingplattformarna på webben, med mer än 15 miljoner unika dagliga tittare och över fyra miljoner streamers. För många av dessa streamers är Twitch inte bara ett sätt att ha kul och dela en passion med fansen – det är ett sätt att generera intäkter.

Medan ett sätt att tjäna pengar är genom premiumprenumeranter, är ett annat sätt genom donationer. Det finns flera sätt att ställa in donationer på Twitch-plattformen, både direkt via Twitch och via tredjepartsplattformar.

Om du är bra på tv-spel och underhåller på kamera, kanske du kan tjäna lite pengar på att ge någon något att titta på.

Hur man accepterar bitar på Twitch

Bits är det primära mediet för tittarna att donera till Twitch-streamers de gillar och tycker om. Gör ett roligt skämt eller dra av dig en en-på-en-miljon snipa och du kan befinna dig i mottagarsidan av en lavin av Bits. Det finns bara ett problem: Du måste vara en Twitch affiliate för att ta emot Bits.

Även om vem som helst kan skicka bitar, är det bara de i Twitch Affiliate-programmet som tillåts ta emot dem – och det är inte lätt att kvalificera sig. För att kvalificera dig för programmet måste du ha minst 500 minuters sändning under de senaste 30 dagarna. Det är lite över 8,3 timmar.

Du måste också ha sju unika sändningar under 30 dagar, med ett genomsnitt på minst tre samtidiga tittare under den tiden. Slutligen måste du ha totalt 50 eller fler följare.

Att kvalificera sig för Twitch Affiliate-programmet kräver en betydande tidsinvestering. När du är kvalificerad kommer Twitch att skicka ett e-postmeddelande till dig och skicka en inbjudan via meddelandefliken på Twitch.tv.

Du kommer att tjäna en cent per bit som används för att heja på dig. Det betyder att för varje 100 bitar som doneras till din kanal kommer du att tjäna $1.

Hur man skapar donationer genom tredje part

Om tanken på att bli en Twitch Affiliate låter som för mycket arbete, kan du använda en tjänst som Streamlabs för att skapa donationer på Twitch genom plattformar som PayPal, Skrill och Unitpay. Att konfigurera dessa tjänster är lika enkelt som att länka ditt konto så att donationerna har en plats att ta vägen till.

Om du verifierar ditt Streamlabs-konto kan du ta emot donationer direkt från kreditkort. Verifiering har dock vaga krav inklusive:

  • En beprövad meritlista för legitim användning
  • Ett konsekvent mönster av samtidiga tittare och följare

Vad dessa krav betyder är inte klart, men det betyder att du inte kommer att bli verifierad efter bara en eller två nätters streaming. Du kommer att behöva anstränga dig innan du kvalificerar dig, men det här är inget problem om du har siktet inställt på att bli en Twitch Affiliate.

PayPal är dock inte det enda alternativet. Streamlabs har många integrationer inklusive Patreon, Extra Life, Tiltify, TippeeStream och mer. Dessa tjänster gör det enkelt att acceptera donationer utan att tvinga dina tittare att köpa Bits från Twitchs system för att kunna donera.

Streamlabs är ett verktyg som fungerar som en överlagring för din Twitch-ström, men du kan också använda den för att synkronisera inställningar över andra streamingplattformar, inklusive YouTube, Mixer och mer. Du kan anpassa din tipssida inom Streamlabs för att ytterligare locka tittare att donera, men det är inget krav – och du behöver inte ha ett Premium-konto för att få tips.

Ställ in donationer med en PayPal-länk

Det finns ett tredje alternativ som många streamers förbiser, och det är helt enkelt att lägga till en länk för att donera. Människor stöder kreatörer de gillar. Om du ger dina tittare ett sätt att stödja dig, kommer de sannolikt att göra det även om det innebär att följa en länk bort från Twitch.

Du kan inte lägga till en länk direkt till din Twitch-bio. Du kan dock lägga till en panel till din Twitch-kanal från dina Twitch Channel-inställningar som tjänar samma syfte.

Den här panelen kan innehålla en bild som du kan länka till en annan webbplats (i det här fallet din PayPal-donationslänk.) Du kan också inkludera text för att bjuda in tittare att donera.

För att skapa donationer på Twitch på detta sätt behöver du bara veta din PayPal.Me-adress. Den här adressen kommer att se ut ungefär som paypal.me/användarnamn. När någon följer länken tar den dem till en sida där de kan donera hur mycket de vill.

Ju mer anpassad din donationssida är, desto mer sannolikt kommer någon att skicka några dollar till dig. Se till att ställa in profilbilden med en bild på dig själv eller en logotyp för din Twitch-ström. I stället för bara en länk bör du skapa en donationsknapp som uppmanar tittarna att klicka.

När du har ställt in flera donationsalternativ på Twitch är allt du behöver göra fokusera på att underhålla dina tittare. Spela spel bra (eller inte), men se till att alla som ägnar tid åt att titta på dig trivs. Ingen genererar en gigantisk fanbas över en natt, men med dedikerad tid och ett regelbundet streamingschema kan du bygga en egen Twitch-karriär.

Relaterade Artiklar

Back to top button