Hur man spelar röstanteckningar snabbare i WhatsApp: Snabba upp ljudet till 1,5x och 2x

WhatsApp tillåter dig redan ändra ljudhastigheten skickas eller tas emot i chattar. Efter många år av slipstreaming av Telegram kommer det inte längre att vara nödvändigt att tillgripa tredjepartsapplikationer för att kunna accelerera dem ljud från applikationen: använd bara inbyggd WhatsApp-funktion att läsa dem på 1X, 1,5X eller 2X hastighet.

Först och främst bör det noteras att denna funktion visas automatiskt i WhatsApp, först når betaversionen av applikationen, sedan majoriteten av användarna. Så om du inte ser den här funktionen i dina röstanteckningar, se till att din WhatsApp är uppdaterad. Om funktionen fortfarande inte visas, ha tålamod, den kommer så småningom att nå alla appanvändare.

WhatsApp låter dig öka hastigheten på röstanteckningar

Var också medveten om det WhatsApp har implementerat denna nya funktion i alla dess versionerså det är möjligt att snabba upp ljudet på både i WhatsApp för Android och i dess iOS-version. Naturligtvis kan vi också ändra hastigheten på röstanteckningar whatsapp webb och i skrivbordsversionen av WhatsApp, både på Mac och Windows.

Hur man snabbar upp ljud på WhatsApp

Med funktionen tillgänglig och aktiverad kommer den att synas när du börja spela en ljudfil. Vid den tiden kommer vi att se en liten knappen på höger sida av ljudanteckningen som säger “1X”. Medan du skriver ovan, hastigheten på ljudanteckningen kommer att passera1,5X. Och när man läser igen, hastigheten ökar upp till 2X och ljudet kommer att spela dubbelt så snabbt. Om vi ​​spelar en tredje gång kommer ljudet att återgå till sin ursprungliga hastighet.

Ett ljudmeddelande från WhatsApp spelas upp med 2X hastighet.

Det bör nämnas att WhatsApp ger möjlighet till snabba upp mottagna och skickade ljud. Börja bara spela en röstanteckning och tryck på motsvarande knapp för att ändra dess uppspelningshastighet.

Likaså är det viktigt för dig att veta att ljudets hastighet är samma för alla röstanteckningar. När hastigheten är inställd, alla röstmemon kommer att spelas upp med denna hastighetäven efter att du har stängt applikationen eller stängt av mobilen.

https://twitter.com/arelycabb/status/139727714425012868

Detta är en extremt användbar funktion för vinna tidspeciellt när du lyssnar på särskilt långa ljudanteckningar.

Nu måste vi bara vänta på att WhatsApp har har fulländat denna funktion med några av Telegrams avancerade funktioner, där vi bland annat kan fortsätta att läsa jag’ bakgrundsljud medan vi fortsätter att bläddra i applikationen.

Vad du ska göra om du inte har möjlighet att snabba upp ljudet

Om du inte ser knappen för att snabba upp WhatsApp-ljud, finns det ett antal saker du kan göra för att försök tvinga den att dyka upp. Om du av någon anledning inte kan eller vill vänta på att din WhatsApp ska uppdateras, prova följande:

  • Se till att du har senaste versionen av whatsapp. Gå till appbutiken för Android eller iOS och ladda ner den senaste tillgängliga versionen av WhatsApp. Ett alternativ kan vara att avinstallera WhatsApp och installera det igen.

Google Play | WhatsApp Messenger App Store | whatsapp Messenger

  • Starta om appen. Om din WhatsApp redan är uppdaterad och du fortfarande inte ser knappen för att snabba upp röstanteckningar, är vårt råd att tvinga appen att stoppa och radera även whatsapp-cachedata. Du kan göra den här processen genom att gå till avsnittet “Applikationer” på din Android-mobil och leta efter WhatsApp där.
  • Installera WhatsApp Beta. Ditt sista tips är att installera betaversionen av WhatsApp på din smartphone, vilket gör att du kan få de senaste funktionerna i applikationen i förväg. För att göra detta måste du registrera dig på WhatsApp betasidan och sedan ladda ner applikationen från Google Play.

Om allt annat misslyckas kan vi bara ge dig ett sista råd: tålamod. Om du har en mer eller mindre färsk mobil och du ser till att sättauppdatera dina appar Ofta kommer funktionen Accelerate Audios att dyka upp ensam på din WhatsApp.

Relaterade Artiklar

Back to top button