Hur man spelar Outburst on Zoom (med vänner och familj)

Av alla oväntade saker som pandemin har fört med sig, appar för videosamtal som Zoom , bör vara överst. Otillgängligheten av mötesrum och kontor har resulterat i att många organisationer förlitar sig på programvara för videokonferenser för att utföra sin dagliga verksamhet.

I takt med att skärmtiden har ökat har människor utvecklat unika sätt att förvandla virtuella familjesammankomster till roliga aktiviteter. Utbrott är ett av dessa populära brädspel, anpassat att arbeta med Zoom . Spelet kräver lite material och kan enkelt spelas med vänner och familj i Zoom .

Vad är Explosive Game?(Vad är Outburst Game?)

För att sätta krydda på långa och tråkiga möten och öka nivån av nöje mellan separerade vänner och familjer, har användare försökt ta med brädspel i sina möten. Denna unika form av innovation har hjälpt människor att övervinna ensamheten under pandemin och återknyta kontakten med separerade vänner och familj.

Outburst(Outburst game) är ett klassiskt brädspel som kan spelas med minimal skicklighet och övning. I spelet skriver handledaren ner två listor med saker, en för varje lag. Listan innehåller namn på vanliga saker som vi alla känner till. Det kan vara frukter, bilar, kändisar och i allmänhet allt som kan förvandlas till en lista.

Därefter delas deltagarna in i två lag. Sedan ropar värden namnet på listan, och deltagarna i ett lag måste svara på plats. Målet med spelet är att matcha namnen som finns på värdens lista inom en given tidsperiod. I slutet av spelet vinner laget med flest korrekta svar.

Poängen med spelet är inte att vara tekniskt korrekt eller försöka ge ett objektivt svar; hela syftet är att få deltagarna att tänka som facilitatorn.

Föremål som behövs för att spela(Saker som behövs för att spela spelet)

Fastän Utbrott kräver lite förberedelser, det finns några saker du behöver göra för att få spelet att fungera smidigt.

1. Plats att skriva: Du kan skriva på ett papper eller använda valfritt skrivprogram på din dator. Du kan skapa listor innan du börjar spela eller ladda ner färdiga listor från Internet.

2. Timer: Spelet är roligare när det finns tidsgränser och du måste svara snabbt varje gång.

3. A-Zoom-konto.

4. Och, naturligtvis, vänner för spelet.

Hur spelar man Outburst på Zoom?(Hur man spelar Outburst Game på Zoom?)

När alla föremål som behövs för spelet är samlade och mötet är klart kan du börja spela spelet Utbrott .

ett. Samla alla deltagare(Samla alla deltagare) och skilja dem åt(dela upp dem) i två lag.

2. Förbered en lista(Förbered din lista) och timer(timer) strax före matchen.

3. Tilldela den första listan(Tilldela den första listan) till det första laget och ge dem om 30 sekunder(30 sekunder) för att svara så många som möjligt.

4. Klicka på på zoomsidan skärmdelning.(Dela skärmknapp.)

5. Klicka på i alternativen som visas “Styrelse”.(‘Whiteboard.’)

Klicka på Whiteboard i alternativen som visas

6. På den här tavlan kan du skriva ner poängen lag för(lagets poäng) när spelet fortskrider.

På denna tavla kan du spela in lagens resultat när spelet fortskrider.

7. I slutet jämföra resultat(jämför poängen) för båda lagen och tillkännage vinnaren.

Onlineversion av Outburst(Onlineversionen av Outburst)

Förutom det manuella spelet kan du ladda ner onlineversionen av spelet Outburst(Outburst Game) . Detta förenklar poänghanteringen och ger arrangörerna färdiga listor.

Så du lyckades organisera och spela spelet UtbrottsspelZoom . Lägger till spel som Utbrott , lägger till ett extra lager av kul till familjeevenemang och sammankomster online. Med lite mer grävande kan du ta med dig många fler klassiska spel tillbaka till ditt möte kl Zoom och övervinna tristess som orsakas av pandemin.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det spela Outburst med dina vänner eller familj på Zoom(spela utbrott med dina vänner eller familj på Zoom) . Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Av alla oväntade saker som pandemin förde med sig måste videosamtalsapplikationen sush som Zoom placeras högst upp. Avsaknaden av konferensrum och kontor har lett till att flera organisationer använder programvara för videosamtal för konferenser för att sköta sin dagliga verksamhet.

I takt med att tiden som spenderas framför skärmen har ökat har människor utvecklat unika sätt att förvandla virtuella familjemöten till roliga evenemang. Outburst är ett så populärt brädspel som har anpassats för att passa perfekt med Zoom. Spelet kräver lite material och kan enkelt spelas med vänner och familj på Zoom.

Vad är Outburst Game?

För att lägga till en nyans av smak till långa och tråkiga möten och öka det roliga mellan separerade vänner och familjer, försökte användare att införliva brädspel i sina möten. Denna unika form av innovation har hjälpt människor att övervinna ensamhet under pandemin och få kontakt med separerade vänner och familj.

Outburst-spelet är ett klassiskt brädspel som kan spelas med försumbar skicklighet och övning. Inom spelet skriver en värd ner två listor med saker, en för varje lag. Listan innehåller namn på vanliga saker som vi alla är medvetna om. Detta kan inkludera frukter, bilar, kändisar och i princip allt som kan förvandlas till en lista.

Deltagarna delas sedan in i två lag. Värden ropar sedan upp namnet på listan och deltagarna i ett lag måste svara på plats. Spelets mål är att matcha namnen som finns på värdens lista inom en tidsram. I slutändan vinner laget som hade ett högre antal rätta svar spelet.

Spelet handlar inte om att ha tekniskt rätt eller att försöka svara objektivt; hela syftet är att tvinga deltagarna att tänka som värden.

Saker som behövs för att spela spelet

Även om Outburst kräver lite förberedelser, finns det några saker du behöver för att se till att spelet ska genomföras smidigt.

1. En plats att skriva: Du kan antingen skriva på ett papper eller använda valfritt skrivbaserat program på din PC. Du kan skapa listorna innan spelet startar eller ladda ner färdiga listor från internet.

2. En timer: Spelet är roligare när det finns tidsbegränsningar och varje gång måste svara snabbt.

3. A-Zoom-konto.

4. Och, naturligtvis, vänner att spela spelet med.

Hur spelar man Outburst-spelet på Zoom?

När alla föremål som behövs för spelet har samlats, och mötet är klart, kan du börja spela Outburst-spelet.

ett. Samla alla deltagare och dela upp dem i två lag.

2. Förbered din lista och din timer strax före matchen.

3. Tilldela den första listan till det första laget och ge dem runt 30 sekunder att svara så mycket de kan.

4. På zoomsidan klickar du på dela skärmknapp.

På zoomsidan, klicka på dela skärmknappen | Hur man spelar Outburst på Zoom

5. Från alternativen som visas, klicka på “Whiteboard.”

Från alternativen som visas klickar du på Whiteboard

6. På denna whiteboard kan du anteckna lagets poäng allt eftersom spelet fortskrider.

På den här whiteboardtavlan kan du notera lagens poäng allt eftersom spelet fortskrider

7. Till slut jämför poängen av båda lagen och utse vinnaren.

Onlineversionen av Outburst

Förutom att spela manuellt kan du ladda ner onlineversionen av Outburst Game. Detta gör det lättare att hålla poäng och förser värdarna med färdiga listor.

Med det har du framgångsrikt lyckats organisera och spela Outburst-spelet på Zoom. Tillägget av spel som Outburst lägger till ett extra lager av kul till familjeevenemang och sammankomster online. Med lite mer grävande kan du ta tillbaka många fler klassiska spel till ditt Zoom-möte och bekämpa tristess som orsakas av pandemin.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde spela utbrott med dina vänner eller familj på Zoom. Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button