Hur man spelar James Bond Goldeneye på PC

Golden Eye 007 är fortfarande en av de mest populära förstapersonsskjutarna genom tiderna. Den har en speciell plats i många spelares hjärtan tack vare dess innovativa multiplayer(multiplayer experience) läge och enspelarläge som låter dig bli James Bond(James Bond).

Det har gått över 20 år sedan det släpptes 1997, och du kan bli frestad att spela spelet igen. Golden Eye 007 med dina vänner. vet du(Har) du att det finns en gratisversion av multiplayer-spelet Golden Eye 007 känd som GoldenEye: Source?

Det är så man spelar James Bond Golden Eye : Källa online just nu – och(Källa online just nu – och) är det bättre än originalet N64.

Vad är James Bond GoldenEye: Source?(Vad är James Bond Golden Eye: Källa?)

Mer(sätt) 2005 Team GoldenEye : Källa startade utvecklingen av modden för fullt perestrojka (översyn mod)Golden Eye 007 . Först full version (Källa i full utgåva)gyllene öga : Källa blev tillgänglig i december 2010(december 2010) och fick allmänt positiva recensioner.

James Bond Golden Eye(James Bond GoldenEye) : Källan skiljer sig från originalet genom att den bara är för multiplayer. Du kan inte gå tillbaka till originalet enspelarläge(enspelar GoldenEye 007) GoldenEye 007-kampanjen är synd. Däremot kan du spela multiplayer-spelet gyllene öga på olika nivåer av originalspelen, inklusive favoriter som t.ex Komplex, bibliotek och Anläggningen .

Det finns även andra nivåer som inte var tillgängliga som flerspelaralternativ i originalspelet, som t.ex Kontroll, Silo, Cradle och Depå . Vissa kort innehåller “klassisk » N64 version(”N64 version) samt en uppgraderad version.

Alla lägen finns i GoldenEye: Source multiplayerspel(flerspelarspel) från originalet, som t.ex Licens to Kill (ett skott död) Levande dagsljus (fånga flaggan) och Du lever bara två gånger (endast två spawns per spelare).

Hur man laddar ner och installerar GoldenEye: källkod(Hur man laddar ner och installerar GoldenEye: Source)

En av de bästa funktionerna gyllene öga : Källan är att det är helt gratis. Du och dina vänner kan ladda ner och spela multiplayer-spelet James Bond Golden Eye Online(James Bond GoldenEye online) utan att spendera en krona.

För detta behöver du Steam-konto(Steam-konto) , Källa SDK Base 2007 och mig själv gyllene öga : Källa.

 1. Först och främst, ladda ner och installera Steam (ladda ner och installera Steam).
 2. Öppna efter installationen Ånga (du måste skapa Steam-konto(Steam-konto) ).
 3. Välj ” Bibliotek(Library)” för att öppna spelbiblioteket.
 4. Klick(Klicka) på rullgardinsmenyn som för närvarande heter ” Spel(Spel)”, avmarkera ” Spel(Spel)” och kryssa i rutan ” Verktyg(Verktyg) » . du kan använda söksträng(sökfältet) under rullgardinsmenyn för att hitta Källa SDK Base 2007 och välj sedan Installera(Installera) .

 1. Därefter måste du ladda ner och installera gyllene öga : Källa. Spelet använder motorn Källa SDK Base 2007 men jobbar ute Ånga .

Ladda ner:(Ladda ner:) GoldenEye: Källa för Windows (gratis)

 1. När installationen är klar gyllene öga : Källa kan du omedelbart börja spela. Välj ” Hitta servrar(Hitta servrar) » i menyn « gyllene öga : Källa(Källmenyn) » och visa de tillgängliga alternativen. Det bästa sättet att sortera serverlistan(serverlista) – efter antalet aktiva användare. Välj ” Spelare(Spelare )” för att hitta servern med de senaste spelarna. Dubbelklicka(Dubbelklicka) server för att gå med i striden.

GoldenEye: Är Source bättre än GoldenEye 007?(Är GoldenEye: Source Better Than GoldenEye 007?)

Frågan du har väntat på: gyllene öga : Är källan bättre än originalet?

gyllene öga : Källa uppdaterar det ursprungliga spelet GoldenEye 007 om James Bond(James Bond GoldenEye 007) inom flera nyckelområden. Dessutom har du ytterligare uppdateringar, med tillstånd av lekfull(Källspel) av Valves källmotor och fleranvändarfunktion(multiplayer-funktionalitet) som är associerad med den. Först, flerspelarläge Golden Eye 007 var begränsad till fyra spelare, medan gyllene öga : Källa stöder upp till 64 spelare.

Eftersom det gyllene öga : Source är gratis, du och dina vänner kan gå till en av de många öppna servrarna och börja spela. I skrivande stund finns det minst 25 onlineservrar. Men om du vill börja spela ett multiplayer-spel gyllene öga : Källa(Källa multiplayer) med andra användare måste du vänta.

Servrar gyllene öga : Källan är tom. Att gå med på en server och vänta ett tag är ett alternativ. Det kan ta lite tid, men användare kommer att samlas på en server, med tanke på det lilla antalet spelare.

När du startar spelet svarar det på de nostalgiska egenskaperna du vill ha multiplayer-spel med James Bond GoldenEye(James Bond Golden Eye multiplayer): springa och skjuta(springer och skjuter), många vapen, snabbt byte spel och fart(lek och fart), samt lite bra, dumt kul.

Ett annat praktiskt tillägg är mus och tangentbord(mus och tangentbord). Att spela förstapersonsskjutare på en handkontroll är lite svårare än på tangentbord och mus(alternativ för tangentbord och mus) . Fastän N64 styrenhet(N64 controller) var unik i design, och många kommer att ha professionell precision med den, kombination av tangentbord och mus(kombination av tangentbord och mus) är det bästa alternativet.

Nykomlingar till GoldenEye(GoldenEye) : Källa kan vara besviken över avsaknaden av en enspelarkampanj. Maud(overhaul mod) Total Overhaul var aldrig tänkt att vara ett enspelarspel. Om du vill spela fantastiskt enanvändarläge (enspelarläge)Golden Eye 007 måste du ladda ner och spela igenom N64 emulator(N64-emulator).

GoldenEye 007 vs GoldenEye: Källa(GoldenEye 007 vs. GoldenEye: Källa)

GoldenEye: Source är en fantastisk omformning klassiska N64(N64 classic) . Du kan ströva omkring i korridorerna komplex(Komplex) eller sicksack mellan bokhyllor in Bibliotek(Bibliotek) i flera minuter, allt med samma ljud av kulor som rikoschetterar över ditt huvud.

Om du letar efter ett fantastiskt gratis multiplayer-shooter från första början ansikten(person shooter) , bör du definitivt vara uppmärksam på James Bond Golden Eye : Källa.

Annars bör du kolla in vår lista över de bästa gratis videospelen du kan spela just nu. Det finns mycket att underhålla dig med.

GoldenEye 007 är fortfarande en av de mest populära förstapersonsskjutarna genom tiderna. Det har en speciell plats i många spelares hjärtan, för den banbrytande flerspelarupplevelsen och enspelarläget som låter dig bli James Bond.

Det är nu över 20 år sedan det släpptes 1997, och du kanske blir sugen på att spela GoldenEye 007 med dina vänner en gång till. Visste du att det finns en gratisversion av GoldenEye 007 multiplayer, känd som GoldenEye: Source?

Så här spelar du James Bond GoldenEye: Source online just nu – och om det är bättre än N64-originalet.

Vad är James Bond GoldenEye: Source?

Redan 2005 började Team GoldenEye: Source utvecklingen av en total översynsmod för GoldenEye 007. Den första fullständiga versionen av GoldenEye: Source blev tillgänglig i december 2010 och möttes av allmänt positiv feedback.

James Bond GoldenEye: Source skiljer sig från originalet genom att det bara är multiplayer-spel. Du kan inte arbeta tillbaka genom den ursprungliga enspelarkampanjen GoldenEye 007, vilket är synd. Däremot kan du spela GoldenEye för flera spelare över en rad av originaltitlarnas nivåer, inklusive favoriter som t.ex. Komplex, bibliotekoch Anläggningen.

Det finns också andra nivåer som inte var tillgängliga som flerspelaralternativ i originaltiteln, som t.ex Kontroll, Silo, Cradleoch Depå. Vissa kartor inkluderar den “klassiska” N64-versionen och en moderniserad version också.

GoldenEye: Source innehåller alla spellägen för flera spelare från originalet, som t.ex Licens to Kill (ett skott död) Levande dagsljus (fånga flaggan), och Du lever bara två gånger (endast två respawns per spelare).

Hur man laddar ner och installerar GoldenEye: Source

En av de bästa sakerna med GoldenEye: Source är att det är helt gratis. Du och dina vänner kan ladda ner och spela multiplayer James Bond GoldenEye online utan att spendera en enda krona.

För att göra det behöver du ett Steam-konto, Source SDK Base 2007 och själva GoldenEye: Source.

 1. Först ut, ladda ner och installera Steam.
 2. När du har installerat, öppna Steam (du måste skapa ett Steam-konto).
 3. Välj Bibliotek fliken för att öppna ditt spelbibliotek.
 4. Klicka på rullgardinsmenyn som för närvarande heter Spelavmarkera Speloch kontrollera Verktyg. Du kan använda sökfältet under rullgardinsmenyn för att söka efter Källa SDK Base 2007välj sedan Installera.

 1. Därefter måste du ladda ner och installera GoldenEye: Source. Spelet använder Source SDK Base 2007-motorn men körs utanför Steam.

Ladda ner: GoldenEye: Källa för Windows (gratis)

 1. Efter att GoldenEye: Source är klar med installationen kan du börja spela direkt. Välj Hitta servrar från GoldenEye: Source-menyn och bläddra sedan bland de tillgängliga alternativen. Det bästa sättet att sortera serverlistan är efter antalet aktiva användare. Välj Spelare fliken för att hitta servern med de senaste spelarna. Dubbelklicka på servern för att gå med i striden.

Är GoldenEye: Source Better Than GoldenEye 007?

Frågan du har väntat på: är GoldenEye: Source bättre än originalet?

GoldenEye: Source uppdaterar det ursprungliga James Bond GoldenEye 007-spelet på flera nyckelområden. Sedan har du ytterligare uppgraderingar som kommer med tillstånd av Valves Source-spelmotor och flerspelarfunktionaliteten som följer med det. För det första var GoldenEye 007 multiplayer begränsad till fyra spelare, medan GoldenEye: Source stöder upp till 64 spelare.

Eftersom GoldenEye: Source är gratis kan du och dina vänner hamna på en av de många öppna servrarna och börja spela. I skrivande stund finns det minst 25 onlineservrar. Men om du förväntar dig att hoppa in och börja spela GoldenEye: Source multiplayer med andra användare, kanske du väntar.

The Golden Eye: Källservrarna är övergivna. Att gå med på en server och vänta ett tag är ett alternativ. Det kan ta ett tag, men användare kommer att samlas på en server med tanke på det låga antalet spelare.

När du väl får ett spel igång, tickar det till de nostalgiska rutor du vill ha från en James Bond GoldenEye multiplayer-session: löpning och skjutning, massor av vapen, snabba omsättningar i spel och fart, och en del bra, dumt kul.

Ett annat praktiskt tillägg är musen och tangentbordet. Att spela förstapersonsskjutare av alla slag på en gamepad är något svårare än tangentbords- och musalternativet. Även om N64-kontrollern var unik i design och många kommer att ha expertnoggrannhet med den, är kombinationen av tangentbord och mus ett bättre alternativ.

En sak som kan göra de nya i GoldenEye: Source besvikna är avsaknaden av en enspelarkampanj. Den totala översynsmoden var aldrig avsedd för enspelare. Om du vill spela genom det fantastiska GoldenEye 007-enspelarläget måste du ladda ner och spela via en N64-emulator.

Golden Eye 007 vs. Golden Eye: Källa

GoldenEye: Source är en fantastisk omformning av N64-klassikern. Du kan hitta dig själv att ströva runt i komplexets korridorer eller ducka mellan bokhyllor i biblioteket inom några minuter, allt med samma ljud av rikoschetterande kulor som flyger över ditt huvud.

Om du letar efter ett fantastiskt gratis multiplayer first person shooter, bör du absolut kolla in James Bond GoldenEye: Source.

Annars bör du kolla in vår lista över de bästa gratis videospelen du kan spela just nu. Det finns massor där för att underhålla dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button