Hur man spelar in din iPad-skärm med eller utan ljud

I den här artikeln kommer vi lär dig hur du spelar in din iPad-skärm med eller utan ljud i några få steg och därmed kunna göra valfri inspelning inom din iPad för att kunna använda den i tutorials, vissa hjälper tredje part genom att utföra åtgärder inom din iPad och mycket mer.

Skärminspelningar De som följer varje Apple-uppdatering noga vet att de nyligen var tillgängliga i Apple från de senaste versionerna, innan det var omöjligt om du inte laddade ner en app i App Store och därmed kunna spela in skärmen men det var inte ett alternativ integrerat i operativsystemet på iPad.

Först och främst måste vi veta att för att komma åt skärminspelningen måste vi ha vår kontrollcenter tillgång i iPaden för användare som fortfarande inte vet vad “Control Center” skulle vara, är det ett verktyg som har inkorporerats i de senaste versionerna och det låter oss göra snabb åtkomst.

I vårt operativsystem och speciellt använd det för att lägga till snabbknappar som skärmdump, skärminspelning, förstoringsglas och många fler alternativ.

För att konfigurera det måste de gå till Inställningar > Kontrollcenter och därifrån kan vi konfigurera den med de knappar de vill ha, till exempel nu kommer vi att välja skärminspelningen och precis i början där den berättar för oss namnet kommer vi att se ett “+”-tecken där klickar du väljer samma alternativ att lägga till det till vår kontrollcenter.

När vi redan har valt alternativet “Skärminspelning” i vår kontrollcenter, vi kan börja se hur man gör skärminspelning från iPad.

Hur spelar jag in din iPad-skärm med eller utan ljud?

På så sätt kan du spela in din skärm med omgivande eller externt ljud, dvs du kan ladda ner valfri musik på iPad så att du kan lägga till den på skärminspelningen, detta är viktigt om du vill göra tutorials, om du vill förklara vad du spelar in eller bara spela lite bakgrundsmusik.

  1. För att göra detta måste vi komma åt kontrollcentret från huvudmenyn.
  2. Vi underhåller “Skärminspelning” under några sekunder och vi kommer att se att ett fönster med alternativ visas.
  3. I det här fönstret kommer vi att se att det tillåter oss aktivera eller inaktivera mikrofon inuti lådan och där klickar vi för att aktivera den om den är avaktiverad för att komma åt inspelningen genom att lägga till ljud.

Glöm inte att spela in iPad-skärmen

På hemskärmen på vår enhet kommer vi att se att vi får alternativet Kontrollcenter vilket gör det möjligt för oss att komma åt menyn där när du startar skärmen “Recording”, kommer en nedräkning att börja ses i menyn för att veta när den exakta skärminspelningen börjar.

När inspelningen startar blir den nedre delen av skärmen röd, vilket indikerar att skärmen fortsätter att spela in tills du anger något annat.

Om du spelar in din helskärm kan du stoppa videon utan att slösa mycket tid, med låsknappen på sidan av mobilen kan du stoppa den när som helst.

I slutet av videon, dvs när du slutar spela in, kommer det att indikera med ett popup-meddelande att videon är klar och den kommer att spara videon på vår enhet för framtida redigering eller dela den till nätverk, e-post och mer.

På detta enkla sätt kan vi göra skärminspelningar med vår iPad, du kan också redigera video på onlineplattformar så att klippet får bra resultat.

Om den här artikeln var användbar och vi kunde lösa dina tvivel om hur du spelar in din iPad-skärm med eller utan ljud, inbjuder vi dig att fortsätta till miracomosehace.com för att hitta fler intressanta artiklar där du också kommer att lära dig Vad ska man göra när iPad inte spelar upp videor?

Relaterade Artiklar

Back to top button