Hur man spelar Dungeons and Dragons Online

Fängelsehålor och Drakar har varit ett populärt tidsfördriv sedan det introducerades 1974, men dess femte upplaga har blåst nytt liv i spelet och introducerat tusentals nya spelare till konceptet med brädspel. rollspel(RPGS) spel. Det är lätt nog att komma igång, men det är inte alltid lätt att hitta ett band.

Om du verkligen vill börja spela, men du inte har vänner som är med i spelet, eller om du vill minimera din sociala exponering, finns det flera alternativ att spela i DND uppkopplad. Dessa butiker är perfekta för att hitta rätt grupp för dig DND. Var bara redo att dyka in Barovia(Barovia).

Hur man spelar DND online(Hur man spelar DND online)

Nyckeln till ett framgångsrikt spel DND – Hitta den plattform som passar dig. Dessa är de bästa alternativen.

Rulla 20(Roll20)(Roll20)

Rulla 20 en av de mest populära plattformarna för DND . Tack vare en omfattande uppsättning verktyg kan användare inte bara spela DND. Spelare kan skräddarsy sina egna karaktärsblad, skapa sina egna föremål och mer.

Kast och skador beräknas automatiskt. Allt spelare behöver göra är att klicka på lämplig färdighet och Rulla 20 kommer att visa resultatet. Om det är en träff kan du klicka på namnet på attacken för att beräkna skadan. Arrangörer kan till och med ställa in anpassade kritiska tärningskast, och en lättanvänd guide låter användare dra och släppa trollformler på sina karaktärsblad.

Registrera dig och spela Roll20 gratis (Roll20 är gratis att registrera sig och spela) även om du skapar ett spel för dina vänner. Det finns ett månadsabonnemang på $5 och $10 som inkluderar molnlagring, dynamisk belysning och mer. Om du vill ha tillgång till de mest avancerade inställningarna behöver du ett abonnemang, men detta krävs inte.

I Roll20(Roll20) Röst- och videochatt är inbyggt, men du kan stänga av det om du föredrar att använda Discord (föredrar att använda Discord) eller en annan chattapp.

DND Beyond och Discord(DND Beyond and Discord)(DND Beyond and Discord)

Ett annat populärt alternativ bland spelare är att skapa karaktärer i DND bortom den officiella verktygslådan för karaktärsskapande från Trollkarlar av kust . DND bortom låter spelare skapa karaktärer genom en enkel steg-för-steg-process och fyller automatiskt i alla matematiska aspekter DND .

Spelare kan klicka på sina förmågor för att lära sig mer om vad en given besvärjelse gör, beräkna om en attack träffar eller inte, och mer. DND bortom ger tillgång till en uppslagsbok med alla föremål, rustningar, trollformler och annan information i spelet för att göra det enklare att hålla reda på ditt karaktärsblad.

Många kampanjer härrör från det faktum att DM(DM) förena sig DND bortom Med Disharmoni . Spelare kan använda röstchatt för att prata om vad de gör och dela resultatet av sina roller in DND bortom . Om allt annat misslyckas, bots Disharmoni tillåter dig att öppet kasta tärningarna i kanalen. Huvudsaken är förstås att hitta ett spel.

På DND Beyond(DND Beyond) har ett forum med en dedikerad spelare och gruppsöksida. (Söker efter spelare och grupper) Du kan skapa ett gratis konto och delta i diskussioner där. De flesta spelare är vänliga – var inte rädd för att spela med främlingar.

fantasi land(Fantasy Grounds)(Fantasy Grounds)

Medan DND bortom och Disharmoni lita mer på “theater of the mind”-spel, Fantasy Grounds tar “bräde” aspekterna av brädspel på allvar. Tycka om Rulla 20 , Fantasy Grounds inkluderar stöd för de flesta större system och ännu mer integrerade regelböcker.

Fantasy Grounds integrerad med DMs Guild , en webbplats som låter användare skapa sina egna kampanjer, monster och mer. Detta är en av de bästa heminnehållskällorna på internet. Om du letar efter något du aldrig har stött på förut, DMs Guild mest troligt är det.

nackdel Fantasy Grounds är att den har en så brant inlärningskurva. Även om det mesta av systemet fungerar automatiskt, kommer det att ta lite tid att lära sig hur man använder det. Bemästra fängelsehålor(Dungeon Master) måste betala för den högsta nivån för att kunna spela spelet, eller så måste varje spelare betala. Detta kan leda till stora kostnader, särskilt för grupper som vill hålla nere sina kostnader.

Till skillnad från Rulla 20 , Fantasy Grounds är programvara som måste installeras på din dator. Den har en inbyggd textchatt men ingen röstchatt.

Skrivbordssimulator(Simulator för bordsskivor)(Simulator för bordsskivor)

Tabletop Simulator är ett populärt Steam-spel som låter spelare simulera nästan vilket bordsspel som helst. Det inkluderar klassiska spel som schack och schack, och communityskapade mods ger tillgång till Warhammer , Fängelsehålor och Drakar och mycket mer.

Spelare måste ha Ånga (och köp spelet), men med tanke på förekomsten Ånga är ett populärt alternativ. Även om det inte är lätt att importera originalböckerna till spelet (och importerade bilder kan ibland förvrängas), om spelarna har sina egna kopior, då Bordssimulator – Ett bra alternativ för att skapa kartor.

Den visar väggar, dörrar och mer, och eftersom du inte behöver köpa miniatyrer kan du få allt det roliga med en detaljerad karta utan kostnad. Skrivbordssimulator(Tabletop Simulator) är också designad för grupper; det är $20 för ett köp och $60 för fyra exemplar.

Dessa fyra plattformar är några av de bästa alternativen för att spela Dungeons och Drakar men om ingen av dem passar dig, ge inte upp! Det finns många andra alternativ tillgängliga för dig. Var inte rädd(Inte) stanna förbi och prova några av de mindre kända butikerna.

Dungeons and Dragons har varit ett populärt tidsfördriv sedan starten 1974, men dess femte utgåva återupplivade spelet och introducerade tusentals nya spelare till konserten med bordsspelsspel. Det är lätt nog att komma igång med att spela, men inte alltid så lätt att hitta en grupp.

Om du är sugen på att börja spela men du inte har några vänner som är med i spelet – eller om du vill hålla din sociala exponering till ett minimum – finns det flera alternativ att spela DND online. Dessa butiker är perfekta för att hitta rätt DND-grupp för dig. Var bara redo att dyka in i Barovia.

Hur man spelar DND Online

Nyckeln till ett framgångsrikt DND-spel är att hitta en plattform som fungerar för dig. Dessa är de bästa alternativen.

Rulla 20

Roll20 är en av de mest populära plattformarna för DND. Användare kan spela mer än bara DND tack vare dess omfattande verktygsuppsättning. Spelare kan skapa anpassade karaktärsblad, skapa anpassade objekt och mycket mer.

Rullar och skador beräknas automatiskt. Allt spelare behöver göra är att klicka på den relevanta färdigheten och Roll20 visar resultatet. Om det är en träff kan du klicka på namnet på attacken för att beräkna skadan. Arrangörer kan till och med ställa in anpassade tärningsrullar, medan ett lättanvänt kompendium tillåter användare att dra och släppa trollformler i sina karaktärsblad.

Roll20 är gratis att registrera sig och spela, även om du skapar ett spel för dina vänner. Det finns ett månadsabonnemang för $5 och $10 som inkluderar molnlagring, dynamisk belysning och mycket mer. Om du vill ha tillgång till de mest avancerade inställningarna behöver du ett abonnemang – men det är inte nödvändigt.

Roll20 har integrerad röst- och videochatt, men du kan inaktivera detta om du föredrar att använda Discord eller en annan chattapplikation.

DND Beyond och Discord

Ett annat populärt alternativ bland spelare är att skapa karaktärer på DND Beyond, den officiella verktygsuppsättningen för att skapa karaktärer från Wizards of the Coast. DND Beyond låter spelare skapa karaktärer genom en enkel, steg-för-steg-process och fyller automatiskt i alla matematiska aspekter av DND.

Spelare kan klicka på sina förmågor för att lära sig mer om vad en given besvärjelse gör, beräkna om en attack träffar eller missar och mer. DND Beyond ger tillgång till ett kompendium med alla föremål, rustningar, trollformler och annan information i spelet för att göra det enkelt att hålla reda på ett karaktärsblad.

Många kampanjer sker eftersom DM:arna kombinerar DND Beyond med Discord. Spelare kan använda röstchatt för att prata om vad de gör och dela resultaten av sina rullningar på DND Beyond. Om allt annat misslyckas, gör Discord-bots det möjligt att öppet kasta tärningar i en kanal. Nyckeln är förstås att hitta ett spel.

DND Beyond har ett forum med en dedikerad sida för Söker efter spelare och grupper. Du kan skapa ett gratis konto och delta i diskussionerna där. De flesta spelare är vänliga – var inte rädd för att spela med främlingar.

Fantasy Grounds

Medan DND Beyond och Discord förlitar sig mer på “theater of the mind”-spel, tar Fantasy Grounds “bordsskiva”-aspekterna av bordspel på allvar. Liksom Roll20 inkluderar Fantasy Grounds stöd för de flesta större system, och den har ännu mer integrerade regelböcker.

Fantasy Grounds är integrerat med DMs Guild, en sida som låter användare skapa sina egna kampanjer, monster och mycket mer. Det är en av de enskilt bästa källorna för hembryggt innehåll var som helst på internet. Om du letar efter något du aldrig har upplevt förut, har DMs Guild troligen det.

Nackdelen med Fantasy Grounds är att den har en så brant inlärningskurva. Även om det mesta av systemet är automatiskt, kommer det att ta lite tid att lära sig att använda. Dungeon Master måste betala för den högsta nivån för att vara värd för spelet, eller så måste varje spelare betala. Detta kan bli en stor kostnad, särskilt för grupper som vill hålla nere sina kostnader.

Till skillnad från Roll20 är Fantasy Grounds programvara som måste installeras på din maskin. Den har integrerad textchatt, men ingen röstchatt.

Bordssimulator

Tabletop Simulator är ett populärt Steam-spel som låter spelare simulera nästan vilket bordsspel som helst. Det inkluderar klassiska spel som schack och dam, medan community-made mods ger tillgång till Warhammer, Dungeons and Dragons och mycket mer.

Spelare måste ha Steam (och måste köpa spelet), men med tanke på hur vanligt Steam är är det ett populärt alternativ. Även om det inte är så lätt att importera källböcker till spelet (och importerade bilder kan ibland vara förvrängda), om spelare har sina egna kopior är Tabletop Simulator ett utmärkt alternativ för att skapa kartor.

Den visar väggar, dörrar och mycket mer, och eftersom du inte behöver köpa miniatyrer kan du ha det roliga med en detaljerad karta utan kostnad. Bordssimulatorn är designad för grupper också; det är $20 för ett köp och $60 för fyra exemplar.

Dessa fyra plattformar är några av de bästa alternativen för att spela Dungeons and Dragons online, men om ingen av dem fungerar för dig, ge inte upp! Det finns många andra alternativ tillgängliga för dig också. Var inte rädd för att titta och prova mindre kända butiker också.