Hur man sparar videor på tiktok utan att behöva hålla ned knappen

På nästan vilken plats som helst på planeten kan vi hitta människor som använder appen Tick ​​tackde fortsätter ladda upp videor hela tiden, gör vad som helst, sjunger, dansar, lagar mat, berättar skämt och allt du kan tänka dig.

Förutom att bli en av de mest populära apparna, Tick ​​tack är mycket lätt att använda, även i sin funktion som videoinspelning.

Idag ska vi visar hur du spelar in en video utan att behöva hålla ned inspelningsknappen hela tiden, så att du kan ta de bilder du vill utan att behöva stoppa och starta om inspelningen för varje ändring du vill göra.

Hur man sparar videor på TikTok utan att hålla ned knappen

Generellt för att kunna spela in videor på TikTok du måste håll fingret nedtryckt på inspelningsknappenmen du kan också använda en annan metod som gör att du kan spela in dina videor utan att behöva trycka och hålla ned knappen under hela inspelningen.

Vi kommer nu att berätta för dig stegen du behöver följa för att kunna göra detta:

  1. Öppna TikTok-appen på din enhet och tryck på skylten “+” längst ned på skärmen för att spela in en ny video.
  2. Till höger på skärmen ser du en stapel med olika ikoner, tryck på klocka.

Tryck på klockikonen för att aktivera nedräkning och timer

  1. När du tryckt på kommer du att se andra alternativ, välj “Nedräkning”.
  2. När du ser tidsfältet, välj varaktigheten av din video.
  3. Klicka på “Börja filma”.
  4. Timern börjar räkna ned 3…2…1…då kommer automatiskt att börja spela in under den tid du angav i början.

Det är allt du behöver göra för att kunna spela in dina videor “hands free”.

Detta inspelningsläge låter dig placera din mobil eller surfplatta på ett stativ eller på en annan lämplig plats för att hitta den mest lämpliga positionen och platsen för att ta dina bilder, du kommer också att kunna röra dig fritt, antingen för att dansa, sjunga, visa hur man utför en viss uppgift eller vad som helst, vad du än vill göra i din video.

När du är klar spela in din video, du kan lägga till effekter, filter eller bakgrundsmusik för att publicera senare på plattformen genom att trycka på knappen “Publicera”.

Om du är en av de miljontals användare av Tick ​​tack och vill veta alla knep du kan använda för att få ut det mesta av den här appen, missa inte artiklarna under vår TikTok-etiketthittar du alla knep som hittills är okända för dig och steg-för-steg-guiderna för att göra allt mycket enklare.

Relaterade Artiklar

Back to top button