Hur man sparar på OTC-medicin och dina recept på Walgreens, CVS, Walmart och Rite Aid

Pandemin har gjort oss mer beroende av hemleverans för allt från mat till nödvändiga förnödenheter till elektronik. Vi ger energi till oss själva och våra karriärer, utbildning och hobbyer genom det vi köper online.

Walgreen’s är bland de största apotekskedjorna i landet. Du kan få precis vad som helst där, långt utöver medicin och kosttillskott. Företaget meddelade att det samarbetar med Uber Eats för att erbjuda leverans samma dag av produkter relaterade till hälsa och välbefinnande, skönhet och personlig vård, hushållsartiklar, receptfria läkemedel och mer. Tryck eller klicka här för att lära dig mer om programmet och hur du registrerar dig.

Medicinering är en dyr nödvändighet, oavsett om du behandlar influensa eller har ett tillstånd som kräver pågående påfyllning av recept. Det finns några sätt att spara pengar på receptfria läkemedel och receptbelagda läkemedel. Vissa är uppenbara, till exempel kuponger, men du kanske inte har övervägt andra alternativ. Vi hjälper dig att komma igång.

Hur man sparar på Walgreens

Det mest grundläggande steget för att spara pengar för alla apotek är att registrera sig för sitt kundlojalitetsprogram. Gå till walgreens.com/topic/promotion/mywalgreens.jsp eller skaffa mobilappen för att starta ett myWalgreens-konto.

Du kan tjäna 1 % Walgreens Cash-belöningar och 5 % på Walgreens-märkta produkter. Du låser också upp reapriser automatiskt. Ladda ner Walgreens-appen för iOS här. Eller skaffa den för Android här.

Här är fler sätt att spara:

  • Walgreens-appen låter dig också klippa kuponger, få erbjudanden och spara i kassan.

Hur man sparar på CVS

CVS ExtraCare-kortet ger dig 2% tillbaka varje gång du handlar. Du får också $3 ExtraBucks Rewards på din födelsedag och veckovisa annonserbjudanden. Gå till cvs.com/extracare/home för att registrera dig. Skaffa CVS-appen för iOS här. Eller ladda ner den för Android här.

Här är fler sätt att spara på CVS:

  • ExtraCare-medlemmar får fler förmåner med appen. När du har det, registrera dig för Pharmacy & Health Rewards-programmet för att spara på recept.
  • Registrera dig för CVS-e-postmeddelanden för att få personliga erbjudanden baserat på dina intressen och shoppingvanor.
  • Gå till cvs.com/shop för att kolla in de senaste erbjudandena och kampanjkoderna. Använd Hälsa och medicin filter för att hitta erbjudanden på allergimedicin, första hjälpen, hostsaft och mer.
  • Kom förbi ExtraCare Coupon Center varje gång du handlar på CVS. Skanna ditt ExtraCare-kort, CVS-app eller ange ditt telefonnummer i den röda kiosken för att få kuponger.

Hur man sparar på Walmart

Walmart+-medlemskapet ger dig tillgång till besparingar och andra förmåner, som gratis leverans. Du kan också få utvalda recept till reducerat pris, ända ner till gratis.

Medlemskapet kostar $12,95 per månad eller $98 per år. Gå till walmart.com/plus för en kostnadsfri 15-dagars provperiod. Ladda ner Walmart-appen för iOS här. Eller skaffa den för Android här.

  • Walmart-appen innehåller verktyg för recepthantering, påfyllning och överföringar. Du kan hitta billiga recept för så lite som $4. Du hittar veckoannonser och kuponger för alla typer av produkter, inklusive receptfria läkemedel.
  • Walmart har en prismatchningspolicy som säger att företaget kommer att matcha alla Walmart.com och Jet.com baspriser för identiska varor köpta i butik. Gå till corporate.walmart.com/policies#price-match-policy för detaljer och undantag.
  • Vissa varor kan vara berättigade till hämtningsrabatt. Kontrollera detaljerna när du lägger till varan i din varukorg på walmart.com eller med appen.
  • Gå till walmart.com/store/finder och ange ditt postnummer för att hitta en lokal butik. Markera en butik och välj DetaljerMer. Välj på nästa skärm Kupongerförfina sedan sökningen till Sjukvård. Välj och skriv ut de kuponger du vill ha.

Hur man sparar på Rite Aid

Rite Aids wellness+ belöningsprogram har tre nivåer för rabatter och förmåner. Du börjar på brons, och när du gör inköp kan du gå upp till Silver och Gold.

Den högsta guldstatusen ger dig 20 % rabatt på kvalificerade köp. Du tjänar en poäng för varje spenderad dollar, 25 poäng per vaccination och 30-dagarsrecept och 75 poäng per 90-dagarsrecept.

Gå till riteaid.com/wellness/wellness-rewards#signUpForm för att registrera dig. Ladda ner Rite Aid-appen för iOS här. Eller skaffa den för Android här.

  • Rite Aid apoteksappen hjälper dig att hantera dina apoteksrecept, hitta besparingar och kuponger och hantera ditt wellness+ belöningskonto.

Spara mer med GoodRX

Vår sponsor, GoodRX.com, hjälper dig att hitta de bästa priserna för de mediciner du behöver. Ange bara ditt postnummer och läkemedlet du letar efter så får du en lista över var du kan få tag på det till de bästa priserna.

GoodRx accepteras av mer än 70 000 apotek över hela USA, inklusive Walmart, Walgreens, CVS, Kroger, Albertsons, Safeway och Rite Aid. Och du behöver inte skapa ett konto eller oroa dig för att din integritet ska skördas. Du kan spara upp till 80 % genom att använda GoodRX.

Gå till goodrx.com/kim för att komma igång på en speciell målsida för Kims läsare och lyssnare.

Relaterade Artiklar

Back to top button