Hur man sparar batteri när du surfar på webben i Internet Explorer

En av de fantastiska funktionerna Internet Explorer är dess förmåga att spara laddning batterier(batteritid) när man arbetar i Internet(Internet). Allt(Allt) vad du behöver göra är att justera inställningen för din aktiva Måltidsplan(kraftplan) till detta webbläsare förbrukas(användning av webbläsare) mindre ström. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur det går till, och även dela med oss ​​av en grov uppskattning av hur prestandan påverkas(prestandapåverkan) att arbeta i Internet(surfupplevelse).

Hur man ställer in Internet Explorerenergi sparande(Spara ström) när den körs på batterier(Batteri)

Internet Explorer kan ställas in för att spara ström när du surfar på webben medan den körs på batteri. Detta kan göras genom att redigera de avancerade inställningarna för din aktiva kraftplan(kraftplan) .

Först måste du öppna ett fönster ströminställningar. (Strömalternativ) Om du behöver vägledning om hur du gör detta rekommenderar vi att du läser den här artikeln: Hur du ställer in grundläggande energischemainställningar(Grundläggande energischemainställningar) i Windows och om du vill lära dig mer om att ändra energischeman för att förlänga batteritiden på din Windows mobil enhet.(Windows mobil) enhet, bör du också kolla in den här guiden: 13 sätt att spara pengar elektricitet(Ström) genom inställning system (Planer)strömförsörjning(Ström) in Windows .

Där ser du ett avsnitt som heter Internet Explorer . Om du viker ut det kommer du att hitta JavaScript-timerfrekvens(JavaScript Timer Frequency) som kan ställas in för att ge maximal prestanda(Maximal prestanda) eller maximal energibesparing(Maximal energibesparing) .

Redigera(Redigera) din aktiva Måltidsplan(strömplan) och ställ in den för att erbjuda maximal energibesparing(Maximal energibesparing) när den körs på batteri. Sedan tryck på eller(klicka eller tryck) OK .

Inflytande kl prestation, som(Performance Impact) är återger(har på din visning(Din surfning)

Du kanske är intresserad av att veta hur påverkar prestandan(prestandapåverkan) använda denna energisparinställning för att Internet Explorer . Vi var också nyfikna, så vi bestämde oss för att köra Octane 2.0 webbläsarens benchmark på en bärbar dator med Windows 10. Vi körde in den tre gånger Internet Explorer med inställningen ” Maximal prestanda(Maximum Performance)” och beräknade medelpoängen. Det var 6768. Då körde vi det tre gånger med maximal energibesparing(Maximal energibesparing) , och medelpoängen var 6425. Detta betyder 5 % minskning av surfprestanda .

Energialternativ, Internet Explorer, Spara, Power, JavaScript Timer Frequency

Slutsats

En prestationsträff på 5 % är en bra affär när Batteri-liv(batteritid) är avgörande för dig och du vill se till att du får ut så mycket batteritid som möjligt av din bärbar dator(Windows laptop) , Windows surfplatta eller hybridenhet. Ställer in detta energisparalternativ Internet Explorer för din aktiva (Internet Explorer)Måltidsplan(power plan) kan hjälpa till att hitta en anständig kompromiss mellan surfhastighet webbsidor och batteritid(webb- och batteritid). Prova det och låt oss veta hur bra det fungerar för dig.

En av de fantastiska funktionerna är dess förmåga att spara batteritid när du surfar på Internet. Allt du behöver göra är att justera en inställning från ditt aktiva energischema för att få den här webbläsaren att använda mindre ström. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur detta går till och vi kommer också att dela med dig av en grov uppskattning om hur prestandaeffekten det har på din webbupplevelse.

Hur man ställer in Internet Explorer för att spara ström medan den körs på batteri

kan anpassas för att spara ström när du surfar på nätet medan du kör på batteri. Detta kan göras genom att redigera de avancerade inställningarna för ditt aktiva energischema.

Först måste du öppna fönstret. Om du behöver vägledning om hur du gör det rekommenderar vi att du läser den här artikeln: Så här anpassar du grundläggande energischemainställningar i Windows och, om du vill lära dig mer om att redigera energischeman så att du får mer batteritid på din Windows-mobil enhet, bör du också kolla in den här handledningen: 13 sätt att spara ström genom att justera energiplaner i Windows.

Där kommer du att se ett avsnitt som heter . Om du utökar den hittar du den som kan ställas in för att erbjuda eller .

Energialternativ, Internet Explorer, spara, ström, JavaScript Timer Frequency

Redigera ditt aktiva energischema och ställ in det att erbjuda när du kör på batteri. Klicka eller tryck sedan på .

Den prestandapåverkan detta har på din surfning

Du kanske är nyfiken på att lära dig effekten av att använda den här energisparinställningen för . Vi var också nyfikna, så vi valde att köra Octane 2.0 webbläsarriktmärke på en bärbar dator med Windows 10. Vi körde det tre gånger medan vi körde med inställningen och beräknade medelpoängen. Det var 6768. Sedan körde vi det tre gånger med aktiverat och medelpoängen var 6425. Detta betyder en .

Energialternativ, Internet Explorer, spara, ström, JavaScript Timer Frequency

Slutsats

5 % lägre prestanda är en bra affär när batteritiden är kritisk för dig och du vill se till att du pressar ut maximalt möjliga autonomi ur din bärbara dator, surfplatta eller hybridenhet med Windows. Att konfigurera denna energisparinställning för ditt aktiva energischema kan hjälpa till att få en anständig kompromiss mellan hastigheten för att surfa på nätet och batteritiden. Testa det och låt oss veta hur bra det fungerar för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button