Hur man söker Reddit på det mest effektiva sättet

Reddit är en av de bästa platserna på webben för information och social interaktion. Men trots detta har de flesta webbplatsanvändare ingen aning om hur man effektivt kan dra nytta av vad den har att erbjuda. Du förstår, tjänsten erbjuder massor av alternativ när det kommer till sidor, inlägg och mer.

Effektiv sökning på Reddit

Just nu är frågan: hur kan vi enkelt hitta dessa sidor eller subreddits? Hur använder jag Reddit-sökmotorn för att hitta det du letar efter? Det är inte svårt, men det beror på att vi har använt den här tjänsten i många år. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man använder sökfunktionen i Reddit för effektiv användning av webbplatsen.

  1. Leta efter(Sök Reddit) Reddit subreddits, inlägg och användare.
  2. Hur man söker i en subreddit
  3. Sök kommentarer
  4. Hitta borttagna kommentarer

Låt oss diskutera hur man söker mer i detalj.

ett] Sök på Reddit(Sök Reddit) subreddits, inlägg och användare.

Det första varje ny användare Reddit Det du vill göra förutom att läsa slumpmässiga meddelanden är att leta efter nya saker. Vill du hitta en subreddit som kittlar dig, eller kan du hitta en specifik användare? Inga problem med sökmotorn Reddit kommer att hjälpa(Reddit) dig i detta.

För att hitta det du vill ha, klicka i sökfältet, skriv sedan in din fråga och glöm inte att klicka Stiga på när du är klar. När den nya sidan har laddats, klicka på “Meddelanden” om du letade efter ett meddelande, eller ” gemenskaper(gemenskaper) och användare(Användare) ‘ om du vill hitta en subreddit eller den aktuella användaren.

2]Hur man söker i en subreddit

Så du har några att föredra subreddit som du använder regelbundet, vilket är bra. Så är det möjligt att söka in subreddit inlägg du vill länka till? Ja, det är möjligt och enkelt. Det är faktiskt två delar, så fortsätt läsa.

Det första sättet att söka är att helt enkelt skriva in din sökterm i sökrutan högst upp subreddit . Klick(Tryck) Ange när du är klar och tryck på den sida som just laddats Show(Visa) resultat från r/[NAME OF SUBREDDIT] och du kommer genast att se resultatet.

Om det här alternativet tar för lång tid rekommenderar vi att du använder modifierare subreddit . Bara(Helt enkelt) ange subreddit:[name] för att söka efter inlägg i subreddit-communityt.

3]Sök efter kommentarer

I skrivande stund kunde sökmotorn inte söka efter kommentarer i communityn, så vad kan vi göra? Just nu är det enda alternativet att gå ut Reddit att få saker gjorda.

Vi vill rekommendera ett onlineverktyg som kallas Pushshift reddit sökning . Genom att använda det här verktyget kan användare söka igenom de miljontals kommentarer som finns tillgängliga på Reddit men som du kan se är det här verktyget inte bara till för att söka efter kommentarer.

Den kan göra allt annat, så om du inte är alltför intresserad av att använda standardsökmotorn, testa Pushshift Reddit Search(Pushshift Reddit Search) för att han är riktigt bra.

Läsa(Läs). (Ladda ner videor från Reddit med hjälp av dessa Reddit Video Downloaders.)

4]Hitta borttagna kommentarer

Har du någonsin varit i en situation där du läst ett meddelande Reddit , men det finns en raderad kommentar med en tråd med svar under den? Ibland är det väldigt svårt att säga vad det ursprungliga inlägget handlade om eftersom du inte hade en chans att läsa kommentaren innan du tog bort den.

Den stora frågan är hur vi kan se borttagna kommentarer, och är det överhuvudtaget möjligt.

Ja, det är möjligt, men Redditors måste använda onlineverktyget Removeddit.com. Den skapades för det enda syftet att lagra raderade kommentarer från Reddit . Efter att ha tagit bort en kommentar bortredigerad kommer genast ihåg det. Intressant(Intressant nog) att det här verktyget kommer att berätta om en kommentar har tagits bort av en användare eller en anställd Reddit .

Se det här inlägget om Reddit Search inte fungerar.(Se det här inlägget om Reddit Search inte fungerar.)

Reddit är en av de bästa platserna på webben för information och social interaktion. Men trots detta har de flesta användare av webbplatsen ingen aning om hur man effektivt kan dra nytta av vad den har att erbjuda. Du förstår, tjänsten kommer med massor av alternativ när det kommer till sidor, inlägg och mer.

Sök Reddit effektivt

Frågan just nu är hur vi lätt hittar dessa sidor, eller subreddits? Hur använder jag Reddit-sökmotorn för att hitta det du letar efter? Det är inte svårt, men det beror på att vi har använt tjänsten i flera år. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man drar fördel av sökfunktionen i Reddit för att effektivt använda webbplatsen.

  1. Sök Reddit efter subreddits, inlägg och användare
  2. Hur man söker i en Subreddit
  3. Sök efter kommentarer
  4. Hitta borttagna kommentarer

Låt oss diskutera hur man söker mer i detalj.

1]Sök Reddit efter subreddits, inlägg och användare

Sök Reddit effektivt

Det första alla nya Reddit-användare vill göra förutom att läsa slumpmässiga inlägg är att söka efter nya saker. Vill du hitta en subreddit som kittlar dig, eller kanske du vill hitta en viss användare? Inga problem, Reddit-sökmotorn har täckt dig på det området.

För att hitta det du vill ha, klicka inuti sökrutan, skriv sedan in frågan och se till att trycka på Retur när du är klar. När den nya sidan har laddats, klicka på Inlägg om du sökte efter ett inlägg, eller gemenskaper och Användare om du vill hitta en subreddit eller en aktuell användare.

2]Hur man söker inom en Subreddit

OK, så du har några föredragna Subreddits som du använder regelbundet, vilket är bra. Så, är det möjligt att söka inom Subreddit efter inlägg som du vill referera till? Ja, det är möjligt och enkelt också. Faktum är att det finns två delar till detta så fortsätt läsa.

Det första sättet att söka är att helt enkelt skriva in sökfrågan i sökrutan högst upp i Subreddit. Tryck på Retur när du är klar och från den nyinlästa sidan klickar du på Visa resultat från r/[NAME OF SUBREDDIT] och genast bör du se resultatet.

Om det alternativet är för tidskrävande rekommenderar vi att du använder Subreddit-modifierarna. Skriv helt enkelt subreddit:[name] för att söka efter inlägg inom subreddit-communityt.

3]Sök efter kommentarer

I skrivande stund är det inte möjligt för sökmotorn att leta efter kommentarer inom communityn, så vad kan vi göra? Just nu är det enda alternativet att gå utanför Reddit för att få saker gjorda.

Vi vill rekommendera ett onlineverktyg som kallas Pushshift Reddit Search. Genom att använda det här verktyget kan användare söka igenom de miljontals kommentarer som finns på Reddit, men som du kan se handlar verktyget inte bara om att söka igenom kommentarer.

Den kan göra allt annat, så om du inte är så sugen på att använda standardsökmotorn, ge Pushshift Reddit Search en testkörning eftersom den är riktigt bra.

läsa: Ladda ner videor från Reddit med hjälp av dessa Reddit Video Downloaders.

4]Leta reda på borttagna kommentarer

Har du någonsin varit i en situation där du läser ett Reddit-inlägg, men det finns den här borttagna kommentaren med en kedja av svar under den? Det är ibland väldigt svårt att säga vad det ursprungliga inlägget sa eftersom du inte fick chansen att läsa kommentaren innan du raderade den.

Den stora frågan är, hur kan vi se borttagna kommentarer, och är det ens möjligt att göra det.

Ja, det är möjligt men Redditors måste använda ett onlineverktyg Removeddit.com. Det skapades för det enda syftet att lagra raderade kommentarer från Reddit. När en kommentar har tagits bort kommer Removeddit ihåg den direkt. Intressant nog kommer detta verktyg att låta dig veta om kommentaren antingen togs bort av användaren eller en Reddit-anställd.

Relaterade Artiklar

Back to top button