Hur man söker efter ett ansikte på internet med hjälp av Face Search Engine

Vi älskar sökmotorer eftersom de är fönstret till Internet, som många skulle säga. Och detta är väldigt sant, om jag ska vara ärlig. Det finns många saker på Internet idag som är svåra att hitta utan en sökmotor, och några av dessa saker är ansikten. Chansen är stor att det kommer en punkt i ditt liv när du känner ett behov av att hitta ett ansikte. Vi är inte säkra på varför du skulle vilja göra något sånt här, men för att se till att du har rätt verktyg när det är dags, tänkte vi att vi skulle komma på det bästa ansiktssökningssystem för ansiktssökning(Ansiktssökmotorer för att hitta ansikten) .

Sökmotorer för ansiktsigenkänning

Internet är fullt av sådana verktyg nu, men det är bäst att fokusera på de som har haft mycket bra resultat under många år. Med det i åtanke skulle vi begränsa oss till topp fem, eller ännu bättre, topp fem ur vår synvinkel. Om du inte gillar det, vänligen dela din åsikt i kommentarsfältet och låt oss ha en anständig diskussion.

Hur man söker efter en person online

Du kan använda någon av dessa gratis sökmotorer personer(Face Search Engines) för att söka efter ansikten på Internet:

  1. PymEye
  2. PeakTriev
  3. BetaFace
  4. Google bilder.

1]PymEye

Möjligheten att söka efter ansikten på över 10 miljoner webbplatser är en fantastisk superkraft och det är vad PimEyes kommer att ge till bordet. Ja, det fungerar väldigt likt Google Sök men om du inte är ett fan av killarna från Silicon Valley(Silicon Valley) alltså PimEyes är ett bra alternativ.

Intressant nog kan användare söka igenom fyra olika foton samtidigt för att begränsa resultaten.

RÅD(TIPS) : Ta en titt på några av dessa Googles sökmotoralternativ som Bing, DuckDuckGo etc.

2]PickTree

Vi tycker att PicTriev är väldigt annorlunda eftersom det fokuserar på kändisliknande. Om du vill bestämma vilken kändis du kan se ut, då PicTriev är ditt bästa val. Bara(Bara) ladda upp ditt foto eller lägg till det genom URL -adress och vidarebefordra.

Björn(Tänk på) att den bara stöder bildformat JPEG , och storleken måste vara upp till 200 KB. Om din bild är större, använd en bildredigerare för att skala ner den innan du går vidare.

3]Beta Face

Ansiktssökningssystem

I BetaFace(BetaFace) har vi ett program som liknar PicTriev i hur det identifierar foton. Bara(Helt enkelt) ladda upp bild eller använd aktiv URL -adress, och därifrån hittar sökmotorn omedelbart liknande eller identiska ansikten.

Vid behov kan användaren gå ett steg längre genom att jämföra ansikten från beta ansikte med andra sökmotorer som t.ex Wikipedia(Wikipedia) och andra. Det är det perfekta onlineverktyget för dem som vill jämföra bilder i bulk, även om vi tvivlar på att många kommer att använda det för detta.

När det gäller hastigheten beror allt på vilken inställning du väljer. Välj alternativet Best Face Only för bästa kvalitet, men förvänta dig att bearbetningen tar lite längre tid än vanligt.

Läsa(Läs) : Bästa sökmotorer för att hitta vem som helst) .

4]Google Bilder

Vid det här laget borde vi alla ha hört talas om Google Sök(Google Search) eftersom det är den främsta sökmotorplattformen på planeten. Nu misstänker vi att du måste ha hört talas om Google Bilder, men visste du att det finns ett alternativ att söka med en bild istället för text? Ja det är möjligt.

När du besöker webbplatsen kan du klicka på kameraikonen för att ladda upp en bild och sedan söka. Sökresultat kommer med största sannolikhet att visa den exakta bilden, eller liknande. Du förstår, det här är bra när du vill hitta en specifik person, och eftersom det Google chanserna att lyckas är ganska stora.

Det finns andra sätt att förbättra sökresultaten. När du har sökt efter en bild, lägg till ” &imgtype=ansikte “till URL -adress, tryck sedan på Enter-tangent(Enter) på tangentbordet, och voila, magi.

Läs mer(Läs nästa) : Hur man hittar liknande bilder online med omvänd bildsökning) .

Saknar vi något?(Har vi saknat någon?)

Vi älskar sökmotorer eftersom de är fönstret till webben, som de flesta skulle säga. Och det är i högsta grad sanningen, om jag ska vara ärlig. Det finns många saker på nätet idag som är svåra att hitta utan en sökmotor, och några av dessa saker är ansikten. Chansen är stor att det kan komma en tid i ditt liv när du känner ett behov av att söka efter ett ansikte. Vi är inte säkra på varför du skulle vilja göra något sådant, men för att se till att du har rätt verktyg när det är dags, har vi bestämt oss för att hitta det bästa Ansiktssökmotorer för att hitta ansikten.

Sökmotorer för ansiktsigenkänning

Nu är webben fylld av sådana verktyg, men det är bäst att fokusera på de som har mycket bra meritlista genom åren. Med det i åtanke skulle vi begränsa oss till de fem bästa, eller ännu bättre, de fem bästa ur vår synvinkel. Om du inte gillar det, ja, vänligen dela ditt eget i kommentarsektionen och låt oss ha en värdig diskussion.

Hur man söker efter ett ansikte på webben

Du kan använda någon av dessa gratis ansiktssökmotorer för att hitta ansikten på Internet:

  1. PimEyes
  2. PicTriev
  3. beta ansikte
  4. Google bilder.

1]Pim Eyes

Hur man söker efter ett ansikte på webben

Att ha möjligheten att söka efter ansikten från över 10 miljoner webbplatser är en fantastisk superkraft, och det är vad PimEyes kommer att leverera till bordet. Ja, det är väldigt likt Google Sök i hur det fungerar, men om du inte är ett fan av killarna i Silicon Valley, så är PimEyes ett bra alternativ.

Intressant nog kan användare söka med fyra olika foton samtidigt för att begränsa resultaten.

DRICKS: Ta en titt på några av dessa Googles sökmotoralternativ som Bing, DuckDuckGo, etc.

2]Pictriev

Vi tycker att PicTriev skiljer sig ganska mycket från de andra eftersom den fokuserar på kändisar som ser likadana ut. Om du vill avgöra vilken kändis du kan likna är PicTriev din bästa insats. Ladda bara upp ditt foto eller lägg till det via en URL och gå.

Tänk på att den bara stöder JPEG-bildformatet och att storleken måste vara upp till 200 KB. Om din bild är större, vänligen gör den mindre via en bildredigerare innan du går vidare med din plan.

3]BetaFace

sökmotor för ansikte

Det vi har här i BetaFace är ett program som liknar PicTriev i hur det identifierar foton. Ladda bara upp bilden, eller använd en aktiv URL, och därifrån kommer sökmotorn att komma upp med liknande eller samma ansikten i ett nafs.

Om det behövs kan användaren gå ett steg längre genom att jämföra ansikten från BetaFace med andra sökmotorer som Wikipedia och andra. Det är det perfekta onlineverktyget för dem som vill jämföra bilder i bulk, även om vi tvivlar på att många kommer att använda det för det.

När det gäller hastighet, ja, allt beror på inställningen du har valt. Välj alternativet Best Face Only för bättre kvalitet, men förvänta dig att bearbetningen tar lite längre tid än vanligt.

läsa: De bästa sökmotorerna för att hitta vem som helst.

4]Google Bilder

Vid det här laget borde vi alla ha hört talas om Google Sök eftersom det är den främsta sökmotorplattformen på planeten. Nu misstänker vi att du måste ha hört talas om Google Bilder, men visste du att möjligheten finns att söka med en bild istället för text? Japp, det är möjligt.

Om webbplatsen besöker kan du välja att klicka på kameraikonen för att ladda upp en bild och sedan söka. Sökresultaten kommer sannolikt att visa den exakta bilden eller liknande. Du förstår, det här är bra när du vill söka efter ett visst ansikte, och eftersom det här är Google är chansen att lyckas ganska stor.

Det finns andra sätt att förbättra dina sökresultat. När du har sökt efter en bild, lägg till “” till URL:en och tryck sedan på Enter-tangenten på ditt tangentbord, och voila, magi.

Läs nästa: Hur man hittar liknande bilder online med omvänd bildsökning.

Relaterade Artiklar

Back to top button