Hur man snooze flikar i Microsoft Edge och använder dem senare

Microsoft Edge har en praktisk liten funktion som låter användare spara öppna flikar för senare så att de snabbt kan återvända till dem i framtiden. Detta kan vara användbart när du arbetar med något, du behöver åka någonstans och du vill återuppta arbetet senare, så snabbt som möjligt. Så här snoozar du flikar Microsoft Edge hur man kommer åt fördröjda flikar, hur man öppnar dem, tar bort dem, delar dem med andra eller sparar dem i favoriter:

Hur man snooze in flikar Microsoft Edge att använda dem senare

Öppna först de flikar du vill lägga åt sidan för senare användning och ladda de webbsidor som intresserar dig. Håll inte andra flikar öppna, bara de du vill lägga åt sidan. Klicka eller tryck sedan på knappen “Sätt åt sidan dessa flikar”(“Ställ dessa flikar åt sidan”) markerad nedan. Det är den första knappen på vänster sida av flikarna.

Efter det knappen “Snooze flikar”(“Flikar du har lagt åt sidan”) fylls i. Se skärmdumpen nedan för en jämförelse av den här knappen när du inte har uppskjutna flikar (ovan) och när du har uppskjutna flikar (nedan).

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Du kan avsätta så många flikar du vill för olika dagar och tillfällen. De förvaras i Microsoft Edge tills du bestämmer dig för att göra något med dem. Låt oss sedan se vilka åtgärder du kan utföra med fördröjda flikar.

Så här visar du fördröjda flikar Microsoft Edge

För att se alla dina snoozeflikar, klicka eller tryck på knappen “Snooze flikar”(“Flikar du har lagt åt sidan”) markerade nedan. Listan visas med alla dessa flikar indelade i grupper baserat på den tid du lagt dem åt sidan.

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

För varje grupp ser du hur många flikar som har skjutits upp, deras titel, en miniatyrbild med en liten förhandsvisning, deras logotyp, när de skjutits upp och några åtgärder som kan vidtas.

Hur man öppnar snooze-flikar i Microsoft Edge

Gå först till listan över flikar du har lagt åt sidan med metoden vi delade tidigare. Om du vill återställa en hel grupp med flikar att använda, klicka eller tryck på länken “Återställ flikar”(“Återställ flikar”) till höger om denna grupp.

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Om du bara vill öppna en flik i en grupp, klicka på dess miniatyrbild. Fliken tas bort från gruppen och öppnas i en ny flik kl Microsoft Edge . Resten av flikarna i den här gruppen förblir reserverade för senare användning.

Hur man tar bort flikar som du har lagt åt sidan i Microsoft Edge

Du kan ta bort en flik från en grupp du har avsatt eller en hel flikgrupp. För att göra detta, öppna först listan med flikar som du har lagt åt sidan. Om du bara vill ta bort en flik, håll muspekaren över dess namn så ser du X-knappen(X-knappen) för att ta bort den. Klick(Klicka på det.

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Om du vill ta bort en flikgrupp, klicka eller tryck X-knappar(X-knappen) till höger om denna grupp.

Hur man delar flikar som du har lagt åt sidan med andra

Du kan också dela en grupp flikar som du har lagt åt sidan med andra personer med hjälp av ” Post(Mail) ” eller andra applikationer som stöder delning. I listan över fördröjda flikar klickar du på ” Mer(Mer) ” (det ser ut som tre prickar) bredvid gruppen med flikar du vill dela. En meny öppnas med två alternativ. En av dem – “Dela flikar”. (“Dela flikar.”)Klicka eller tryck på den.

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Välj den person du vill dela med från den visade listan med personer, eller välj appen ” Post”(post).

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Om du har valt applikationen Post(Mail)”, ange E-postadress(e-postadress) till personen du vill skicka detta till, lägg till annan text och klicka på ” Skicka(Skicka) » .

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Hur man favoritmarkerar några flikar som du har lagt åt sidan Microsoft Edge

Du kan också spara de flikar du lagt åt sidan som favoriter. PÅ Microsoft Edge öppna flikarna du har lagt åt sidan och klicka eller tryck på ” Dessutom(Mer) ” (det ser ut som tre prickar) bredvid flikgruppen du är intresserad av. En meny öppnas med två alternativ. Välj “Lägg till flikar till favoriter.”(“Lägg till flikar till favoriter.”)

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Nav öppnas och visar dina favoriter. Om du tittar noga kommer du att se en ny favoritmapp med dagens datum.

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Öppna den och du kommer att se flikarna som fanns i gruppen du ville spara som favoriter. Drag(Dra) nya favoritsidor till önskad mapp.

Windows 10, Microsoft Edge, snooze, flikar

Tycker du att den här funktionen är användbar?

Nu vet du allt som finns att veta om inställningsflikar för senare användning i Microsoft Edge . Experimentera med den här funktionen och se hur bra den fungerar. Lämna då gärna kommentera och dela(kommentera och dela) din erfarenhet. Vi är nyfikna på att veta om du gillar den här funktionen och tycker att den är användbar.

Microsoft Edge har en snygg liten funktion som låter användare lagra sina öppnade flikar för senare så att de snabbt kan komma tillbaka till dem i framtiden. Detta kan vara användbart när du arbetar med något, du behöver åka någonstans och vill återuppta ditt arbete senare, så snabbt som möjligt. Så här ställer du in flikarna sida in Microsoft Edgehur du kommer åt flikarna som lagts åt sidan, hur du öppnar dem, tar bort dem, delar dem med andra eller sparar dem i dina favoriter:

Hur man lägger undan flikar i Microsoft Edge, så att du kan använda dem senare

Öppna först flikarna som du vill lägga åt sidan för senare användning och ladda de webbsidor som intresserar dig. Håll inte andra flikar öppna, bara de du vill lägga åt sidan. Klicka eller tryck sedan på “Sätt de här flikarna åt sidan” knappen markerad nedan. Det är den första knappen på vänster sida av dina flikar.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Efter att du har gjort det, “Flikar du har lagt åt sidan” knappen fylls. Se skärmdumpen nedan, med en jämförelse av den här knappen, när du inte har några flikar avsatta (överst), och sedan när du har flikar avsatta (nederst).

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Du kan ställa in så många flikar du vill, vid olika dagar och tillfällen. De lagras av Microsoft Edge tills du bestämmer dig för att göra något med dem. Låt oss sedan se de åtgärder som kan utföras med flikarna som sattes åt sidan.

Så här visar du flikarna som du lägger åt sidan i Microsoft Edge

För att se alla flikar som lagts åt sidan, klicka eller tryck på “Flikar du har lagt åt sidan” knappen markerad nedan. En lista visas med alla dessa flikar, uppdelade efter grupper, baserat på den tid du har lagt dem åt sidan.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

För varje grupp ser du hur många flikar som lagts åt sidan, deras namn, en miniatyrbild med en liten förhandsvisning, deras logotyp, när de lades åt sidan och några åtgärder som kan utföras.

Hur man öppnar flikarna som du har lagt åt sidan, i Microsoft Edge

Gå först till listan över flikar som du har lagt åt sidan, med den metod som delas tidigare. Om du vill återställa för att använda en hel grupp flikar, klicka eller tryck på “Återställ flikar” länken till höger om gruppen.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Om du bara vill öppna en flik från en grupp, klicka på dess miniatyrbild. Fliken tas bort från gruppen och öppnas i en ny flik, i Microsoft Edge. De andra flikarna i gruppen förblir avsatta för senare användning.

Hur man tar bort flikarna som du har lagt åt sidan i Microsoft Edge

Du kanske vill ta bort en flik från en grupp som du har avsatt, eller en hel grupp flikar. För att göra det, gå först till listan med flikar som du har lagt åt sidan. Om du bara vill ta bort en flik, flytta markören över dess namn och sedan ser du en X-knapp för att ta bort den. Klicka på det.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Om du vill ta bort en grupp med flikar, klicka eller tryck på X-knappen till höger om den gruppen.

Hur du delar flikarna du har lagt åt sidan med andra

Du kan också dela en grupp flikar som du har lagt åt sidan med andra personer med hjälp av Post app eller andra appar med stöd för delning. Klicka på i listan över flikar som är avsatta Mer knappen (det ser ut som tre prickar) nära gruppen med flikar som du vill dela. Detta öppnar en meny med två alternativ. En av dem är “Dela flikar.” Klicka eller tryck på den.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Välj den person du vill dela med, från listan över personer som visas, eller välj Post app.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Om du valde Post app, ange e-postadressen till personen du vill skicka detta till, lägg till annan text du vill och tryck skicka.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Hur du lägger till några av flikarna som du har avsatt i Microsoft Edge till dina favoriter

Du kan också lagra flikarna du har lagt åt sidan i dina favoriter. I Microsoft Edgeöppna flikarna du har lagt åt sidan och klicka eller tryck på Mer knappen (det ser ut som tre prickar) nära gruppen av flikar som intresserar dig. Detta öppnar en meny med två alternativ. Välja “Lägg till flikar till favoriter.”

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

De Nav öppnas och listar dina favoriter. Om du tittar noga ser du en ny mapp med favoriter med dagens datum.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Öppna den och du ser flikarna som fanns i gruppen som du ville spara till dina favoriter. Dra och släpp dina nya favoritsidor till den mapp där du vill ha dem.

Windows 10, Microsoft Edge, avsatt, flikar

Tycker du att den här funktionen är användbar?

Nu vet du allt som finns att veta om inställningsflikar åt sidan för senare användning, i Microsoft Edge. Lek med den här funktionen och lär dig hur bra den fungerar. Sedan, tveka inte att lämna en kommentar och dela din upplevelse med den. Vi är nyfikna på att veta om du gillar den här funktionen och om du tycker att den är användbar.