Hur man snabbt tar bort mina Instagram-bilder från min mobiltelefon

Det var ett tag sedan du skapade det där Instagramkontot och nu inser du att du inte ens använder det längre; men kom ihåg att du har många bilder som inte ens är relevanta längre. Tja, oroa dig inte, från din mobiltelefons bekvämlighet kan du snabbt radera bilder, några eller alla, utan att spendera så mycket tid och så har du allt under kontroll. Vill du veta hur man gör? Fortsätt sedan läsa, den här artikeln är för dig.

Radera dina Instagram-bilder med några få steg

Det första du behöver göra är förstås att gå in i Instagram-applikationen med användarnamn och lösenord för att kunna komma åt de bilder du vill radera. Ett råd, om du inte kommer ihåg Instagram-kontots användarnamn eller lösenord det finns ingen anledning att oroa sig, för nu är det lite lättare att hämta det, eftersom du också kan komma in med Facebook användarnamn och lösenord .

Väl inne på kontot är stegen att följa mycket enkla. När du har loggat in på kontot kommer du att gå till alternativet som finns i verktygsfältet längst ner; Det är den första ikonen du hittar från höger till vänster och den är formad som en person, där klickar du på den.

När du är i det här alternativet kommer du att kunna komma åt alla filer du har laddat ner sådan endast foton eller videor ; Du kommer också att kunna se ditt användarnamn, följare och följare. Men låt oss gå vidare till det som intresserar oss, skärmen kommer att delas upp i två delar, en under en ikon som ser ut som ett fyrkantigt löv och en annan med en ikon som ser ut som en mapp identifierad med en person, precis som den du såg på början.

Visa de foton du vill radera

Vi är på rätt väg, vi visualiserar redan alla bilder vi har och de som vi redan har bestämt oss för att definitivt eliminera; Om det är många bilder du vill ta bort måste du ha lite tålamod eftersom du inte kan välja flera och radera dem, men du måste torka av bild för bild; ja, en efter en, men oroa dig inte, det är väldigt lätt att göra.

När du redan har valt fotot du vill ta bort behöver du bara leta i det övre verktygsfältet efter en ikon med tre punkter, den ena under den andra; det är i det övre högra hörnet, bara för de senaste versionerna; men även om var den är placerad kan variera, förblir ikonen densamma för alla.

Det stora ögonblicket är här, du är bara ett steg bort, så allt du behöver göra är att klicka på raderingsalternativet. Och det är det, superenkelt och bekvämt att göra det från din mobiltelefon, utan att behöva gå in i en PC, ladda ner någon typ av program eller titta på långa tutorials.

Som en säkerhetsåtgärd kommer den att ställa dig en fråga för att bekräfta att du verkligen vill ta bort det här fotot, du måste bara bekräfta att du vill radera fotot och så enkelt är det, med bara några få steg kan du permanent radera foton som kan irritera dig, eller bara inte längre om du laddat upp dem för alla att se.

Har du sett hur enkelt det är att snabbt ta bort dina Instagram-bilder från din mobiltelefon? Utan komplikationer eller ett oändligt antal trassliga steg; Då kan du logga in igen för att vara säker på det alla bilder har raderats.

Y recuerda que tu celular tenía una konfiguration de guardado automático de las cosas que subes, entonces debes buscar une carpeta de Instagram en la galería, donde se almacenan alla esos archivos como respaldo, por algún attack de vulnerabilidad o tuque cu la haen av misstag; Och om du dessutom raderar det från ditt mobiltelefonminne har du mer utrymme att spara vad du vill.

Relaterade Artiklar

Back to top button