Hur man skriver i fetstil, kursiv, genomstruken och monospace i Telegram

Om du nyligen gick med Telegram, du upptäcker fortfarande många av dess nya funktioner; Så, med tanke på användare som fortfarande är bekanta med den här applikationen, kommer den här artikeln att lära dem hur man gör skriv i fetstil, kursiv, genomstruken och monospace i Telegram för att ge texten i meddelandena ett annat utseende.

Hur man skriver i fetstil, kursiv, genomstruken och monospace i Telegram

Du kan anpassa texten i dina meddelanden, inte bara med bra stavning, utan också med fetstil, kursiv, genomstruken och monospace teckensnitt. Du kan ändra formatet på bokstäver i Telegram från tre olika sätt som var och en är mycket lätt att använda i skrivande stund; Nedan visar vi dig vad du ska göra i varje enskilt fall:

Från rullgardinsmenyn

 1. Det första du ska göra är att skriva texten eller meddelandet.
 2. Välj textfragmentet eller ordet du vill göra ändringar i; fragmentet måste markeras i grått för att göra ändringarna.
 3. När texten är markerad visas en liten flytande meny högst upp med alternativ för klipp, klistra och tre vertikala punkter; Huruvida du klick på de tre punkterna, en annan meny kommer att visas med alternativet fetstil, monospace, genomstruken, understruken, kursiv eller skapa en länk.
 4. Klicka på formatet du vill använda på nämnda fragment. Du kan använda flera format på samma text.

Använda rumsliga tecken

Denna metod är mycket lik den som används av applikationen WhatsApp för att ändra textstilen för meddelanden . För att använda denna metod måste du placera specialsymbolen i början och slutet av ordet eller text som du vill ge den en annan stil; du måste memorera vilken symbol du ska använda i varje enskilt fall.

 • Djärv: du måste placera två asterisker (**) före och efter varje mening eller ord för att göra texten fetstil, till exempel **Telegram är den bästa appen**.
 • Kursiv: du måste infoga ordet eller frasen du vill kursivera mellan två understreck (__), till exempel __Telegram den bästa appen__.
 • MPV: Före och efter texten eller ordet du vill ändra måste du placera tre öppna accenter, till exempel “Bästa applikationstelegram”.
 • Stång: du måste sätta två första tecken (~) före och efter texten du vill stryka igenom, till exempel är ~~ Telegram den bästa appen ~~.

Det är viktigt att placera varje symbol före och efter varje ord eller fras, d.v.s. surroundtext med symboler för ändringarna som ska göras. Du måste tänka på att Telegram inte visar ändringarna av bokstäverna medan du skriver texten, dessa kommer att tillämpas när du skickar meddelandet; Dessutom kommer symbolerna inte att visas i texten.

Med bots

Olika bots eller program kan vara läggs till telegram app för att öka dess funktionalitet; men denna applikation har redan en bot inkluderad som låter dig skriva i fetstil, monospace och kursiv. Denna bot är väldigt lätt att använda, vad du behöver göra är följande:

 1. Det första man ska göra är att börja meddelandet med @bold skriv sedan texten.
 2. När du har skrivit klart, a flytande meny visas på toppen med alternativen fetstil (fet), kursiv (kursiv) och monospace (fast sys).
 3. Genom att välja brevformat skickas meddelandet automatiskt med ändringarna; Du kommer inte att kunna redigera eller ta bort något från texten. Med denna metod, du kan inte kombinera flera bokstavsstilar i samma meddelande; å andra sidan, med den första och den andra metoden är det möjligt att blanda flera format.

Steg för att redigera tidigare skickade meddelanden

Telegram har många hemliga knep som gör den här appen annorlunda och sticker ut från andra meddelandeappar. Till exempel har Telegram förmågan att redigera meddelanden som redan har skickats och läses av mottagaren.

 1. Öppna chatten för den person som du vill redigera meddelandet som skickas.
 2. Tryck några sekunder på meddelandet tills det markeras av ett färgat band.
 3. Gå till toppen av skärmen och klicka på pennikon .
 4. Tangentbordet och meddelandet visas omedelbart så att du kan göra relevanta ändringar.
 5. När du är klar, klicka på bocken för att skicka meddelandet igen.

Relaterade Artiklar

Back to top button