Hur man skickar pengar via e-post med Google Pay

Elektroniska betalningar har kommit långt sedan dess Western Union införde postanvisningar 1871. Tjänster uppkopplad(Online) – betalningar är nu vanliga, och en färsk rapport sponsrad av TransUnion och innehas av The Ekonomens underrättelseenhet visade att en av de viktigaste prediktorerna för ett företags chanser att lyckas utanför verksamheten är om det ger konsumenterna ett enkelt sätt att slutföra sina digitala transaktioner.

Men förändringar sker hela tiden och ansökningar kommer och går. Google speciellt känd för att ta bort stödet för favorittjänster. ( VILA I FRID Google Reader .) Då och då kan du behöva stå ut med utmaningar och hitta nya sätt att göra det du behöver göra.

Exempel: användare av universum av applikationer och tjänster Google kanske kommer ihåg att du tidigare kunde bifoga betalningar till meddelanden och sms Gmail genom att välja ikonen “bifoga pengar”. (Gmail) Det här var ett väldigt enkelt sätt att skicka in pengar till någon gmail . Faktum är att upp till juli 2020(juli 2020) alla med ett konto Google Pay skulle kunna använda den här tjänsten för att skicka pengar och begära eller ta emot betalningar genom integrationen i gmail , Android meddelanden ,iMessages, Google Kontakter och Google Assistant . Nu är den här funktionen inte längre tillgänglig, så vad ska användarna göra?

Den goda nyheten är att du fortfarande kan använda appen Google Pay att skicka, begära och ta emot betalningar. Användare kan installera appen ( iPhone / Android ) eller besöka Google Payments Center i valfri webbläsare.

Genom att installera den här appen kan du dra fördel av kontaktlösa betalningar i butiker, bensinstationer, restauranger, biografer och till och med vissa kollektivtrafiksystem – var som helst som accepterar Google Pay (var som helst som accepterar Google Pay) . Och naturligtvis kan du skicka pengar till en individ.

Hur man skickar pengar med Google Pay

Så här använder du appen Google Pay att skicka pengar.

 1. Öppna Google Pay-appen.
 1. Välj en ikon Skicka .(Skicka)

 1. Klicka på knappen Skicka eller begära(Skicka eller begär)”.

 1. Slå på kontakter(Slå på kontakter) om du vill.

 1. Tillåt appen att komma åt dina kontakter.

 1. Hitta personen du vill skicka pengar till.

 1. Välj en person – deras mobiltelefonnummer eller e-postadress fungerar.
 1. Ange hur mycket pengar du vill skicka (eller begära).

 1. Lägg till en anteckning om du vill.

 1. Klicka sedan på ” Skicka(Skicka)” eller ” Begäran(Begäran )” för att slutföra transaktionen.

Hur skickar man pengar igenom(Pengar Via) Webb Webbplatsen för Google Payments Center(Webbplats för Google Payments Center)

Även om den här applikationen är installerad på din telefon kan du fortfarande gå till betalningen google center(Google Payments Center) på pay.google.com i en webbläsare.

Där kan du se din aktivitet, skicka eller begära pengar, lägga till eller ta bort betalningsmetoder, se de prenumerationer och tjänster du betalar för med med Google Pay(Google Pay) och redigera listan över adresser som är kopplade till ditt konto Google Pay .

Så här skickar du pengar till vem som helst på webbplatsen Google Payments Center .

 1. Logga in om du inte redan har gjort det.

 1. Välj flik Skicka eller begär pengar(Skicka eller begär pengar) .

 1. Ange summan pengar, mottagarens namn, e-postadress eller mobiltelefonnummer och en anteckning i anteckningsrutan för att påminna dig om vad betalningen gällde.

 1. Till skillnad från företag är individer i allmänhet inte inställda på att acceptera kreditkort, så du kan behöva använda ett betalkort för att skicka pengar till en individ. Om du inte har kopplat ett betalkort till ditt Google Pay-konto(Google Pay) klickar du på ” Lägg till ett betalkort(Lägg till betalkort) “, ange kortuppgifterna och klicka” Spara(spara) » .
 1. Sedan, om allt ser bra ut, klicka på ” Skicka(Skicka)” och du är klar.

Andra funktioner i Google Pay

Google Pay gör det enkelt att återbetala vänner just nu så att du inte glömmer.

Du kan till och med schemalägga påminnelser för återkommande betalningar och förfrågningar i appen och på webbplatsen.

Senaste funktion Google Pay – möjligheten att lagra biljetter till konserter och boardingkort. När du köper en biljett från deltagande företag kommer du att bli ombedd att lagra din biljett för Google Pay . Du kan sedan komma åt din biljett eller boardingkort genom att välja Passerar i Google Pay-appen.

Generellt kan du upptäcka att kontaktlösa betalningsmetoder som t.ex Google Pay , är ännu mer önskvärda och bekväma i en pandemi än någonsin tidigare. Använder sig av Google Pay när du handlar mat, bensin och hushållsartiklar kan du minska riskerna med att röra förorenade ytor.

Och om du har problem med att använda Google Pay online eller i fysiska butiker hjälper Google Pay Hjälp dig att ta reda på det.

Elektroniska betalningar har kommit långt sedan Western Union introducerade pengaöverföringen 1871. Onlinebetalningstjänster är nu vanliga och en färsk rapport sponsrad av TransUnion och utförd av The Economist Intelligence Unit har funnit att en viktig förutsägelse för ett företags chanser att gå out of business är om det ger konsumenterna ett lågfriktionssätt att slutföra sina digitala transaktioner.

Men förändringen är konstant och appar kommer och går. Google är särskilt ökänt för att avsluta supporten för älskade tjänster. (RIP, Google Reader.) Då och då kan du behöva rulla på med slagen och hitta nya sätt att åstadkomma det du behöver göra.

Exempel: Användare av Googles universum av appar och tjänster kan komma ihåg att du tidigare kunde bifoga betalningar till Gmail-meddelanden och sms genom att välja ikonen “bifoga pengar”. Det var ett väldigt enkelt sätt att skicka pengar till någon i Gmail. Faktum är att fram till juli 2020 kunde alla med ett Google Pay-konto använda den tjänsten för att skicka pengar och begära eller ta emot betalningar genom integrationer i Gmail, Android Messages, iMessages, Google Contacts och Google Assistant. Nu är den funktionaliteten inte längre tillgänglig, så vad ska användarna göra?

Den goda nyheten är att du fortfarande kan använda Google Pay-appen för att skicka, begära och ta emot betalningar. Användare kan installera appen (iPhone/Android) eller besöka Google Payments Center i valfri webbläsare.

Att ha appen installerad innebär att du kan dra fördel av kontaktlösa betalningsalternativ i butiker, bensinstationer, restauranger, biografer och till och med vissa kollektivtrafiksystem – var som helst som accepterar Google Pay. Och naturligtvis kan du skicka pengar till en individ.

Hur man skickar pengar med Google Pay

Så här använder du Google Pay-appen för att skicka pengar till någon.

 1. Öppna Google Pay-appen.
 1. Välj skicka ikon.

 1. Tryck på skicka eller begära knapp.

 1. Slå på kontakter om du vill.

 1. Ge appen behörighet att komma åt dina kontakter.

 1. Sök efter personen du vill skicka pengar till.

 1. Välj personen – deras mobilnummer eller e-postadress fungerar båda.
 1. Ange hur mycket pengar du vill skicka (eller begära).

 1. Lägg till en anteckning om du vill.

 1. Tryck sedan på antingen skicka eller Begäran för att slutföra transaktionen.

Hur man skickar pengar via webbplatsen för Google Payments Center

Även om du har appen installerad på din telefon kanske du fortfarande vill besöka Google Payments Center på pay.google.com i en webbläsare.

Där kan du se din aktivitet, skicka eller begära pengar, lägga till eller ta bort betalningsmetoder, se de prenumerationer och tjänster du betalar för med Google Pay och redigera listan över adresser som är kopplade till ditt Google Pay-konto.

Så här skickar du pengar till någon på webbplatsen för Google Payments Center.

 1. Logga in om du inte redan har gjort det.

 1. Välj Skicka eller begär pengar flik.

 1. Ange summan pengar, mottagarens namn, e-postadress eller mobiltelefonnummer och en anteckning i memofältet för att påminna dig om vad betalningen gällde.

 1. Till skillnad från företag är enskilda personer vanligtvis inte inställda på att acceptera kreditkort, så du kan behöva använda ett betalkort för att skicka pengar till en individ. Om du inte har länkat ett betalkort till ditt Google Pay-konto klickar du på Lägg till betalkort knappen, fyll i dina kortuppgifter och tryck på spara.
 1. Sedan, om allt ser bra ut, tryck på skickaoch du är klar.

Andra funktioner i Google Pay

Google Pay gör det enkelt att betala tillbaka till vänner direkt så att du inte glömmer.

Du kan till och med schemalägga påminnelser för återkommande betalningar och förfrågningar i appen och webbplatsen.

Den senaste Google Pay-funktionen är möjligheten att lagra konsertbiljetter och boardingkort. När du köper en biljett från deltagande företag blir du ombedd att spara biljetten i Google Pay. Då kan du komma åt biljetten eller boardingkortet genom att välja Passerar i Google Pay-appen.

Allt som allt kan du upptäcka att kontaktlösa betalningsmetoder som Google Pay är ännu mer önskvärda och bekväma i en pandemi än någonsin tidigare. Genom att använda Google Pay för att köpa dina matvaror, bensin och hushållsartiklar kan du minska riskerna med att röra förorenade ytor.

Och om du upptäcker att du har problem med att använda Google Pay online eller i fysiska butiker, kan Google Pay Hjälp hjälpa dig att lösa det.