Hur man skickar och anpassar inbjudningar på Discord

Nu använder många människor Disharmoni att kommunicera med andra aktörer, samt för personlig och affärskommunikation. För att undvika förvirring eller oavsiktlig förvirring kan du skapa separata servrar för olika grupper av människor.

När du skapar en ny Discord-server (gör en ny Discord-server) måste du lägga till personer till den genom att skicka inbjudningslänkar. Du kan skicka inbjudningar från både skrivbordet och mobilappen. Du kan också skräddarsy inbjudningar Disharmoni , ändrar utgångsdatumet och begränsar det för vissa användare. I den här artikeln kommer vi att förklara hur du skickar och anpassar dina inbjudningar till Disharmoni .

Hur man skickar en inbjudan till Discord(Hur man skickar en inbjudan på Discord)

Så du skapar en server Disharmoni och du måste fylla den med människor. Det innebär att skicka inbjudningar till dem Disharmoni för att gå med i chatten. Du kan skicka inbjudningar Disharmoni både i mobila och stationära applikationer.

Hur man lägger till någon till Discord på din dator(Hur man lägger till någon på Discord på din dator)

Att skicka en inbjudan till Disharmoni från ditt skrivbord gör du följande. Instruktionerna är desamma för Windows och Mac .

 1. Öppna Discord på din dator.
 2. Välj den server du vill lägga till nya användare till.

 1. Om du precis har skapat en ny server kommer du att se ett välkomstmeddelande på huvudskärmen. Välj under välkomstmeddelandet Bjuda in vänner(Bjud in dina vänner) för att lägga till personer.

Om det här är en server som du skapade för en tid sedan, klicka på nedåtpilen i det övre vänstra hörnet av skärmen för att öppna rullgardinsmenyn. Välj från servermenyn bjuda folk(Bjuda folk).

 1. Inbjudningsmenyn visas på skärmen.

Här har du tre alternativ. Du kan använda sökfältet ” Sök(Sök efter vän) vänner” för att hitta dina vänner i Disharmoni använda sina användarnamn och lägga till dem på din server. Du kan också välja Att bjuda in(Bjud in) vänner som redan finns på din vänlista Disharmoni. Eller välj Kopiera(Kopiera) för att kopiera inbjudningslänken och skicka den till alla du vill ska gå med i din server.

Hur man lägger till någon i Discord-mobilappen(Hur man lägger till någon i Discord-mobilappen)

Att skicka en inbjudan till Disharmoni från din mobiltelefon följer du stegen nedan. Instruktionerna är desamma för Android och iOS.

 1. Öppna appen Disharmoni på din smartphone.
 2. Välj den server du vill lägga till nya användare till.
 3. Om du precis har skapat en ny server kommer du att se ett välkomstmeddelande på huvudskärmen. Välj under välkomstmeddelandet Bjuda in vänner(Bjud in dina vänner) för att lägga till personer.

 1. Om du vill lägga till nya personer till en redan befintlig server, välj ” Bjud in medlemmar(Bjud in medlemmar)” under servernamnet.

Precis som skrivbordsappen Disharmoni den mobila versionen ger dig tre alternativ för att lägga till vänner till din server Disharmoni. Du kan använda sökfältet ” Sök efter vänner(Sök efter vänner)” för att hitta dina vänner i Disharmoni använda sina användarnamn och lägga till dem på din server.

Du kan också välja Att bjuda in(Bjud in) vänner som redan finns på din vänlista Disharmoni. Eller välj “Dela med sig(Dela länk)” för att kopiera inbjudningslänken och skicka den till alla du vill ska gå med i din server.

När du är klar kommer användaren du bjudit in ett meddelande i Disharmoni med en inbjudningslänk. Efter att de valt Ansluta sig(Gå med)”, kommer de att bli medlemmar på din server Disharmoni.

Hur man ställer in en inbjudan på Discord(Hur du anpassar din Discord-inbjudan)

Disharmoni låter dig anpassa inbjudningslänkar för din server. Du kan ställa in och ändra utgångsdatumet för dina inbjudningar i Disharmoni och ställ in hur många gånger dina länkar används. Anpassningsalternativen är desamma i både stationära och mobila versioner av appen.

För att skapa en inbjudan till Disharmoni gör följande.

 1. Öppna appen Disharmoni och välj den server du vill bjuda in nya användare till.
 2. Upprepa(Upprepa) steg 3 och 4 från avsnittet ovan.
 3. Från inbjudningslänkmenyn, välj ” Redigera inbjudningslänk(Redigera inbjudningslänk)” för att öppna serverinbjudningslänkinställningar(Inställningar för serverinbjudningslänk) .

I kapitlet ” Gäller efter(Upphör efter) » Du kan ändra utgångsdatumet för din inbjudan i Disharmoni. Mobilappen ger dig bara tre alternativ: standard 7 dagar(7 dagar) , 1 dag(1 dag) eller utan gränser(Ingen gräns) . Skrivbordsapplikationen ger dig fler alternativ och låter dig välja vilket värde som helst 30 minuter(30 minuter) till Aldrig(Aldrig).

I kapitel “Maximal användning”(Max antal användningar) kan du ange hur många personer som kan använda just denna inbjudningslänk. Mobilappen ger dig återigen bara tre alternativ: ett , tio eller obegränsad mängd(obegränsat). Om du använder skrivbordsappen får du sju olika alternativ, från 1 användning(1 användning) till 100 användningar(100 användningar) och utan gränser(obegränsat).

Du kan också aktivera bidragsfunktionen tillfälligt medlemskap(Bevilja tillfälligt medlemskap) i denna meny. Detta kommer att tillåta Disharmoni moderera din server och ta automatiskt bort användare från din server efter att de kopplat från (eller lämnat).

 1. När du är nöjd med inställningarna väljer du “Skapa en ny länk(Generera en ny länk)” för att bekräfta.

Nu när din länk är klar kan du kopiera och dela den med de användare som du vill gå med i din Disharmoni server.

Gör din nya Discord-server fullsatt

Om du bara vill att fler ska gå med dig Disharmoni server kan du justera inbjudningsinställningarna för att inaktivera utgångsdatumet och maximera antalet användningar av din inbjudningslänk. Men om du är kräsen och vill behålla din Disharmoni kanal privat, ägna mer uppmärksamhet åt dessa inställningar och se till att du bara delar denna länk med rätt personer.

Har du någonsin behövt skicka Disharmoni bjuder in innan? Vilka är dina optimala inställningar för en Disharmoni inbjudan? Dela din upplevelse med inbjudningslänkar på Disharmoni i kommentarsfältet nedan.

Många använder nu Discord för att få kontakt med andra spelare och för personlig och affärskommunikation. För att undvika förvirring eller oavsiktlig sammanblandning kan du skapa separata servrar för olika grupper av människor.

När du skapar en ny Discord-server måste du lägga till personer till den genom att skicka ut inbjudningslänkar. Du kan skicka inbjudningarna både från skrivbordet och från mobilappen. Du kan också anpassa Discord-inbjudningar genom att ändra utgångsdatumet och begränsa det till vissa användare. I den här artikeln kommer vi att förklara hur du skickar och anpassar dina inbjudningar på Discord.

Hur man skickar en inbjudan på Discord

Så du skapar en Discord-server och behöver fylla den med människor. Det innebär att skicka ut Discord-inbjudningar för dem att gå med i chatten. Du kan skicka Discord-inbjudningar både på mobilen eller skrivbordsappen.

Hur man lägger till någon på Discord på din dator

För att skicka en inbjudan på Discord från ditt skrivbord, följ stegen nedan. Instruktionerna är desamma för Windows och Mac.

 1. Öppna Discord på din dator.
 2. Välj den server som du vill lägga till nya användare till.

 1. Om du precis skapat en ny server kommer du att se ett välkomstmeddelande visas på huvudskärmen. Välj under välkomstmeddelandet Bjud in dina vänner för att lägga till personer.

Om det är en server som du skapade för ett tag sedan, välj nedåtpilen i det övre vänstra hörnet av skärmen för att öppna rullgardinsmenyn. Välj från serverns meny Bjuda folk.

 1. Du kommer att se en inbjudningsmeny visas på skärmen.

Här har du tre alternativ. Du kan använda Sök efter väns sökfält för att hitta dina vänner på Discord med deras användarnamn och lägga till dem på din server. Du kan också välja att Inbjudan vänner som du redan har i din Discord-vännerlista. alternativ, välj Kopiera för att kopiera inbjudningslänken och skicka den till någon du vill ska gå med i din server.

Hur man lägger till någon i Discord-mobilappen

För att skicka en inbjudan på Discord från din mobil, följ stegen nedan. Instruktionerna är desamma för Android och iOS.

 1. Öppna Discord-appen på din smartphone.
 2. Välj den server som du vill lägga till nya användare till.
 3. Om du precis skapat en ny server kommer du att se ett välkomstmeddelande visas på huvudskärmen. Välj under välkomstmeddelandet Bjud in dina vänner för att lägga till personer.

 1. Om du vill lägga till nya personer till en server som redan finns, välj Bjud in medlemmar under serverns namn.

Liksom Discord-skrivbordsappen ger mobilversionen dig tre alternativ för att lägga till vänner till din Discord-server. Du kan använda Sök efter vänner sökfältet för att hitta dina vänner på Discord med deras användarnamn och lägga till dem på din server.

Du kan också välja att Inbjudan vänner som du redan har i din Discord-vännerlista. alternativ, välj Dela länk för att kopiera inbjudningslänken och skicka den till någon du vill ska gå med i din server.

När du är klar kommer användaren du bjudit in ett meddelande på Discord med inbjudningslänken. Efter att de valt Ansluta sigkommer de att bli medlem på din Discord-server.

Hur du anpassar din Discord-inbjudan

Discord låter dig anpassa inbjudningslänkarna för din server. Du kan ställa in och ändra utgångsdatumet för dina Discord-inbjudningar och ställa in antalet användningar för dina länkar. Anpassningsalternativen är desamma på både stationära och mobila versioner av appen.

För att anpassa din Discord-inbjudan, följ stegen nedan.

 1. Öppna Discord-appen och välj den server som du vill bjuda in nya användare till.
 2. Upprepa steg 3 och 4 från avsnittet ovan.
 3. Välj till i inbjudningslänkmenyn Redigera inbjudningslänk att öppna Länkinställningar för serverinbjudan.

Under Upphör efter du kan ändra utgångsdatumet för din Discord-inbjudan. Mobilappen ger dig bara tre alternativ här: standarden 7 dagar, 1 dageller ingen gräns. Skrivbordsappen ger dig mer utrymme och låter dig välja vad som helst 30 minuter till Aldrig.

Under Max antal användningar, du kan ställa in hur många personer som kan använda just den här inbjudningslänken. Mobilappen ger dig återigen bara tre alternativ: ett, tioeller obegränsat. Om du använder skrivbordsappen får du sju olika alternativ från 1 användningtill 100 användningartill obegränsat.

Du kan också aktivera Bevilja tillfälligt medlemskap funktionen på den här menyn. Detta gör att Discord kan moderera din server och automatiskt sparka ut användare från din server när de kopplar bort (eller lämnar).

 1. När du är nöjd med inställningarna väljer du Skapa en ny länk att bekräfta.

Nu när din länk är klar kan du kopiera och dela den med de användare som du vill gå med i din Discord-server.

Gör din nya Discord-server fullsatt

Om du bara vill att fler personer ska gå med i din Discord-server kan du justera inbjudningsinställningarna för att inaktivera utgångsdatumet och maximera antalet användningar av din inbjudningslänk. Men om du är kräsen och vill hålla din Discord-kanal privat, ägna mer uppmärksamhet åt dessa inställningar och se till att du bara delar denna länk med rätt personer.

Har du någonsin behövt skicka Discord-inbjudningar tidigare? Vilka är dina optimala inställningar för en Discord-inbjudan? Dela din upplevelse med inbjudningslänkar på Discord i kommentarsfältet nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button