Hur man skickar ett brådskande eller viktigt meddelande i Microsoft Teams

I de hundratals sms vi skickar vill vi alltid att lite text ska sticka ut. Något mycket brådskande måste meddelas av mottagaren för att kunna svara snabbt. I den här guiden visar vi hur du skickar brådskande eller viktiga meddelanden(brådskande eller viktiga meddelanden) in Microsoft Teams .

Anmärkningsvärda och unika funktioner implementerade Microsofts (Microsoft)Lag har gjort det till en topputmanare för videokonferensplattformar för fjärrstyrning av team. Microsoft förbättras Lag och strävar efter att ge användarna bästa möjliga samarbetsupplevelse. Textmeddelandefunktion i Lag är också en viktig funktion som inte bör tas lätt på som på andra plattformar. Den brådskande meddelandefunktionen är det som gör den till den bästa. Låt oss se hur vi kan använda det för att skicka ett brådskande meddelande till Microsoft Teams .

Hur skickar man brådskande(Brådskande) eller viktigt meddelande(Viktigt meddelande) in Microsoft Teams

Microsoft Teams ger två alternativ för att meddela mottagaren om brådska. Lag(Team) låter dig skicka brådskande(Brådskande) eller Viktig(Viktiga) meddelanden. När du skickar brådskande(brådskande) meddelande, en röd klockikon läggs till högst upp i meddelandet och mottagaren meddelas varannan minut under de kommande 20 minuterna. Och om du skickar Viktig(Viktigt) meddelande, ett rött utropstecken läggs till högst upp i meddelandet.

Så här skickar du ett brådskande eller viktigt meddelande i Teams:

  1. Välj den person du vill skicka ett meddelande till.
  2. Klicka på utropsteckenikonen.
  3. Välj typ av meddelande − Standard(Standard), Brådskande(Brådskande) eller Viktig(Viktig).
  4. Skriv ditt meddelande och tryck på Enter.

Låt oss titta på processen i detalj.

Öppna Microsoft Teams och välj den användare du vill skicka ett meddelande till. Klicka sedan på ikonen utropstecken(utropsteckenikon) under kommandotextfältet Microrost . Du kommer att se tre alternativ: “Standard”, “Viktig(Viktigt)” och “Brådskande(Brådskande) » . Välj Brådskande(Välj Brådskande) eller Viktig(Viktig).

Meddelandetyp i Teams

När du har valt meddelandetyp anger du meddelandet du vill skicka och klickar Stiga på .

Brådskande meddelande i Teams

Meddelandet kommer att nå personen med en klockikon lagt till ovanpå den och frekventa aviseringar.

Så här kan du skicka brådskande eller viktiga meddelanden till Microsoft Teams och tvinga mottagaren att svara så snart som möjligt.

Läsa(Läs). Hur man minskar bakgrundsbrus i Microsoft Teams (Hur man minskar bakgrundsbrus i Microsoft Teams) .

Har lag Microsoft direktmeddelande?

Ja, in Microsoft Teams Det finns en snabbmeddelandefunktion. Du kan använda den direkt för att chatta med en specifik person eller grupp samtidigt, även under möten. Du kan också markera dina meddelanden som brådskande eller viktiga om du behöver den andra personen att svara.

Du kan också tagga personer i chattar och använda appar för att göra chatten mer interaktiv och livlig. Dokument, bilder eller filer kan enkelt utbytas utan krångel. En annan viktig sak är att du kan använda den på vilken enhet som helst som PC, mobilapp eller webbapp.

Kan jag skicka ett sändningsmeddelande till Lag ?

För närvarande i Microsoft Teams(Microsoft Teams) Ingen funktion för broadcast-meddelanden. Du måste använda tredjepartsprogram för att skicka sändningsmeddelanden. Du kan skapa grupper med specifika medlemmar och skicka meddelanden till dem som du annars skulle sända.

Läsa: (Läs: )Microsoft Teams gruppchattprogramfunktioner och vanliga frågor.

I de hundratals sms vi skickar vill vi alltid att lite text ska sticka ut. Något som är mycket brådskande måste meddelas för att mottagaren ska kunna svara snabbt. I den här guiden visar vi hur du kan skicka Brådskande eller viktiga meddelandenMicrosoft Teams.

De fantastiska och unika funktionerna som Microsoft implementerade på Teams gjorde det till en topputmanare för videokonferensplattformar för att hantera team på distans. Microsoft förbättrar teamen och strävar efter att ge den bästa upplevelsen så att användarna får en fantastisk samarbetstid på det. Textmeddelandefunktionen på Teams är också en viktig funktion som inte bör tas vardagligt som andra plattformar. Den brådskande meddelandefunktionen är det som gör den till den bästa. Låt oss se hur vi kan använda det för att skicka ett brådskande meddelande på Microsoft Teams.

Brådskande och viktiga meddelanden i team

Hur man skickar brådskande eller viktigt meddelande i Microsoft Teams

Microsoft Teams erbjuder två alternativ för att meddela mottagaren att det är brådskande. Teams låter dig skicka brådskande eller viktiga meddelanden. När du skickar en Brådskande meddelande, en klockikon i röd färg läggs till överst på meddelandet och mottagaren meddelas varannan minut under de kommande 20 minuterna. Och om du skickar en Viktig meddelande läggs ett utropstecken i röd färg till överst i meddelandet.

Så här skickar du ett brådskande eller viktigt meddelande på Teams:

  1. Välj den person du vill skicka meddelandet till.
  2. Klicka på utropsteckenikonen.
  3. Välj typ av meddelande – Standard, Brådskande eller Viktigt.
  4. Skriv meddelandet och tryck på Enter.

Låt oss se processen i detalj.

Öppna Microsoft Teams och välj den användare du vill skicka meddelandet till. Klicka sedan på utropstecken ikon under textfältet för Microrost-lag. Du kommer att se tre alternativ-Standard, Viktigt och Brådskande. Välj Brådskande eller Viktigt.

Meddelandetyp i Teams

När du har valt typ av meddelande, skriv meddelandet du vill skicka och tryck på Enter.

Brådskande meddelande i Teams

Meddelandet kommer att nå personen med en klockikon lagt till ovanpå den och frekventa aviseringar.

Så här kan du skicka brådskande eller viktiga meddelanden på Microsoft Teams och få mottagaren att svara så snart som möjligt.

läsa: Hur man minskar bakgrundsbrus i Microsoft Teams.

Har Microsoft-team snabbmeddelanden?

Ja, Microsoft Teams har en funktion för snabbmeddelanden, du kan använda den direkt för att chatta med en viss person eller en grupp samtidigt, även när du är i möten. Du kan också markera dina meddelanden som brådskande eller viktiga baserat på ditt behov av att den andra personen ska svara.

Du kan också tagga personer i chattar och använda appar för att göra chatten mer interaktiv och livlig. Dokument, bilder eller filer kan enkelt delas utan krångel. Den andra viktiga saken är att du kan använda den på vilken enhet som helst som PC, mobil eller webbapp.

Kan jag skicka ett sändningsmeddelande på Teams?

Microsoft Teams har för närvarande ingen funktion för broadcast-meddelanden tillgänglig. Du måste använda tredjepartsprogram för att skicka sändningsmeddelanden. Du kan skapa grupper med särskilda medlemmar och skicka meddelanden till dem som du annars skulle sända.

Läsa: Microsoft Teams gruppchattprogramvara Funktioner och vanliga frågor.

Relaterade Artiklar

Back to top button