Hur man skapar tillfälliga e-postadresser med YOPmail

Det finns tillfällen då du vill skydda din integritet eller inte vill använda din officiella e-postadress för en tillfällig uppgift. I den här situationen kan du alltid skapa en tillfällig e-postadress som är disponibel. YOPmail är en sådan plattform som låter dig skapa tillfälliga engångs-e-postadresser som du kan använda istället för dina riktiga eller officiella. Att skapa tillfälliga e-postadresser kan hjälpa dig att undvika spam på ditt officiella e-post-ID. Därför, för att hjälpa dig, har vi en guide till skapa tillfälliga e-postadresser med YOPmail som du kan följa.(hur man skapar tillfälliga e-postadresser med YOPmail som du kan följa.)

Hur man skapar tillfälliga e-postadresser(Tillfälliga e-postadresser) med hjälp av YOPmail

Vad är YOPmail?(Vad är YOPmail?)

YOPmail är en e-posttjänstplattform som tillåter användare att skapa engångs- eller tillfälliga e-postadresser. YOPmail ger dig tillgång till din inkorg för din tillfälliga e-postadress, även om andra användare använder just den e-postadressen.

YOPmail är inte som vanliga e-postkonton eftersom de inte är lösenordsskyddade och inte är privata. Så se till att du använder YOPmail för tillfälliga ändamål och inte för konfidentiella.

Du behöver inte registrera dig på sidan YOPmail eller skapa lösenord för att använda en tillfällig e-postadress. Du får en automatiskt genererad brevlåda, och YOPmail lagrar meddelanden i åtta dagar på ett tillfälligt e-postkonto.

Skäl att använda tillfälliga e-postadresser med YOPmail (Skäl att använda tillfälliga e-postadresser med YOPmail)

Det finns flera skäl att skapa tillfälliga e-postadresser med YOPmail . Den främsta anledningen till att användare föredrar använd en disponibel e-postadress från YOPmail(använd en engångs-e-postadress från YOPmail) är för att skydda din integritet online eller förhindra att spam-meddelanden skickas till dina officiella e-postadresser. En annan anledning att använda en engångs-e-postadress är att registrera sig för en slumpmässig onlinetjänst eller skicka anonyma meddelanden till någon.

Hur man skapar en gratis tillfällig e-postadress med YOPMail(Hur man skapar en gratis tillfällig e-postadress med YOPMail)

För att använda en disponibel e-postadress från YOPmail har du möjlighet att använda YOPmail utan att besöka den officiella webbplatsen YOPmail . Du kan enkelt navigera till din favoritwebbplats som kräver en e-postadress. Ange nu din favorit [email protected] , och webbplatsen kommer att acceptera det som en riktig e-postadress. Men för att kontrollera din inkorg och komma åt din tillfälliga e-post kan du följa dessa steg:

1. Öppna webbläsare(webbläsare) och gå till YOPmail.com.

2. Ange ditt föredragna användarnamn i fältet under ” ange ett valfritt e-postnamn(skriv det e-postnamn du väljer)”.

Ange ditt föredragna användarnamn i rutan under

3. Klicka på ” inkorg(Kolla inkorgen) » för att komma åt ditt engångs-e-postkonto.

4. Slutligen kan du enkelt skapa nya e-postmeddelanden genom att klicka på ” Skriva(Skriv)” högst upp på skärmen.

du kan enkelt skapa nya e-postmeddelanden genom att klicka på posten högst upp på skärmen.

Du kommer att se mycket skräppost och skräppost i din inkorg eftersom dessa tillfälliga e-postadresser är offentliga. Så när du använda en engångs-e-postadress från YOPmail(använd en disponibel e-postadress från YOPmail), du delar ett e-postkonto med andra slumpmässiga användare. Du kommer att kunna se slumpmässiga e-postmeddelanden från andra användare, och de kommer att kunna se dina. För att hindra andra användare från att komma åt din e-post kan du skapa en unik och komplex e-postadress, som t.ex [email protected] .

Den här e-postadressen är dock fortfarande offentlig och osäker. Så se till att du använder YOPmail för tillfälliga ändamål och inte för att skicka viktiga dokument. För att skapa unika e-postadresser på YOPmail du kan använda adressgeneratorn YOPmail som du kan hitta i avsnittet om slumpmässig e-postadress på den officiella YOPmail-webbplatsen.

Alternativt efter att du fått tillfälliga e-postadresser från YOPmail kan du enkelt ange yopmail.com/din valda adress för att komma åt din brevlåda.

Läs också: (Läs även:) 15 bästa e-postapparna för Android(15 bästa e-postapparna för Android)

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Kan du skapa en tillfällig e-postadress?(Q1. Kan du ställa in en tillfällig e-postadress?)

Du kan enkelt skapa en tillfällig e-postadress med hjälp av webbplatsen YOPmail . YOPmail låter dig skapa engångs-e-postadresser som du kan använda för dina tillfälliga eller icke-nödvändiga uppgifter.

Q2. Hur skapar man en engångs-e-postadress?(Fråga 2. Hur skapar jag en engångs-e-postadress?)

Du kan enkelt skapa en disponibel e-postadress med YOPmail . Gå till den officiella hemsidan YOPmail och ange ett godtyckligt användarnamn(skriv ett slumpmässigt användarnamn) efter eget val i textrutan bredvid knappen Kontrollera brevlådan. YOPmail kommer automatiskt att skapa ett tillfälligt e-postkonto åt dig.

Q3. Hur länge har YOPmail varit igång?(Fråga 3. Hur länge varar YOPmail?)

E-postmeddelanden eller meddelanden på ditt engångskonto YOPmail kan bara behållas för åtta dagar(åtta dagar) . Det betyder att du kan komma åt meddelanden som du har skickat eller tagit emot inom åtta dagar, för efter åtta dagar YOPmail raderar e-postmeddelanden från din brevlåda, och du kommer inte att kunna återställa dessa e-postmeddelanden.(du kommer inte att kunna återställa dessa e-postmeddelanden.)

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det snabb (snabbt) skapa tillfälliga e-postadresser med YOPmail(skapa tillfälliga e-postadresser med YOPmail) . Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Det finns tillfällen då du vill skydda din privata, eller så vill du inte använda din officiella e-postadress för en tillfällig uppgift. I den här situationen kan du alltid skapa en tillfällig e-postadress, som är engångs. YOPmail är en sådan plattform som låter dig skapa tillfälliga engångs-e-postadresser som du kan använda istället för dina riktiga eller officiella. Att skapa tillfälliga e-postadresser kan hjälpa dig att undvika skräppostmeddelanden på ditt officiella e-post-ID. Därför har vi en guide för att hjälpa dig

Hur man skapar tillfälliga e-postadresser med YOPmail

Hur man skapar tillfälliga e-postadresser med YOPmail

Vad är YOPmail?

YOPmail är en e-posttjänstplattform som tillåter användare att skapa engångs- eller tillfälliga e-postadresser. YOPmail ger dig tillgång till inkorgen för din tillfälliga e-postadress även när andra användare använder den specifika e-postadressen.

YOPmail är inte som vanliga e-postkonton eftersom de inte är lösenordsskyddade och inte är privata. Se därför till att du använder YOPmail för dina tillfälliga ändamål och inte för konfidentiella ändamål.

Du behöver inte registrera dig på YOPmail-webbplatsen eller skapa lösenord för att använda den tillfälliga e-postadressen. Du får en automatiskt genererad inkorg och YOPmail behåller meddelandena i åtta dagar på det tillfälliga e-postkontot.

Skäl att använda tillfälliga e-postadresser med YOPmail

Det finns flera anledningar till att skapa tillfälliga e-postadresser med YOPmail. Den främsta anledningen till att användare föredrar det använd en disponibel e-postadress från YOPmail är att skydda deras integritet online eller att förhindra att de tar emot spammeddelanden på deras officiella e-postadresser. En annan anledning till att använda en engångs-e-postadress är att registrera sig på en slumpmässig onlinetjänst eller skicka anonyma meddelanden till vem som helst.

Hur man skapar en gratis tillfällig e-postadress med YOPMail

För att använda en engångs-e-postadress från YOPmail, har du möjlighet att använda YOPmail utan att besöka den officiella YOPmail-webbplatsen. Du kan enkelt gå till din favoritwebbplats som kräver en e-postadress. Skriv nu vad du föredrar [email protected], och webbplatsen accepterar den som en äkta e-postadress. Men för att kontrollera din inkorg och komma åt din tillfälliga e-post kan du följa dessa steg:

1. Öppna din webbläsare och gå till YOPmail.com

2. Skriv ditt föredragna användarnamn i rutan under ‘skriv det e-postnamn du väljer.’

Skriv ditt föredragna användarnamn i rutan under

3. Klicka på kryssruta för att komma åt ditt engångs-e-postkonto.

4. Slutligen kan du enkelt skriva nya mail genom att klicka på Skriva från toppen av skärmen.

du kan enkelt skriva nya mail genom att klicka på skriv uppe på skärmen.

I inkorgssektionen kommer du att se många skräppost och slumpmässiga e-postmeddelanden eftersom dessa tillfälliga e-postadresser är offentliga. Därför, när du använd en disponibel e-postadress från YOPmail, delar du e-postkontot med andra slumpmässiga användare. Du kommer att kunna se slumpmässiga e-postmeddelanden från andra användare, och de kommer att kunna se dina. För att hindra andra användare från att komma åt dina mail kan du skapa en unik och komplex e-postadress som t.ex [email protected].

Den här e-postadressen är dock fortfarande offentlig och inte säker. Så se till att du använder YOPmail för tillfälliga ändamål och inte för att skicka viktiga dokument. För att skapa unika e-postadresser på YOPmail kan du använda YOPmails adressgenerator som du hittar i avsnittet om slumpmässiga e-postadresser på den officiella YOPmail-webbplatsen.

Alternativt, efter att du fått tillfälliga e-postadresser från YOPmail, kan du enkelt skriva yopmail.com/din valda adress för att komma åt inkorgen.

Läs också: 15 bästa e-postappar för Android

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Kan du skapa en tillfällig e-postadress?

Du kan enkelt skapa en tillfällig e-postadress genom att använda YOPmail-webbplatsen. YOPmail låter dig skapa engångs-e-postadresser som du kan använda för dina tillfälliga eller inte så viktiga uppgifter.

Q2. Hur skapar jag en engångs-e-postadress?

Du kan enkelt skapa en engångs-e-postadress genom att använda YOPmail. Gå till den officiella YOPmail-webbplatsen och skriv ett slumpmässigt användarnamn du väljer i textrutan bredvid knappen för kryssrutan inkorg. YOPmail kommer automatiskt att skapa ett tillfälligt e-postkonto åt dig.

Q3. Hur länge varar YOPmail?

E-postmeddelanden eller meddelanden på ditt YOPmail-konto för engångsbruk kan endast gälla för åtta dagar. Det betyder att du kan få tillgång till de meddelanden du skickat eller tar emot i åtta dagar eftersom YOPmail efter åtta dagar raderar e-postmeddelandena från din inkorg, och

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde snabbt skapa tillfälliga e-postadresser med YOPmail. Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button