Hur man skapar och ställer in anpassat e-post-ID för domän i Outlook

Om du har ett abonnemang på Outlook Premium , kan du skapa ett personligt e-post-ID. Du kan skapa din egen e-postadress för domän även om du har en prenumeration på Office 365 för (Kontor 365) hemma(Hem) eller personligt. (Personligt) Dessutom måste du använda Kör pappa som domänregistrator.

När du skapar en professionell onlineverksamhet måste du ha ditt eget e-post-ID, som t.ex [email protected] istället för [email protected] . Tidigare kunde du skapa ditt eget e-post-ID gratis. Nu är det här alternativet inte längre tillgängligt pga Microsoft erbjuder nästan samma tjänst med ett abonnemang på Kontor 365. Så om du vill skapa ett e-post-ID med din domän, följ den här guiden.

Innan du går vidare till stegen bör du gå igenom dessa allmänna saker som du bör vara medveten om:

 • Du kan skapa en personlig e-postadress om du har en prenumeration på Office 365 för (Kontor 365) hemma(Hem) eller personligt.(Personlig)
 • Du behöver en domän av uppenbara skäl. Din domän måste dock bara vara registrerad i Kör pappa . Hittills Syn förhindrar användare från att använda domäner från andra register.
 • Om du har en domän hos en annan registrar och vill skapa en personlig e-postadress med hjälp av Syn måste du först överföra den till Kör pappa .
 • Även om du kan använda ditt personliga e-post-ID genom Outlook.com , kan du inte använda det som en fristående e-post. Med andra ord måste du alltid lita på ett befintligt @outlook.com eller @hotmail.com e-post-ID som du redan har.
 • Om du inte har ett Office 365-abonnemang företag Essentials kan du inte skapa flera alias för samma postlåda med din domän.
 • Om du säger upp din Office 365-prenumeration kommer du inte längre att kunna skicka eller ta emot e-post. i alla fall Syn sparar alla befintliga e-postmeddelanden.
 • Om du avregistrerar dig från en domän från Kör pappa kommer du att förlora din egen e-postadress när domänregistratorn ändrar register DNS efter utgångsdatumet.

Om du godkänner dessa villkor kan du fortsätta att följa instruktionerna. Om du redan har en domän Kör pappa du behöver inte köpa något. Om du inte har en domän är det en bra idé att köpa ett namn först innan du går vidare till guiden.

Hur man skapar ett anpassat e-post-ID för domän i Syn

För att skapa ett personligt e-post-ID med Syn gör följande.

 1. Öppna dina Outlook.com-inställningar
 2. Klick(Klicka) på “Start”-knappen på fliken (Komma igång)Premie(Premie).
 3. Ange ditt domännamn för att verifiera
 4. Logga in på ditt konto Kör pappa för att verifiera äganderätten
 5. Gå till ” Premium > Personlig E-postadress “.
 6. Klicka på knappen Skapa adress
 7. Skriv in din mailadress
 8. Använd den via Outlook

För att komma igång, logga in på ditt konto Microsoft som du brukade köpa ett abonnemang på Kontor 365. Klick(Klicka) på kugghjulsikonen för inställningar, som är synlig i den övre navigeringsmenyn. Klicka sedan på ” Visa alla Outlook-inställningar(Visa alla Outlook-inställningar)”. Panelen ska öppnas. inställningar (Inställningar)Outlook.com .

Eftersom du redan har en Premium-prenumeration kan du klicka på ” Premie(Premium )” för att utforska fler alternativ. Tryck sedan på knappen ” Att börja(Kom igång)” under rubriken ” Personlig e-postadress.(Personlig e-postadress)

I nästa fönster klickar du på alternativet som säger Jag har redan en GoDaddy-domän(Jag äger redan en GoDaddy-domän) . Vid det här laget, om du inte har köpt en domän ännu, måste du skaffa en domän först, som nämnts tidigare.

Hur man skapar ett anpassat e-post-ID för domän i Outlook

Ange ditt domännamn till Syn kan kontrollera om din domänregistrator är det Kör pappa eller inte. För att göra detta, skriv ner ditt domännamn och klicka på ” Bekräfta(Validera) » .

Efter det måste du logga in på ditt konto Kör pappa för att verifiera äganderätten. För att göra detta, klicka först på ” Att komma in “. (Logga in) Det kommer att omdirigera dig till webbplatsen Kör pappa där du måste ange dina referenser.

För närvarande Syn lägger till några poster DNS till ditt konto Kör pappa så att du kan använda en personlig e-postadress för att skicka och ta emot e-post. För att vara exakt lägger den till två poster CNAME , en MX-post och två TXT-poster. När du har slutfört det sista steget kan du återgå till ” Premie(Premium)”, där du kommer att se en ny underpost med titeln ” Personlig e-postadress(Personlig e-postadress) » . Du måste besöka den här fliken och klicka på knappen Skapa adress(Skapa adress ) .

Detta gör att du kan skapa den e-postadress du vill få. I nästa fönster måste du ange önskad e-postadress. Det kan vara vad som helst – [email protected] , [email protected] etc.

När du har skrivit e-post-ID klickar du på ” Ytterligare(Nästa) ” . Om allt går rätt kommer du att hälsas med ett meddelande så här:

Nu kan du gå till ” Premium > Personlig e-postadress” för att hitta ditt eget e-post-ID. För att skicka ett e-postmeddelande från den e-postadress du just skapade måste du ändra adressen i ” Från(Från )” när du skriver ett e-postmeddelande i Outlook.com .

Om du vill ta bort ditt e-post-ID måste du besöka denna plats, klicka på knappen ” Radera adress(Ta bort adress )” och bekräfta ändringen. Å andra sidan, om du är missnöjd med tjänsten och inte längre vill använda ditt eget e-post-ID, kan du klicka på ” Ta bort domän(Ta bort domän ) ” för att avsluta.

Jag hoppas att du tycker att den här steg-för-steg-guiden är användbar.(Jag hoppas att den här steg-för-steg-guiden kommer att vara till hjälp för dig.)

Om du har en Outlook Premium prenumeration kan du skapa ett personligt e-post-ID. Det är möjligt att skapa en anpassad domän-e-postadress även om du har Office 365 Home eller Personal prenumeration. Du måste också använda GoDaddy som din domänregistrator.

När du skapar ett professionellt företag online bör du ha ett anpassat e-post-ID som istället för . Tidigare var det möjligt att skapa ett anpassat e-post-ID gratis. Nu är den möjligheten borta eftersom Microsoft har erbjudit nästan samma tjänst med Office 365-prenumeration. Därför, om du vill skapa ett e-post-ID med din domän, följ denna handledning.

Innan du går till stegen bör du gå igenom dessa vanliga saker som du bör veta om-

 • Det är möjligt att skapa en personlig e-postadress om du har Office 365 Home eller Personal prenumeration.
 • Du behöver en domän av uppenbara skäl. Din domän bör dock endast registreras hos. Från och med idag tillåter Outlook inte användare att använda domäner från andra register.
 • Om du har en domän hos en annan registrar, och du vill skapa en personlig e-postadress med Outlook, måste du först överföra den till GoDaddy.
 • Även om du kan använda ditt personliga e-post-ID via Outlook.com, kan du inte använda det som en fristående e-post. Med andra ord måste du alltid lita på det befintliga e-post-ID:t @outlook.com eller @hotmail.com som du redan har.
 • Om du inte har en Office 365 Business Essentials-prenumeration kan du inte skapa flera alias på en enda postlåda med din domän.
 • Om du säger upp Office 365-prenumerationen kommer du inte att kunna skicka eller ta emot e-post längre. Outlook lagrar dock alla befintliga e-postmeddelanden.
 • Om du avbryter din domänprenumeration från GoDaddy kommer du att förlora den anpassade e-postadressen eftersom domänregistratorn ändrar DNS-posterna efter utgången.

Om du är okej med dessa villkor kan du gå vidare och följa instruktionerna. Om du redan har en domän hos GoDaddy behöver du inte köpa något annat. Om du inte äger en domän rekommenderas det att du köper namnet först innan du går till guiden.

Hur man skapar anpassad domän-e-post-ID i Outlook

För att skapa ett personligt e-post-ID med Outlook, följ dessa steg-

 1. Öppna Outlook.com Inställningar
 2. Klicka på knappen Kom igång på fliken Premium
 3. Ange ditt domännamn för att validera
 4. Logga in på ditt GoDaddy-konto för att verifiera ägarskapet
 5. Gå till Premium > Personlig e-postadress
 6. Klicka på knappen Skapa adress
 7. Skriv in din mailadress
 8. Använd den via Outlook

Börja med att logga in på ditt Microsoft-konto som du använde för att köpa en Office 365-prenumeration. Klicka på kugghjulsikonen som är synlig på den översta navigeringsmenyn. Efter det, klicka på Visa alla Outlook-inställningar alternativ. Det bör öppna panelen Inställningar i Outlook.com.

Eftersom du redan har “premium”-prenumerationen kan du klicka på Premie fliken för att utforska fler alternativ. Efter det klickar du på Komma igång knappen under rubriken.

Hur man skapar ett personligt e-post-ID med hjälp av Outlook

I nästa fönster klickar du på alternativet som säger Jag äger redan en GoDaddy-domän. Vid det här laget, om du inte har köpt din domän, måste du skaffa domänen först, som nämnts tidigare.

Hur man skapar anpassad domän-e-post-ID i Outlook

Ange ditt domännamn så att Outlook kan kontrollera om din domäns registrar är GoDaddy eller inte. För det, skriv ner ditt domännamn och klicka på Bekräfta knapp.

Efter det måste du logga in på ditt GoDaddy-konto för att verifiera ägarskapet. För att göra det, klicka på logga in knappen först. Det kommer att omdirigera dig till GoDaddy-webbplatsen, där du måste ange referenserna.

För närvarande lägger Outlook till några DNS-poster i ditt GoDaddy-konto så att du kan använda den personliga e-postadressen för att skicka och ta emot ett e-postmeddelande. För att vara exakt lägger den till två CNAME-poster, en MX-post och två TXT-poster. Efter att ha avslutat det sista steget kan du gå tillbaka till fliken där du kan se en ny underpost som heter . Du måste besöka den här fliken och klicka på Skapa adress knapp.

Det låter dig skapa den e-postadress du vill ha. I nästa fönster måste du skriva in önskad e-postadress. Det kan vara vad som helst [email protected], [email protected]etc.

När du har skrivit ner e-post-ID:t klickar du på Nästa knapp. Om allt går som det ska, kommer du att hälsas med ett meddelande som detta-

Nu kan du besöka fliken Premium > Personlig e-postadress för att hitta ditt anpassade e-post-ID. För att skicka ett e-postmeddelande från din nyskapade e-postadress måste du ändra adressen i Från medan du skriver ett e-postmeddelande i Outlook.com.

Om du vill ta bort ditt e-post-ID måste du besöka platsen och klicka på Ta bort adress knappen och bekräfta ändringen. Å andra sidan, om du inte är nöjd med tjänsten och du inte längre vill använda det anpassade e-post-ID:t, kan du klicka på Ta bort domän knappen för att få jobbet gjort.

Relaterade Artiklar

Back to top button