Hur man skapar och infogar en icke-brytande pyramid i PowerPoint

Har du någonsin undrat hur man skapar och klistrar in pyramid(Pyramid) till presentationsdokument PowerPoint ? Kanske inte, men du borde veta hur du gör så att du inte har svårt när det är dags.

Nu används pyramiden ofta i presentationer om kost, hälsa etc. Om du främst sysslar med den här typen av presentationer, fortsätt läsa för att lära dig hur lätt det är att skapa och använda pyramider i powerpoint.

Skapa en pyramid i PowerPoint

Vi ska först titta på hur man sätter in en pyramid och sedan ska vi prata om hur man sätter upp samma pyramid. Så öppna presentationen PowerPoint och gör följande:

  1. Klicka på fliken Infoga
  2. Lägg till din pyramid i din presentation
  3. Lägg till lite text
  4. Ta en titt på SmartArt Styles
  5. Ändra färg

Låt oss diskutera detta mer i detalj.

1]Klicka på fliken Infoga.

Så det första du behöver göra är att öppna PowerPoint finns på din Windows 10-dator. Därifrån startar du ett nytt eller aktuellt dokument, och därifrån måste du välja ” Föra in(Infoga) ”, som finns på tejp(Ribbon) överst.

När det är gjort bör du se en hel del alternativ att välja mellan, men för närvarande är bara en fråga viktigare än någonting annat.

2] Lägg till(Lägg till) din pyramid i presentationen

När det gäller att lägga till din pyramid till en imponerande presentation PowerPoint klick smart konst . Därifrån navigerar du till Pyramid från den som precis dök upp SmartArt-grafikfönstret.(Smart Art Graphic)

Efter att ha klickat på ordet Pyramid du bör se fyra alternativ att välja mellan. Välj en pyramiddesign som passar ditt projekt och klicka sedan på OK för att inkludera den i ditt dokument.

Låt oss nu se hur du ställer in din nytillkomna pyramid.

3]Lägg till text

Nästa steg är att lägga till text i din pyramid. Klick(Klicka på textpanel(Textruta) i det övre vänstra hörnet; då kommer ett litet avsnitt att dyka upp bredvid din pyramid. Lägg till den önskade texten och det är allt.

Du kan också lägga till kulor och former om du vill innan du går vidare till nästa steg.

4]Ta en titt på SmartArt Styles

Här kan du också lägga till smarta konststilar(Smarta konststilar) . Det här alternativet lägger till några höjdpunkter till din pyramid för att göra den vackrare. Detta förändrar dock inte grunddesignen, vilket är bra ur vår synvinkel.

5]Ändra färg

Skapa en pyramid i PowerPoint

När det gäller färgen kommer du att märka att din pyramid är blå som standard, men du kan enkelt ändra den genom att helt enkelt välja ” Förändra (Förändra) färger(Färger) ” . Du kan antingen välja från en lista med fördefinierade mönster eller lägga till färger själv om du är expert på detta.

När du är klar, spara dokumentet och det är det.

Läs nu(Läs nu) : Hur man lägger till och tar bort Slide Layout i PowerPoint) .

Har du någonsin undrat hur man skapar och infogar en pyramid i ditt PowerPoint-presentationsdokument? Kanske inte, men du borde veta hur du gör så att du inte ska ha det svårt när det är dags.

Nu används pyramiden vanligtvis i presentationer om näring, hälsa etc. Om det är den typen av presentationer du främst sysslar med, fortsätt läsa för att lära dig hur du skapar och använder pyramider i PowerPoint på ett enkelt sätt.

Skapa en pyramid i PowerPoint

Först ska vi titta på hur man infogar en pyramid, och därifrån kommer vi att prata om hur man anpassar samma pyramid. Så öppna sedan din PowerPoint-presentation och gör sedan följande:

  1. Klicka på fliken Infoga
  2. Lägg till din pyramid i presentationen
  3. Lägg till lite text
  4. Ta en titt på SmartArt Styles
  5. Ändra färgen

Låt oss diskutera detta på ett mer detaljerat sätt.

1]Klicka på fliken Infoga

OK, så det första du vill göra här är att öppna PowerPoint på din Windows 10-dator. Därifrån startar du ett nytt eller aktuellt dokument, och därifrån vill du välja fliken Infoga som finns på menyfliksområdet längst upp.

När det är gjort bör du nu se en hel del alternativ att välja mellan, men just nu är det bara en sak framför allt annat.

2]Lägg till din pyramid i presentationen

När det kommer till att lägga till din pyramid till din imponerande PowerPoint-presentation, klicka på SmartArt. Därifrån navigerar du till Pyramid från SmartArt Graphic-fönstret som precis har dykt upp.

Efter att ha klickat på ordet Pyramid bör du se fyra alternativ att välja mellan. Välj den pyramiddesign som är vettig för ditt projekt och tryck sedan på OK-knappen för att inkludera den i ditt dokument.

Låt oss nu titta på hur du anpassar din nytillkomna pyramid.

3]Lägg till lite text

Nästa steg är alltså att lägga till lite text till din pyramid. Klicka på textrutan i det övre vänstra hörnet; sedan visas en liten sektion bredvid din pyramid. Lägg till den önskade texten och det är allt.

Du kan också lägga till kulor och former om du vill göra det innan du går vidare till nästa steg.

4]Ta en titt på SmartArt Styles

En annan sak du kan göra här är att lägga till SmartArt Styles. Det här alternativet lägger till lite utstrålning till din pyramid för att göra den mer av en skönhet. Det förändrar dock inte den grundläggande designen, och det är bra ur vår synvinkel.

5]Ändra färg

Skapa en pyramid i PowerPoint

När det gäller färg kommer du att märka att din pyramid har en standard blå färg, men du kan ändra detta för att underlätta genom att helt enkelt välja Ändra färger. Du kan antingen välja från en lista med förutbestämda mönster eller lägga till färgerna själv om du är expert på detta.

När du är klar, spara ditt dokument, och det är allt.

Läs nu: Hur man lägger till och tar bort bildlayout i PowerPoint.

Relaterade Artiklar

Back to top button