Hur man skapar och designar en modern logotyp i Canva gratis online

design a modern logotyp i Canva är möjligt, så det kommer inte att finnas fler ursäkter för en varumärkesimage som inte är modern och exklusiv.

Canva är en kreativ och redigeringsplattform som lämpar sig för olika ändamål, och det är därför den får fler och fler följare.

Och det är det, du behöver inte vara en designvisare för att kunna ge liv åt olika projekt, bland vilka du kan hitta en översikt över vår egen moderna logotyp .

Vad behöver jag för att designa i Canva?

För att få tillgång till alla verktyg som plattformen Kan gå ger, är det nödvändigt att ha ett konto på sina servrar.

För att göra detta, allt du behöver göra är att gå till dess officiella sida, välj önskat registreringsalternativ och fyll i uppgifterna . Allt detta till vänster på sidan.

Utöver det kommer inga ytterligare steg att krävas för att börja använda detta redigeringsverktyg gratis.

Börja skapa logotypen i Canva

Fördelen med det här verktyget är att det ger vissa dimensioner som standard beroende på vilket element du vill levandegöra.

Därför, om vi trycker på knapp » Skapa en design ikonen som finns längst upp på den vänstra panelen på hemskärmen, många alternativ kommer att visas.

Om du vill kan du flytta vyn till lämpligt alternativ eller använda den medföljande sökmotorn och skriv in ordet ” Logotyp på detta sätt kommer listan att uppdateras.

Som ett resultat kommer flera typer av logotyper att visas för att skapa, inklusive den som bäst passar behoven eller identifierar varumärket kommer att väljas.

Om du klickar på den omdirigeras åtgärden till standardredigeringssidan, där skapandeprocessen kan börja.

Designa min egen logotyp

Beroende på vilken typ av logotyp som väljs kommer relevanta alternativ att visas för att placera en mall, detta i vänstermenyn.

Där du kan välja en av dessa, eller söka efter andra modeller som bättre matchar den design vi vill etablera.

Dessutom kommer det att vara möjligt att lägga till eller lägga till fler olika enheter. Bland alternativen är » Bilder “,” Element » (som ikoner), » Bakgrund “,” Text “, och många andra.

Detta uppnås genom sidopanelen, där du efter att ha lokaliserat elementet klickar på det för att få verktyget att lägga till det i redigeringsarket.

Sedan kan den flyttas, ändra storlek, ändra vissa egenskaper, bland annat, i det givna utrymmet.

När designern är nöjd med resultatet av sitt arbete behöver han bara trycka på knapp Att ladda ned ” Var ” Publicera och välj önskat läge.

På så sätt kommer du att ha produkten i det format du har valt, och du kan använda den på dina nätverk, webbsida och till och med skriva ut den.

Canva är inte bara en sida som låter dig skapa logotyper, det finns många andra marknadsföringstekniker som du kan skapa genom dessa sidor som t.ex. banderoller fri eller omslag till Blogger eller för LinkedIn eller a målsida för instagram.

Hur skapar man den bästa Canva-logotypen gratis?

Även om det finns unika funktioner och element exklusiva för Premium-versionen på Canva-plattformen, borde det inte vara en begränsning.

Det är möjligt att skapa mycket bra design, med en helt professionell presentation endast med de komponenter som är tillgängliga för gratiskonton.

Det som nu garanterar den bästa moderna logotypdesignen kommer i första hand att vara, den uppfinningsrikedom som personen som designar och skapar den kommer att imponera på .

Det är därför upp till honom att använda Canva kreativt och dra nytta av de verktyg som tillhandahålls.

Det rekommenderas att bekanta dig så mycket som möjligt med denna editors funktion, eftersom den genererar mer sofistikerade produkter.

Med denna kunskap kommer det inte att finnas fler problem eller ursäkter för att inte designa en perfekt, modern och anpassad Canva-logotyp.

Upptäck allt du kan göra med Canva. Där du inte bara kan skapa utan också redigera dina foton. På den här sidan hittar du specialeffekter för dina bilder som polaroideffekten eller den skära dina foton i cirkulär eller triangulär form.

Relaterade Artiklar

Back to top button