Hur man skapar och delar rullar på Instagram

InstagramReels är den nya funktionen som det sociala nätverket har lagt till sin ständigt växande lista över tillgängliga alternativ. Det är en kopia av TikTok-formatsom redan kan användas i den sociala nätverksapplikationen för iOS och Android.

Och även om Reels är en nästan exakt kopia av TikTok, att skapa och dela den här typen av innehåll är inte riktigt samma sak. I den här guiden förklarar vi hur du kan skapa och dela dina egna Instagram-rullar.

Instagram Reels är Instagrams alternativ till TikTok.

Skapa rullar utan att lämna Instagram, steg för steg

Att skapa dina egna rullar på Instagram är ganska enkelt, och det skiljer sig inte så mycket från hur någon annan typ av innehåll som stöds av det sociala nätverket skulle skapas.

Man bör naturligtvis komma ihåg att vid tidpunkten för publiceringen av denna artikel, utrullningen av rullarna pågår fortfarandeoch det borde inte förvåna dig att den här funktionen ännu inte är tillgänglig på din mobil: den borde komma förr så senare.

Som sagt, processen för skapa en Real på din mobil finns följande:

  1. Öppna Instagram och gå till kamerasektionen genom att svepa höger från flöde huvudapplikation.
  2. I menykarusellen längst ner hittar du den som heter Reel.
  3. Välj en video från ditt galleri eller håll ned inspelningsknappen för att spela in ett videoklipp.
  4. Om inspelningsförloppsindikatorn når slutet börjar du spela in ett nytt klipp. Sluta trycka på inspelningsknappen för att avsluta inspelningen.
  5. Tryck på “Publicera” för att dela rullen du just skapade. Du kan också spara den som ett utkast, ändra omslagsbilden, lägga till text och hashtags eller tagga vänner.

Gränssnittet för de nya Instagram-rullarna.

Det är medium de Mer enkel för att skapa en Instagram-rulle. På samma sätt som i TikTok innehåller Instagram flera kreativa funktioner och verktyg för att ge fritt spelrum åt vår fantasi för att så småningom nå toppen av “Utforska”-sektionen, där de mest populära rullarna kommer att dyka upp.

Å andra sidan, tänk på det du kan dela rullar i dina berättelseräven om som berättelser normalt, kommer dessa att raderas efter 24 timmars inlägg och kommer inte att sparas i din profil. Annars kommer publicerade rullar att vara tillgängliga från separat spiralflik som kommer att visas på din profil.

Relaterade Artiklar

Back to top button