Hur man skapar mina egna filter på Snapchat gratis | Geofilter skapare

Vi befinner oss i en tid i mänsklighetens historia där nästan varje dag nytt teknologiska framsteg som definitivt revolutionerar vårt sätt att kommunicera. Detta är det särskilda fallet för den anropade ansökan snapchat som sedan hon kom in i våra liv, allt är väldigt roligt.

Den här gången vill vi visa dig och prata om en funktion som heter filter så lär vi dig hur man skapar mina egna filter på Snapchat gratis med Geofilter Maker.

Och om du inte är bekant med detta sociala nätverk, kanske du undrar vad en filter på snapchat . Med detta kan du göra olika ändringar i ditt ansikte, innan du tar bilderna med din mobila enhet. Och vilka resultat är de roliga bilderna som svämmar över nätverken varje dag.

Men det finns olika filter för att du ska kunna ta dina bilder, som t.ex filter för att ta selfies, de välkända Geo-filtren som används när man reser. Det finns även andra så kallade tillfälliga filter och du kan även skapa dina egna filter och anpassa dem. Du kan använda vilket verktyg eller program som helst för detta ändamål, men vi kommer att lära dig ett verktyg som är väldigt enkelt att använda och dessutom gratis.

Hur man skapar mina egna filter på Snapchat gratis med Geofilter Maker

Ge den här artikeln, vi kommer lär dig hur du skapar dina egna snapchat-filter gratis på hjälp av ett mycket mångsidigt verktyg och det är ingen mindre än Geofilter Maker . Denna applikation kan laddas ner mycket enkelt från Play Butik genom denna länk. Eller så kan du också få det i appbutiken eller appens huvudsida.

Sättet som denna app används är väldigt likt och det spelar ingen roll vilken enhet du använder oavsett om det är Android, iOS eller Windows-system. Så för att komma igång måste du gå till butiken eller sidan och ladda ner appen. Sedan måste du installera det på din dator, så att du kan dra nytta av de filter du kan skapa dig själv på Snapchat.

När de föregående stegen har utförts måste vi öppna applikationen, den kommer att visa oss skärmen med ett slags små prickar. Och längst ner kommer vi att observera flera verktyg som gör att vi kan skapa våra filter. Vi kan se vissa bakgrunder eller symboler som kan läggas till våra bilder, vissa av dem är det inte fri men de allra flesta är det.

Hur man använder appen för att skapa filter på Snapchat

Vi kan också hitta en stor olika ramar när du väljer dem och förhandsgranskar dem på vår skärm. Så vi kommer att ha en uppfattning om hur bilden kommer att se ut, vi kommer också att hitta ett verktyg för att skriva in text så att vi kan skriva vårt meddelande och vi kan även ändra färg och typ av teckensnitt.

När den här operationen är gjord accepterar vi den och då ger den oss möjligheten att kunna placera den var som helst på skärmen, vi kan även förstora eller förminska den. Efter att ha avslutat med texten kan vi fortsätta att lägga till en bakgrund eller objekt till bilden, vi väljer verktyget som finns i den nedre högra delen.

Nu väljer vi figuren vi vill ha med i ramen och placerar den på rätt plats. Om du tittar närmare hittar du också flera alternativ längst upp, ett av dem är att inkludera en bild eller ett foto som du har sparat på din dator. Välj det här alternativet så kommer du att kunna ta fram ditt sparade foto i filter du skapar.

Längst upp till vänster hittar du alternativet för inställningar härifrån kan du ladda ner andra filter som erbjuds av Snapchat, besöka butiken och mer. Och uppe till höger hittar vi alternativet att ta bort filtret vi har skapat. Och bredvid det här alternativet finns också en bockikon, om du trycker på den accepteras det skapade filtret.

Och då kommer det att visa dig Spara-alternativet och du måste trycka på det så att filtret det är incheckad och du kan använda den med vilket foto som helst i din val . Med denna applikation kommer du att ge dina foton och selfies ett komplement som säkert kommer att roa dem mycket och på detta sätt har du lärt dig att skapa mina egna filter på Snapchat gratis med Geofilter Maker.

Relaterade Artiklar

Back to top button