Hur man skapar Memoji på ditt ansikte för att använda Avatar på WhatsApp

Apple var ansvarig för att popularisera Memoji, dessa virtuella avatarer genererat från ett foto som vem som helst med en tionde generationens iPhone kunde skapa för att senare dela med världen. Företag som Samsung försökte följa samma steg, och det blev till och med en kontroversiell fråga som fick Xiaomi själv att hota de som jämförde dess “Mimoji” med Apples “Memoji”.

Nu verkar vattnet lugnare, även om Memojis popularitet fortsätter att växa. Men till skillnad från vad som händer med de senaste Apple-telefonerna, i Android finns det inget specifikt och universellt verktyg utformat för att skapa den här typen av virtuella avatarer. Lyckligtvis är Google Play Butik full av sådana appar, och idag ville vi välja ut de bästa för dig att använda.

De bästa apparna för att skapa din Memoji för Android

Med följande applikationer kommer du att se hur du skapar din avatar för whatsapp eller för någon annan applikation eller socialt nätverk som Facebook, Twitter, Telegram, Instagram…

Att spela

ZEPETO

Då hade vi redan utvecklat en komplett användarguide för ZEPETO, applikationen för virtuella modeavatarer. För närvarande är det verktyget som erbjuder resultat närmare Apples Memoji, sedan avatarstilen är liknande.

Som i de flesta applikationer av denna typ kommer det första steget att vara att ta en selfie som appen kommer att använda för att generera avataren. Det kommer dock att vara möjligt ändra ansiktsdrag när som helst innan du sparar bilden.

ZEPETO erbjuder också möjligheten att exportera en anpassat emoji-paket som sedan kan användas för att skicka uttryckssymboler via applikationer som WhatsApp. Det kommer också att vara möjligt att anpassa ett foto med vår avatar för att sätta den på en profil på sociala nätverk eller meddelandeapplikationer.

Google Play | ZEPETO

gboard

För en tid, Gboard, Googles tangentbordsapp, erbjuder också möjligheten att skapa personliga emojis baserat på våra ansiktsdrag. Till skillnad från ZEPETO, genererade emojis är baserade på Bitmojiså de har ett mer tecknat utseende, och inte lika “realistiskt” som i fallet med ZEPETO eller Apples Memojis.

För att skapa våra “Minis” i Gboard, bara visa tangentbordet i valfri app och komma åt emoji-menyn genom en Stöd länge på “,”-knappen. Därifrån kommer vi att se alternativet “Minis”, och när vi klickar på det kommer applikationen att be oss att göra det ladda upp en selfie som kommer att användas för att generera emoji-paketet.

Hur man skapar memojis på Samsung-mobiler

Utöver de två apparna som nämns ovan finns det många andra fantastiska appar för att skapa anpassade avatarer på Android. Men beroende på vilken mobil du har så är möjligt att du också kan skapa ditt eget emoji-paket utan att behöva installera något.

Sedan Galaxy S9 kom, Samsung har integrerat “AR Emoji” i sina mobiler, som fungerar ganska påminner om Apples Animojis, även om resultaten är något annorlunda. Dessutom kan de imitera även vår kropps rörelser tack vare en exklusiv teknologi.

För att använda den är allt du behöver göra öppna kameraappen och gå till avsnittet AR Emoji. Om du inte redan har gjort det måste du skapa din emoji via en selfie in Följ instruktionerna som visas på skärmen.

Då kan du anpassa din emoji med kläder, accessoarer eller ändra dess utseende. Du behöver bara klicka på “Klar” för att slutföra, och emojin kommer att visas i AR Emoji-sektionen, redo att användas exporteras som en bild för att konfigurera den som en profilbildeller för att skapa ditt eget emoji-paket som du kan skicka med WhatsApp, Telegram, Instagram eller någon annan applikation.

Hur man skapar memojis på Xiaomi-mobiler

Även om de bara är tillgängliga i MIUI-versioner avsedda för vissa länder, om du har en Xiaomi-mobil kan du använda den kontroversiella MiMoji. Det är inte tillgängligt på Google Play, men om du har en telefon med den kinesiska versionen av MIUI kan din terminal redan ha den. Det är dock möjligt att ladda ner och installera det manuellt enligt beskrivningen från MovilZona. Under dessa rader erbjuder vi en länk till Google Drive för att kunna ladda ner mimoji apk-fil för xiaomi-mobiler.

När du har installerat det är allt du behöver göra öppna appen och skapa din egen anpassade emoji genom a selfie, oavsett om det är i en människa, ett djur eller någon av de inkluderade formerna. Självklart måste man det för att specificera att denna funktion inte ger möjlighet till skapa ett anpassat emoticonpaketmen bara från spara bilden av MiMojisom sedan kan användas som ett profilfoto.

Google Drive | Mimoji

Hur man skapar memojis på Huawei-telefoner

Självklart, Huawei kom inte ur Memoji-villet. Bolaget inkluderar Qmoji 3D i några av sina mobiler. Men som med iPhones fungerar den här funktionen bara på iPhones. telefoner utrustad med ansiktsigenkänningssensorersom Mate 20- och Mate 30-serien.

För att använda dem, bara öppna kameraappen, och i avsnittet “Mer” för att komma åt avsnittet “AR Lens”. Där, funktionen Qmoji är föreslagen, som automatiskt upptäcker rörelserna i vårt ansikte och tolkar dem genom en animerad emoji. Är det möjligt att spara avataren som en bild, samt generera små videor eller GIF:er.

Och det är allt! Som du kan se är det enkelt att skapa en anpassad emoji på Android trots att det inte finns något universellt sätt att göra det. Faktum är att du kanske inte ens behöver installera någonting.

Relaterade ämnen: WhatsApp

Relaterade Artiklar

Back to top button