Hur man skapar flera aktivitetsfält i Windows 10 med Linkbar

När vi utför flera uppgifter på vår dator svämmar vårt aktivitetsfält över. Detta skapar ett problem när du byter från en applikation eller programvara till en annan, eftersom vi måste trycka på upp- och nedpiltangenterna i aktivitetsfältet. På grund av detta kan vår produktivitet lida. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du skapar flera aktivitetsfält på en Windows 11 eller Windows 10 PC.

Hur man lägger till flera aktivitetsfält i Windows 11/10

Länkfält är en gratis programvara som låter dig lägga till flera aktivitetsfält till din Windows 11/10-dator. Den bästa delen Länkfält är att den är bärbar, vilket betyder att du inte behöver installera den på ditt system. Låt oss se hur du använder denna gratis programvara.

1]Programvaran kommer att laddas ner i zip-format. Så du måste extrahera dess innehåll med ett högerklick).

lägg till flera Windows aktivitetsfält 1

2]Efter att ha extraherat mappen får du en uppackad mapp med samma namn. Öppna den. Där hittar du två applikationer, en för 32-bitars arkitektur och den andra för 64-bitars arkitektur.

lägg till flera aktivitetsfält i windows 2

Dubbelt(Dubbelklicka) på programfilen enligt din systemarkitektur. När du kör det får du två alternativ. Du kan skapa ytterligare aktivitetsfält för dig själv eller för alla användare på din dator.

Läsa(Läs) : Hur vet jag om mitt system är 32-bitars eller 64-bitars?

3]Klicka nu på bläddringsknappen och välj en mapp för att skapa ytterligare ett aktivitetsfält. När du har valt en mapp klickar du på ” Skapa(Skapa)” för att avsluta.

lägg till flera aktivitetsfält i Windows 3

4]Som standard skapas aktivitetsfältet överst på skrivbordet. Om du vill kan du ändra dess plats genom att dra den. För att lägga till ikoner i ditt nyskapade aktivitetsfält, använd helt enkelt dra och släpp-metoden.

lägg till flera aktivitetsfält i Windows 4

Detta är proceduren för att skapa ett nytt aktivitetsfält. Med samma metod kan du lägga till flera aktivitetsfält på skrivbordet. Om du vill ta bort aktivitetsfältet, högerklicka på det och välj ” Ta bort länkfältet(Ta bort länkfältet)”.

lägg till flera aktivitetsfält i Windows 5

Du kan sortera ikonerna i alfabetisk ordning och låsa aktivitetsfältet.

I hans “Inställningar”(Inställningar) » Ytterligare anpassningsalternativ för aktivitetsfältet är tillgängliga, som att ändra aktivitetsfältets position (ändra aktivitetsfältets position), dess opacitet och transparens, ändra dess färg, etc.

lägg till flera aktivitetsfält i Windows 6

Så här kan du lägga till flera aktivitetsfält till din Windows 10-dator.

Du kan ladda ner Linkbar från sourceforge.net.

Läs mer(Läs nästa). Aktivera eller inaktivera visningen av ikoner på knapparna i aktivitetsfältet.

När vi utför flera uppgifter på vår dator svämmar vårt aktivitetsfält över. Detta skapar problem med att byta från en applikation eller programvara till en annan, eftersom vi måste klicka på upp- och nedpiltangenterna i aktivitetsfältet. På grund av detta kan vår produktivitet påverkas. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du skapar flera aktivitetsfält på din Windows 11 eller Windows 10 PC

Lägg till flera aktivitetsfält Windows 10

Hur man lägger till flera aktivitetsfält i Windows 11/10

Linkbar är en gratis programvara som låter dig lägga till flera aktivitetsfält till din Windows 11/10-dator. Den bästa delen av Linkbar är att den är bärbar, vilket betyder att du inte behöver installera den på ditt system. Låt oss se hur man använder detta gratisprogram.

1]Programvaran kommer att laddas ner i zip-format. Därför måste du extrahera dess innehåll med ett högerklick.

lägg till flera aktivitetsfält Windows 1

2]Efter att ha extraherat mappen får du en uppackad mapp med samma namn. öppna den. Där hittar du två applikationer, en är för 32-bitars arkitektur och den andra är för 64-bitars arkitektur.

lägg till flera aktivitetsfält Windows 2

Dubbelklicka på applikationsfilen enligt ditt systems arkitektur. När du kör det får du två alternativ. Du kan skapa ytterligare aktivitetsfält antingen för dig eller för vem som helst på din dator.

läsa: Hur vet jag att mitt system är 32-bitars eller 64-bitars?

3]Klicka nu på bläddringsknappen och välj en mapp för att skapa ytterligare ett aktivitetsfält. När du har valt mappen klickar du på “Skapaatt avsluta.

lägg till flera aktivitetsfält Windows 3

4]Det kommer att skapa ett aktivitetsfält överst på skrivbordet som standard. Om du vill kan du ändra dess plats genom att dra den. För att lägga till ikoner i det nyskapade aktivitetsfältet, använd helt enkelt dra och släpp-metoden.

lägg till flera aktivitetsfält Windows 4

Detta är proceduren för att skapa ett nytt aktivitetsfält. Genom att använda samma metod kan du lägga till flera aktivitetsfält på skrivbordet. Om du vill ta bort aktivitetsfältet, högerklicka på det och välj “Ta bort länkfältet.”

lägg till flera aktivitetsfält Windows 5

Du kan sortera ikonerna i alfabetisk ordning och låsa aktivitetsfältet.

Fler anpassningsalternativ för aktivitetsfältet finns tillgängliga i dess “inställningar“, som att ändra positionen för aktivitetsfältet, göra det ogenomskinligt och transparent, ändra dess färg, etc.

lägg till flera aktivitetsfält Windows 6

Så här kan du lägga till flera aktivitetsfält till din Windows 10-dator.

Du kan ladda ner Linkbar från sourceforge.net.

Läs nästa: Aktivera eller inaktivera Visa märken på knapparna i aktivitetsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button