Hur man skapar Firefox-teman med Firefox Color

Firefox by Mozilla är utan tvekan en av de solida webbläsare som finns tillgängliga idag som syftar till att prova nya idéer och experiment. Mozillas passion och engagemang för att förbättra produktiviteten och introducera nya funktioner till Firefox utan att störa användarupplevelsen, gör den till en av de bästa webbläsarna som finns tillgängliga idag.

På senare år Mozilla styr sin forskning och utveckling inom ramen för testa(Test) pilotprogram för nya experiment, inklusive en transparent process som tillåter användare att dela sina idéer om Firefox . Mozilla testpilotprojekt(Mozilla) är en prenumerationsplattform som låter användaren välja ett experiment att testa, prova några nya produktfunktioner och koncept och dela feedback om Firefox innan du aktiverar dem i webbläsaren.

Nyligen Firefox testar en hel del experimentella tillägg som ger användarna fler anpassningsmöjligheter. Teman är en viktig del Firefox , som definierar utseendet och känslan för din webbläsare. Organisationen lanserade nyligen ett testexperiment Firefox Color, som låter dig skapa dina egna teman (Firefox-färg)Firefox och dela dina skapelser med andra eller spara dem till dig själv.

Nytt experiment utformat för att ge användarna mer kontroll över utseendet Firefox . Dessutom färgen Firefox låter dig skapa ditt eget tema och ändra färgen för varje element i webbläsarens användargränssnitt. Färg Firefox är ett enkelt verktyg som låter dig välja bakgrundsstrukturer och unika färgkombinationer för att skapa ditt eget tema Firefox. Den nya funktionen ger dig full flexibilitet att anpassa webbläsartemat som du vill med bara några få klick. I den här artikeln kommer vi att förklara hur man använder Firefox färg för att skapa ditt eget unika Firefox webbläsartema.

Skapa teman(Skapa Firefox-teman) Firefox med hjälp av Firefox färg

För att aktivera den experimentella funktionen, gå till sidan Firefox färg av adressen testpilot.firefox.com . att installera Firefox färg , tryck på knappen(Klick) ” Installera testpilot” och “Aktivera färg”(Installera testpilot och aktivera färg) .

Klick ” Tillåta åtkomst(Tillåt åtkomst)” i uppmaningsfönstret för att aktivera färgen. Efter installationen slås färgen på automatiskt, och bredvid adressen(URL)-raden lägger till en borstikon .

Klick borste ikonen(Penselikon) bredvid sidan URL för att gå till sidan Firefox färginställningar(Firefox-färgkonfiguration) .

För att ändra färgtema för Firefox gå till panelen förvaltning(Kontrollera) och tryck på ” Färgstämpel(Färgstämpel) ” .

Välj(Välj) valfri färg från färgspektrumet för ditt UI-element. Du kan välja olika färger för verktygsfältets ikoner, sökfältet, bakgrundsfliken och även välja färger för temastrukturen.

Firefox Color för att skapa Firefox-teman

När du har valt en färg för varje UI-element klickar du på ” Spara(Spara) ” .

Dessutom kan du välja ett förinställt tema för din Firefox .

För att dela ditt ämne Firefox med andra, kopiera webbadressen(kopiera URL:en) från konfigurationssidan och skicka länken via e-post eller meddelande. På så sätt blir det lätt för andra att se dina teman och installera dem.

Om du vill återgå till standardtema(återställ till standardtemat), kan du enkelt inaktivera färg(avaktivera färg) på konfigurationssidan.

Hur gillar du Firefox Color?(Hur gillar du att njuta av Firefox Color?)

Mozillas Firefox är utan tvekan en av de robusta webbläsarna som finns tillgängliga idag och som syftar till att testa nya idéer och experiment. Mozillas lust och förmåga att förbättra prestanda och implementera nya funktioner i Firefox utan att störa användarupplevelsen gör den till en av de bästa webbläsarna som finns tillgängliga hittills.

Under de senaste åren har Mozilla kanaliserat sin forsknings- och utvecklingsprocess genom testpilotprogram för att genomföra nya experiment som involverar en transparent process som skulle tillåta användare att dela sina idéer för Firefox. Mozillas testpilot är en opt-in-plattform som låter en användare välja ett experiment att testa, prova några nya funktioner och produktkoncept och dela feedback om Firefox innan de börjar användas i webbläsaren.

Nyligen har Firefox testat ett stort antal experimentella tillägg som ger användarna fler anpassningsmöjligheter. Teman är den viktiga delen av Firefox som skulle avgöra din webbläsares visuella utseende. Organisationen lanserade nyligen Firefox färg experiment för testpilot som låter dig skapa dina egna Firefox-teman och dela dina skapelser med andra eller spara dem åt dig själv.

Det nya experimentet är utformat för att ge användarna mer kontroll över det visuella utseendet på Firefox. Dessutom låter Firefox-färgen dig skapa ett anpassat tema och ändra färg för varje UI-element i webbläsaren. Firefox-färgen är ett enkelt verktyg som låter dig välja bakgrundstexturer och unika färgkombinationer för att skapa ditt eget Firefox-tema. Den nya funktionen ger full flexibilitet att anpassa webbläsarens tema på det sätt du vill med bara några få klick. I den här artikeln förklarar vi hur du använder Firefox Color för att skapa ditt alldeles egna unika Firefox webbläsartema.

Skapa Firefox-teman med Firefox Color

För att aktivera den experimentella funktionen, gå till Firefox färgsida på . För att installera Firefox Color, klicka på Installera testpilot och aktivera färg knapp.

Klicka på Tillåta åtkomst i uppmaningsrutan för att aktivera färgen. När den har installerats aktiveras färgen automatiskt och en penselikon läggs till bredvid URL-fältet.

Klicka på pensel ikoner bredvid URL-sidan för att navigera till Firefox Color Configuration-sidan.

För att ändra färgtema för Firefox, gå till Kontrollpanelen och klicka på Färgprov.

Välj valfri färg från färgspektrumet för ditt UI-element. Du kan välja olika färger för dina verktygsfältsikoner, sökfältet, bakgrundsfliken och även välja färger för din temastruktur.

Firefox Color för att skapa Firefox-teman

När färgen är vald för varje UI-element, klicka på Spara knapp.

Dessutom kan du välja det förinställda temat för din Firefox.

För att dela ditt Firefox-tema med andra, kopiera URL:en från konfigurationssidan och skicka länken via e-post eller meddelande. På så sätt blir det lätt för andra att se dina teman och installera detsamma.

Om du vill återställ till standardtemakan du enkelt inaktivera färg på konfigurationssidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button