Hur man skapar en webbsida för genvägar på skrivbordet i Chrome

Så här skapar du en skrivbordsgenväg för en webbplats i Chrome: (Hur man skapar en skrivbordsgenväg till en webbplats i Chrome: ) du kan enkelt använda Chromes bokmärken för att öppna dina favoritwebbplatser när du är på språng, men tänk om du vill skapa en skrivbordsgenväg till en webbplats så att varje gång du när du dubbel- klicka på genvägen så kommer du direkt till själva webbplatsen. Tja, detta kan enkelt uppnås med funktionen “Skapa genväg”, som finns under avsnittet “Fler verktyg”.

Med hjälp av ovanstående funktion, Krom låter dig skapa genvägar till din favoritwebbplats appar på ditt skrivbord, som du sedan kan lägga till i din Start-meny eller aktivitetsfältet för snabbare åtkomst. I alla fall(I alla fall) utan att slösa tid, låt oss se hur man skapar en webbplatsgenväg på skrivbordet i chrome(Hur man skapar en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome) med hjälp av guiden nedan.

Hur man skapar märka (Skrivbordsgenväg)webb(Webbplats) – webbplats på skrivbordet i Krom

Se till att skapa en återställningspunkt om något går fel.

Metod 1: Skapa en webbplatsgenväg på skrivbordet i Chrome(Metod 1: Skapa en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome)

1. Öppna Google Chrome, gå sedan till hemsidan,(navigera sedan till webbplatsen) som du vill skapa en genväg till skrivbordet.(skrivbordsgenväg.)

2. När du är på webbsidan klickar du bara på tre vertikala punkter (Mer-knappen)(tre vertikala prickar (Mer-knappen)) i det övre högra hörnet och klicka sedan på ” Ytterligare verktyg(Fler verktyg)”.

Öppna Chrome, klicka sedan på knappen

3. I snabbmenyn väljer du ” Skapa genväg(Skapa genväg)” och ange ett namn för din genväg, det kan vara vad som helst, men att tagga den med namnet på webbplatsen hjälper dig att skilja mellan olika genvägar.

Välj

4. Efter att ha angett namnet, markera eller avmarkera ” öppnas som ett fönster(Öppna som fönster)” och tryck på knappen ” Skapa(Skapa)”.

Notera.(Obs:) I den senaste uppdateringen Google Chrome alternativet “Öppna som fönster” har tagits bort. Nu som standard Genvägen öppnas i ett nytt fönster.(genvägen öppnas i ett nytt fönster.)

5. Det är det, du har nu en genväg på skrivbordet till webbplatsen som du enkelt kan fästa i aktivitetsfältet eller startmenyn.

Du har nu en genväg till webbplatsen på skrivbordet.

Google Chrome kommer också att ha en genväg till webbplatsen i mappen Chrome Apps i listorna Alla appar på Start-menyn.

Webbplatsen som du skapar en genväg till Google Chrome kommer också att ha en genväg till webbplatsen placerad i ” Chrome-appar » (Chrome-appar)Alla appar listor på Start-menyn(Alla applistor i startmenyn) » . Dessutom läggs dessa webbplatser till på din sida Chrome-appar(Chrome-appar) chrome://app ) i Google Chrome . Dessa genvägar lagras på följande plats:

%AppData%\Microsoft\Windows\Startmeny\Programs\Chrome Apps

Dessa genvägar lagras i Chrome Apps-mappen i Google Chrome.

Metod 2: Skapa en webbplatsgenväg manuellt på skrivbordet(Metod 2: Skapa skrivbordsgenväg för webbplats manuellt)

1. Kopiera genvägen Chrome-ikon på skrivbordet. Om du redan har en genväg Krom på ditt skrivbord, se till att skapa en annan och namnge den på ett annat sätt.

2. Nu Högerklicka(högerklicka på Chrome) Chrome-ikonen och välj ” Egenskaper”.(Egenskaper.)

Högerklicka nu på Chrome-ikonen och välj Egenskaper.

3. I fältet ” Mål(Target)” i slutet, se till att lägga till ett blanksteg och skriv sedan in följande:

–app=http://example.com

Notera. (notera:) Byta ut(Ersätt) example.com med den faktiska webbplatsen du vill skapa skrivbordet för och klicka på OK. Till exempel:(Till exempel:)

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --app=https://techcult.com

Skapa en webbplatsgenväg manuellt på skrivbordet

4. Klicka på OK för att spara dina ändringar.

Dubbelklicka på genvägen du skapade för webbplatsen i Chrome.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Det är allt, du har framgångsrikt studerat hur man skapar en genväg på skrivbordet för en webbplats i chrome(Hur man skapar en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome) , men om du fortfarande har några frågor angående denna handledning, fråga gärna i kommentarsektionen.

Hur man skapar en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome: Du kan enkelt använda bokmärken i Chrome för att öppna dina favoritwebbplatser när du är på språng, men tänk om du vill skapa en genväg till en webbplats på skrivbordet så att när du dubbelklickar på genvägen kommer du direkt till själva webbplatsen. Tja, detta kan enkelt uppnås genom att använda funktionen som heter “Skapa genväg” som finns under Fler verktyg.

Hur man skapar en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome

Med hjälp av funktionen ovan låter Chrome dig skapa programgenvägar till din favoritwebbplats på skrivbordet som sedan kan läggas till i startmenyn eller aktivitetsfältet för snabbare åtkomst. Hur som helst, utan att slösa någon tid, låt oss se med hjälp av handledningen nedan.

Hur man skapar en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome

Se till att skapa en återställningspunkt ifall något går fel.

Metod 1: Skapa en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome

1. Öppna Google Chrome, för vilken du vill skapa skrivbordsgenväg.

2. När du är på webbsidan klickar du bara på tre vertikala punkter (Mer-knappen) från det övre högra hörnet och klicka sedan på “Fler verktyg“.

Öppna Chrome och klicka sedan på knappen Mer och välj sedan Fler verktyg och klicka sedan på Skapa genväg

3. Från snabbmenyn välj”Skapa genväg” och ange ett namn för din genväg, det kan vara allt annat än att märka den enligt webbplatsens namn skulle hjälpa dig att skilja mellan olika genvägar.

Välj Skapa genväg från snabbmenyn och ange ett namn för din genväg

4. När du har skrivit in namnet, markera eller avmarkera nu”Öppna som fönster” och klicka på “Skapa“knapp.

Notera: I den senaste uppdateringen av Google Chrome tas alternativet “Öppna som fönster” bort. nu som standard,

5. Det är det, du har nu en genväg till webbplatsen på skrivbordet som du enkelt kan fästa på aktivitetsfältet eller startmenyn.

Du har nu en genväg till webbplatsen på skrivbordet

Google Chrome kommer också att ha en genväg till webbplatsen i mappen Chrome Apps i listorna Alla appar under Start-menyn

Webbplatsen som du skapar genvägen för i Google Chrome kommer också att ha en genväg till webbplatsen placerad i Chrome Apps-mappen i . Dessa webbplatser läggs också till på din Chrome Apps-sida (chrome://apps) i Google Chrome. Dessa genvägar lagras på följande plats:

%AppData%\Microsoft\Windows\Startmeny\Programs\Chrome Apps

Dessa genvägar lagras i Chrome Apps-mappen under Google Chrome

Metod 2: Skapa skrivbordsgenväg till webbplatsen manuellt

1. Kopiera genvägen för Chrome-ikonen till skrivbordet. Om du redan har Chrome-genväg på skrivbordet, se till att skapa en till och namnge den något annat.

2. Nu högerklicka på Chrome ikonen och välj sedan egenskaper.

Högerklicka nu på Chrome-ikonen och välj sedan Egenskaper.

3. I fältet Mål, se till att lägga till ett blanksteg i slutet och skriv sedan följande:

–app=http://example.com

Notera: Ersätt example.com med den faktiska webbplatsen som du vill skapa skrivbordet för och klicka på OK. Till exempel:

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --app=https://techcult.com

Skapa manuellt skrivbordsgenväg till webbplatsen

4. Klicka på OK för att spara ändringarna.

Dubbelklicka på genvägen du skapade för webbplatsen i Chrome

Rekommenderad:

Det är det du framgångsrikt har lärt dig Hur man skapar en skrivbordsgenväg till webbplatsen i Chrome men om du fortfarande har några frågor angående denna handledning, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.