Hur man skapar en topp nio med mina Instagram-bilder

Med varje uppdatering överraskar Instagram sina användare och erbjuder nya sätt att väcka våra minnen till liv som går utöver att bara ladda upp en bild, du kan skapa fotomosaiker ladda ner berättelser och nu är en av de fascinerande idéerna att du kan skapa en topp 9 eller topp nio på Instagram en slående publikation som ger mycket att prata om på detta berömda sociala nätverk.

“För att gå framåt måste du se bakåt”; Detta uttalande får oss att se de framsteg vi har gjort, både fysiskt och personligt; samtidigt motiverar det oss att agera, därför vikten av en vara fotografi, som får oss att se vad vi är och vad vi vill.

Vad är en bästa nio?

En topp 9 eller “bästa nio” är ett collage som sammanför 9:an mest populära bilderna publicerade på vårt Instagramkonto under året. Detta initiativ får oss att se på det förflutna på ett lekfullt sätt, visa de bästa ögonblicken vi har upplevt, eller de vi har älskat mest under den här säsongen.

Att göra denna redogörelse för alla våra experiment (eller delar av dem) är mycket lättare än du tror, ​​du måste bara ladda upp och publicera bilderna även från din PC om med lämpliga onlineverktyg är det väldigt enkelt.

På Instagram är det väldigt vanligt att hitta inlägg som dessa, eftersom de flesta användare gillar att visa våra bästa bilder (det betyder inte att det alltid är snyggast) eller vi bestämmer samma för att retuschera fotot . Idealet är att använd en effektfull bild våra följare och får därmed många fler likes än väntat.

Instagram har stuckit ut för att vara foto app de mest använda i världen. Med Facebook har detta sociala nätverk gett en unik mening till vårt digitala liv, vilket gör det möjligt för oss arkivera alla våra publikationer och minnen på ett praktiskt sätt. Så varför inte visa världen hur fantastiskt det här året har varit för oss?

Skapa dina topp nio på Instagram med lätthet

För att skapa en topp 9 på Instagram behöver vi inte vara Photoshop-trollkarlar, än mindre granska våra inlägg en efter en för att se vilken som är mest populär. Det mest praktiska är att använda ett verktyg, som gör allt detta på ett sätt snabbt och enkelt . Enligt min åsikt är det bästa alternativet för att uppnå detta Bestnine.net, en webbplats som kommer att göra allt arbete åt dig.

Varför använda denna webbplats? Denna webbplats kommer att spara oss mycket tid. Eftersom vi använder det en gång behöver vi inte ladda ner och installera alternativa applikationer, Bestnine.net är extremt enkelt och garanterar en utmärkt illustration; För att uppnå detta behöver du bara följa dessa steg:

Gå till sidan bestnine.net från din Android-enhet eller PC och ange ditt Instagram-användarnamn i textfältet. Efter det behöver du bara klicka på get or get, efter denna procedur kommer delnings- eller nedladdningsalternativ att visas.

Jag rekommenderar dig att ladda ner bild innan du delar det på Instagram. Annars måste du ta en skärmdump för att kunna spara den på din mobil. Efter att ha laddats ner behöver du bara ladda upp den till Instagram.

Så på detta enkla och snabba sätt kan du få din topp 9 utan några komplikation. Naturligtvis kan denna procedur ta flera minuter och det finns andra webbsidor som vi skulle kunna använda som bestnine.net, så är fallet med topnine.com. Det är också ett mycket bra alternativ för att göra sitt bästa.

Om du har några frågor om hur du skapar dina topp nio på Instagram, se till att lämna dem i kommentarerna, så att vi kan interagera med dig. Du kan också dela det här inlägget på dina sociala nätverk, så att andra kan njuta av det. Glöm inte att gå in på vår webbplats och läsa en annan av våra Instagram-relaterade artiklar, du kommer säkert att gilla dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button