Hur man skapar en personlig eller professionell blogg på Facebook gratis – steg för steg

Facebook är ett av de mest kända sociala nätverken i världen, det har miljontals registrerade användare, och nu erbjuder det oss möjligheten att skapa en blogg eller hemsida som kan vara personlig eller professionell.

I många fall är det väldigt viktigt att få fler likes och reaktioner på din Facebook för’ öka antalet följare och kommentarer . För att uppnå detta kommer det att vara mycket användbart att lära sig detaljer som t.ex skapa en omröstning på Facebook med olika alternativ förbättra vårt innehåll med dela Instagram-berättelser på Facebook eller till och med enkla saker som ändra typ och färg på bokstäverna i din profil .

Facebook har utvecklats under de senaste åren och skapat en Facebooksida för vår blogg kommer att hjälpa oss att utöka vår räckvidd på detta sociala nätverk. På så sätt renderar vi enkelt artiklarna vi publicerar viral . I den här artikeln kommer du att se hur du startar en blogg på Facebook och vilka fördelar den ger.

Skapa en Facebook-sida

För att skapa denna sida Facebook, du måste gå till meny; I avsnittet med plus ikon, Välj skapa ; Klicka på att starta uppvälj den kategori eller typ av sida som du vill skapa så att människor lättare kan hitta den här sidan . Det finns 3 kategorier eller typer av sidor som Facebook låter dig välja.

Typer av bloggar eller Facebooksidor

Kategorier hjälper dig att förbättra kvaliteten på din blogg . Dessa är: Egna företag; Stora företag eller tjänster; personlig blogg; Musik/band och underhållning.

Skapa din Facebook-sida

Du måste först definiera informationen som din sida Maj beskriva din blogg-URL; Tänk bara på den Facebook-adress du vill ha eftersom du bara kan ändra den en gång och beskrivningen av sidan eller bloggen.

För det andra, välj profilbild, justera det perfekt så att hon given bilden du vill ha och vara attraktiv för andra användare, skapa mer tillit och närhet mellan läsarna.

För det tredje, Lägg till i favoriter, med detta steg lägger du till din sida i favoritsektionen så att det är lättare för dig att ha den till hands. Slutligen, det här steget når bara fler människor om du har möjlighet att investera för att marknadsföra din Facebook-sida; om du inte är intresserad kan du hoppa över det här steget. På så sätt får du din sida eller din blogg på Facebook.

Rang

Du kan också skapa anteckningar dessa liknar en blogg. Du kan skapa dem genom att ange din facebook profilsida Klicka på plus-knappen hittar du alternativanteckningar . Du kan också hitta den på din Facebook sida bland information och vänner; Klicka sedan lägga till anteckningar .

Skapa anteckning

För att skapa en anteckning på din profil och på Facebook-sidan måste du följa dessa enkla steg:

  • Gå till anteckningar avsnitt av din profil eller sida.
  • KlickLägg till en anteckning.
  • MOT vi tänkte på Integritet .
  • Lägg till ett foto beroende på vad du vill främja.
  • Lägg till titeln och i avsnitt skriva något, du kan platsbeskrivning motsvarande bilden du laddar upp i anteckningen.
  • Du kan lägg till utvalt foto och konfigurera det som du vill, du kan skriva fantastiska texter . Du kan också lägg till en till bild och beskriv det om du vill.

– Klicka på inlägg för dina vänner eller så kan du få det personligen . Du kan också spara det som ett utkast om du inte vill publicera det ännu.

Om du vill redigera anteckningen du skapade, tillgång till betyg Klicka på Visa mer välj sedan redigera anteckning . När du är klar med att redigera anteckningen kan du klicka efter uppdatering . Men om något är fel och du vill radera det, du kan kl ny tillgång till betyg ; Klicka på Se mer på lappen du vill ta bort och välj på redigera anteckning klicka slutligen nere till vänster Radera.

Nu när du vet hur du skapar en personlig eller professionell blogg på Facebook kan du skapa den snabbt och enkelt. På så sätt förbättras tillväxt av ditt företag eller publicering av vissa objekt personliga såväl som många besök på din sida.

Relaterade Artiklar

Back to top button