Hur man skapar en geografisk berättelse på Snapchat

snapchat är en fantastisk plattform där användare kan kommunicera med varandra via ögonblicksbilder eller vanliga textmeddelanden. PÅ snapchat det finns mer än bara meddelanden, samtal eller snap-funktioner. Användare får snygga funktioner som att skapa berättelser med geografiska referenser, vilket gör att användare kan skapa berättelser som är synliga för andra användare snapchat inom uppsättning geografiska platser(platsuppsättning) . Geofencing-berättelser är bra om du vill öka medvetenheten eller rikta in dig på händelser på en specifik plats. (Geofängslade berättelser är bra om du vill skapa medvetenhet eller rikta in dig på händelser på en plats.)

Däremot mellan historien geofence och filter(Geofence-filter) med geofence är det skillnad. Filtrera Geofence(Geofence-filter) liknande normalt snapchat filter(Snapchat-filter) , som du kan lägga över på din snap, men det är bara tillgängligt när du är inom en viss geografisk plats. För att hjälpa dig har vi därför en guide som förklarar, hur man skapar geofenced story på snapchat(hur man skapar en geo-inhägnad berättelse på Snapchat) .

Skapa en georefererad Snapchat-berättelse

Hur man skapar en geografisk berättelse på Snapchat(Hur man skapar en Geofenced Story på Snapchat)

Skäl att skapa en Geofence-berättelse eller Geofence-filter(Skäl till att skapa en Geo-inhägnad berättelse eller ett Geofence-filter)

Historik och filter(Geo-inhägnad berättelse och filter) geo-referens kan vara användbart om du vill rikta in dig på användare på en specifik plats. Låt oss säga(Anta), om du har ett företag och vill marknadsföra det, då kan du i den här situationen skapa geofencing filter(geofence-filter) för att marknadsföra ditt företag. Å andra sidan kan du skapa en georefererad berättelse som kommer att vara synlig för användare på en given geografisk plats.

Detta fungera(berättelsefunktion) Geofencing är tillgängligt i ett begränsat antal länder som Storbritannien, Frankrike(Frankrike), Nederländerna(Nederländerna), Sverige(Sverige), Norge(Norge), Tyskland(Tyskland), Danmark(Danmark) , Australien(Australien) , Brasilien(Brasilien) , Saudiarabien(Saudiarabien) , Danmark(Danmark) , Finland(Finland), Mexiko(Mexiko), Libanon(Libanon), Mexiko(Mexiko), Qatar(Qatar), Kuwait(Kuwait) och Kanada(Kanada). Om du vill använda den här funktionen i ditt land kan du använda den VPN-programvara(VPN-programvara) för att förfalska din plats.

Du kan följa dessa steg om du inte vet hur man skapar en georefererad berättelse i Snapchat(hur man skapar en geo-inhägnad berättelse på Snapchat) med en Android-telefon:

1. Öppna appen snapchat på din Android-enhet.

2. Logga in(Logga in) ditt konto.

3. Peka på spöke ikon(Spökikon) eller din ikon berättelser(berättelseikon) i det övre vänstra hörnet av skärmen.

4. Klicka på ” Skapa en ny berättelse(Skapa en ny berättelse).

5. Du kommer att se tre alternativ som du kan välja geohistoria(geohistoria).

6. Du har nu möjlighet att välja vem som kan visa och lägga till geostorier. Du kan välja vänner(vänner) eller vänners vänner(vänners vänner) för att dela din geohistoria.

7. När du har valt ett alternativ klickar du på ” Skapa en berättelse(Skapa berättelse)”.

8. Ge din geohistoria(geo story) namn enligt din val och tryck(val och tryck) Spara(Spara) » .

9. Slutligen, snapchat kommer att skapa en geohistorik där du och dina vänner kan lägga till bilder.

Det är allt; du kan enkelt skapa en geofenced berättelse och välja användare som kan se eller lägga till ögonblicksbilder till den geofenced story. (du kan enkelt skapa en geo-inhägnad berättelse och välja de användare som kan se eller lägga till snaps på den geo-inhägnade berättelsen.)

Hur man skapar ett Geofence i Snapchat(Hur man skapar ett Geofence i Snapchat)

snapchat tillåter användare att skapa geofencing-filter som de kan använda på sina bilder. Du kan enkelt använda det beskrivna nedanstående metod(metoden nedan) för att skapa geofence-filter i snapchat .

1. Öppna webbläsare(webbläsare) på ditt skrivbord och gå till Snapchat . Klick ATT BÖRJA(KOMMA IGÅNG) .

Öppna en webbläsare på skrivbordet och gå till Snapchat. Klicka på

2. Klicka Filter(Filter) .

Klicka på filter. | Hur man skapar en geografisk berättelse på Snapchat

3. Nu ladda upp ditt filter(ladda upp ditt filter) eller skapa ett filter(skapa ett filter) med hjälp av färdiga mönster.

Ladda nu upp ditt filter eller skapa ett filter med hjälp av färdiga mönster. | Hur man skapar en geografisk berättelse på Snapchat

4. Klicka på ” Ytterligare(Nästa) » för att välja datum för geofencing filter(Datum för ditt geofence-filter) . Du kan välja om du skapar geofencing filter(geofence-filter) för en engångs- eller återkommande händelse.

Klicka på

5. När du har ställt in datumen klickar du på ” Ytterligare(Nästa)” och välj plats(plats) . För att välja en plats, ange adressen i adressfältet och välj den från rullgardinsmenyn. (skriv en adress i platsfältet och välj en från rullgardinsmenyn.)

klicka på

6. Börja skapa ett staket genom att dra slutpunkterna på staketet runt en given plats(Börja skapa ett staket genom att dra slutpunkterna på stängslet runt din inställda plats) . När du har skapat ett geofence runt din föredragna plats klickar du på ” Kolla upp”.(Kolla upp.)

klicka på kassan | Hur man skapar en geografisk berättelse på Snapchat

7. Slutligen, Skriv in din mailadress(ange din e-postadress) och betala(gör betalningen) för att köpa Geofence-filtret.

ange din e-postadress och betala för att köpa geofencing-filter.

Använder geofencing-filtret du kan enkelt växa ditt företag eller locka fler användare till evenemanget.(du kan enkelt växa ditt företag eller nå ut till fler användare för ett evenemang.)

Hur lägger man till geostory till Snapchat?(Hur lägger du till en geostory på Snapchat?)

Att skapa geohistoria i snapchat måste du se till att detta Snapchat funktion(Snapchat-funktion) tillgänglig i ditt land eller inte. Om det inte är tillgängligt kan du använda VPN-programvara för att förfalska din plats. Att skapa geo-historia(geo story) , öppen snapchat och tryck bitmoji-ikon(bitmoji-ikon) . Klick ” Skapa en berättelse (Skapa berättelse) > geohistoria > välj vem som kan lägga till och visa geohistoria (geohistoria) > namn min geohistoria(geohistoria).

Utvalda:(Rekommenderad:)

 • 9 sätt(Sätt) fixa anslutningsfel till snapchat(Åtgärda Snapchat-anslutningsfel)
 • Fixa Snapchat-meddelandet kommer inte att fungera skicka in ett fel(Skicka fel)
 • Hur man kopierar signaturer kommentarer(Kommentarer) och biografi i (bio)Instagram(Instagramtexter)
 • Hur får man reda på vem avslutad prenumeration(Följs inte) från dig in Instagram

Vi hoppas att vårt ledarskap hur man skapar en berättelse(hur man skapar en geo-inhägnad berättelse) c geofence och geofence-filter(geofence-filter) in snapchat , var användbart och du kan enkelt skapa en sådan berättelse för ditt företag eller andra evenemang. Om du gillade artikeln, låt oss veta i kommentarerna nedan.

Snapchat är en fantastisk plattform där användare kan kommunicera med varandra med hjälp av snaps eller vanliga textmeddelanden. Det finns mer med Snapchat än bara meddelande-, samtals- eller snapfunktionerna. Användarna får snygga funktioner som att skapa geo-inhägnade berättelser som låter användare skapa berättelser som är synliga för andra Snapchat-användare inom den geografiska platsuppsättningen.

Det finns dock en skillnad mellan en geo-fencerad historia och ett Geofence-filter. Ett Geofence-filter är som ett vanligt Snapchat-filter som du kan lägga över på din snap, men det är endast tillgängligt när du är inom den angivna geografiska platsen. Därför, för att hjälpa dig, har vi en guide som förklarar hur man skapar en geo-inhägnad berättelse på Snapchat.

Skapa en Geofenced Story på Snapchat

Hur man skapar en Geofenced Story på Snapchat

Anledningar till att skapa en Geofence-berättelse eller ett Geofence-filter

Geoinhägnad berättelse och filter kan vara fördelaktigt om du vill rikta in dig på användare på en plats. Anta att om du har ett företag och du vill marknadsföra det, då kan du i den här situationen skapa ett geofence-filter för att marknadsföra ditt företag. Å andra sidan kan du skapa en geo-inhägnad berättelse som kommer att vara synlig för användare på den angivna geografiska platsen.

Denna geo-inhägnade berättelsefunktion är tillgänglig i begränsade länder som Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Sverige, Norge, Tyskland, Danmark, Australien, Brasilien, Saudiarabien, Danmark, Finland, Mexiko, Libanon, Mexiko, Qatar, Kuwait och Kanada. Om du vill använda den här funktionen i ditt land kan du använda VPN-programvara för att förfalska din plats.

Du kan följa dessa steg om du inte vet hur man skapar en geo-inhägnad berättelse på Snapchat med din Android-telefon:

1. Öppna snapchat app på din Android-enhet.

2. Logga in till ditt konto.

3. Klicka på spöke ikon eller din berättelseikon från skärmens övre vänstra hörn.

4. Tryck på’Skapa en ny berättelse.’

5. Du kommer att se tre alternativ, där du måste välja geo berättelse.

6. Nu har du möjlighet att välja vem som kan se och lägga till geohistorien. Du kan välja vänner eller vänners vänner för att dela din geohistoria.

7. När du har valt ditt alternativ måste du trycka på ‘Skapa berättelse.’

8. Ge din geostory det valda namnet och tryck på Spara.

9. Slutligen kommer Snapchat att skapa en geostory, där du och dina vänner kan lägga till snaps.

Det är allt;

Hur man skapar ett Geofence i Snapchat

Snapchat låter användare skapa geofence-filter som de kan lägga över på sina snaps. Du kan enkelt följa metoden nedan för att skapa geofence-filter på Snapchat.

1. Öppna a webbläsare på ditt skrivbord och gå till Snapchat. Klicka på KOMMA IGÅNG.

Öppna en webbläsare på skrivbordet och gå till Snapchat. Klicka på kom igång.

2. Klicka på Filter.

Klicka på filter. | Hur man skapar en Geofenced Story på Snapchat

3. Nu ladda upp ditt filter eller skapa ett filter med hjälp av färdiga mönster.

Ladda nu upp ditt filter eller skapa ett filter med de förgjorda designerna. | Hur man skapar en Geofenced Story på Snapchat

4. Klicka på Nästa för att välja Datum för ditt geofence-filter. Du kan välja om du skapar ett geofence-filter för en engångshändelse eller upprepande händelse.

Klicka på Nästa för att välja datum för ditt geofence-filter.

5. Efter att ha ställt in datum, klicka på Nästa och välj plats. För att välja plats

klicka på Nästa och välj platsen

6. . När du har skapat ett geofence runt din föredragna plats klickar du på kolla upp.

klicka på kassan | Hur man skapar en Geofenced Story på Snapchat

7. Slutligen, Skriv in din mailadress och betala för att köpa ditt geofence-filter.

ange din e-postadress och gör betalningen för att köpa ditt geofence-filter.

Med hjälp av ett geofence-filter,

Hur lägger man till en geostory på Snapchat?

För att skapa en geostory på Snapchat måste du se till om denna Snapchat-funktion är tillgänglig i ditt land eller inte. Om det inte är tillgängligt kan du använda VPN-programvara för att förfalska din plats. För att skapa en geostory, öppna Snapchat och tryck på din bitmoji-ikon. Tryck på Skapa berättelse > Geoberättelse > välj vem som kan lägga till och visa geoberättelsen > namnge din geoberättelse.

Rekommenderad:

Vi hoppas vår guide hur man skapar en geo-inhägnad berättelse och geofence-filter på Snapchat-bilder från cameraroll var till hjälp, och du kunde enkelt skapa ett för ditt företag eller andra evenemang. Om du gillade artikeln, låt oss veta i kommentarerna nedan.