Hur man skapar eller skapar en Facebook-gruppchatt på datorn

En av applikationerna som gör att vi kan utföra en mängd olika åtgärder för att kunna kommunicera effektivt med våra kontakter är Facebook . Är det han alltid verkar vara innanha kvar när det gäller att skapa mycket innovativa lösningar för sina miljontals följare runt om i världen.

Och en av dem är att kunna chatta med en grupp vänner samtidigt. Det är av denna anledning som vi kommer att visa dig hur man skapar eller skapar en Facebook-chattgrupp på din dator.

Skapandet av denna gruppchatt är mycket användbart för att skapa en miljö, där användare känner att de träffas med alla de som har tid, som du inte träffar. Det är som ett fjärrmöte, samma sak som händer när du gör den där gruppchatten på WhatsApp. Här visar vi hur enkelt det är skapa eller skapa en Facebook-diskussionsgrupp på din dator.

Glöm inte att du inte bara kan prata och skicka några meddelanden till dina vänner via denna gruppchatt, men också för att skicka några bilder animationer, videor och mer. Och alla kommer att få samma innehåll som du skickar i gruppen. Vi kommer att förklara i nästa rad vad du behöver för att skapa en Facebook-diskussionsgrupp på din dator.

Hur man skapar eller skapar en Facebook-gruppchatt på datorn

Nedan går vi igenom stegen för att skapa eller skapa en Facebook-chattgrupp på din dator. Och det första du ska göra är att gå till Googles sökmotor och skriva Facebook-adressen. Sedan lägger du din data så att du kan ansluta till ditt konto och du kan gå in.

När du väl är på din Facebook sida måste du gå upp till vänster där den blå stapeln är och där flera ikoner visas. I slutet av denna stapel hittar du en pil, du har ett klipp på den. När du gör detta kommer en meny med flera alternativ att visas och du kan se alternativet Skapa grupp.

Du måste skapa ett klipp i det här alternativet och när du gör det kommer ett nytt fönster att dyka upp som heter Skapa en ny grupp . Här kommer du att observera flera aspekter som du måste slutföra till bilda fokusgruppen . Först måste du lägga till namnet i gruppen, för det andra måste du fylla i alternativet Lägg till personer, här måste du skriva kontaktens namn eller e-postadress.

Inställningar för Facebook-diskussionsgrupp

Och dessa personer kommer att få en inbjudan att vara en del av din grupp, nedan hittar du alternativet Välj integritet. Som standard kommer den stängda gruppen alltid att visas, men om du vill kan du ändra den. För att göra detta, gå till höger om detta alternativ och du hittar en pil som pekar nedåt.

Du skapar ett klipp på den här ikonen och flera alternativ kommer att visas, inklusive offentliga gruppen och den hemliga gruppen men vi måste rekommendera dig att välja alternativet som det ger som standard, d.v.s. Sluten grupp. På så sätt förhindrar du att en annan person går med utan ditt samtycke. Då måste alla kontakter som vill vara med i gruppen be om tillstånd.

Och nu, för att avsluta skapa eller skapa en grupp av facebook chatt på datorn kommer vi att skapa ett klipp i alternativet Skapa. Därefter visas ett fönster med namnet Marknadsför din blogg eller ditt företag. Och det kommer att be dig välja en ikon. Du måste välja den som du föredrar och klicka sedan på alternativet Acceptera.

Nu visas ett annat fönster där det ber dig att ladda upp ett foto, göra ett klipp på det alternativet och det tar dig till din dator för att hitta fotot. Efter att ha valt det klickar du på alternativet Öppna, vänta några sekunder för att det ska laddas. När bilden dyker upp behöver du bara göra ett klipp i alternativet för att spara ändringarna.

Och det är så enkelt som du har skapat en Facebook-diskussionsgrupp på din dator inom några minuter och varje gång du gör en publikation kommer alla medlemmar i gruppen att få den.

Relaterade Artiklar

Back to top button