Hur man skapar, delar och använder klipp på Twitch

Rycka till anses vara en av de mest populära streamingplattformarna på internet för videospel och andra saker. En typisk stream varar vanligtvis flera timmar, och därför kan inte alla tittare följa nyheterna så länge.

Så, kan användare se klipp av en lång, avslutad ström? Svaret på det är ja; det är verkligen något som folk kan göra. Det finns faktiskt flera sätt att ladda ner klipp, och som du kan förvänta dig kommer vi att diskutera hur man gör det.

Vad är ett Twitch-klipp?

Från vad vi har samlat hittills är den här funktionen designad för att låta tittarna spara och dela klipp av unika sändningsögonblick. streamers(Streamers) drar stor nytta av eftersom de kan få nya prenumeranter av sådan action när klipp läggs upp på sociala medier.

Hur man skapar, delar och använder clips(klipp) på Rycka till

Informationen nedan kommer att förklara hur du använder ” Klippet “hittades på.(klämma)

ett] Skapa(Skapa) klipp och dela dem via PC med Windows

Så när det kommer till att skapa klipp bör tittaren hålla muspekaren över videospelaren och därifrån ska en ikon visas klipp . (Klipp) Klicka på den för att öppna sidan för att skapa klipp.

Välj det videoklipp du vill inkludera i ditt klipp. När det kommer till att välja de element du vill bädda in i ditt klipp är det väldigt likt att skapa klipp via Youtube . Välj önskat segment genom att helt enkelt dra de blå knapparna.

Lägg till en titel till klippet.(Lägg till en titel till ditt klipp:) När du har valt det segment som passar dig bäst klickar du på fältet ” Lägg till(Lägg till) titel” och ange en titel för klippet. Klicka slutligen på ” Publicera(Publicera)”, och det är allt; allt är klart.

Dela ditt klipp med världen:(Dela ditt klipp med världen:) efter att ha klickat på dela-knappen kommer du till en sektion där flera delningsknappar kommer att dyka upp efter att videon har publicerats.

Skapa(Skapa) klipp på Android-enheter(Android) och iOS

Det är lätt för användare att skapa klipp om de använder iOS eller Android istället för hemdator Windows 11/10. Vi tror faktiskt att detta är lättare jämfört med Windows men du kanske känner annorlunda. Björn(Kom ihåg) att du måste använda den officiella appen Rycka till för alla mobila operativsystem.

  • Skapa klipp på Android:(Skapa klipp på Android:) medan du sänder, tryck på skärmen, välj ” Skapa klipp(Create Clip)” som finns på videospelaren. Ditt klipp skapas automatiskt och delningssektionen visas därifrån.
  • Skapa klipp på iOS:(Skapa klipp på iOS:) På iOS-enheter trycker du på skärmen medan du streamar och väljer sedan ” Dela med sig”. (Dela) När detta är gjort, välj ” Skapa klipp(Skapa klipp)” och det är allt.

Hitta och filtrera Twitch-klipp

Din favoritkanal kan ha några populära klipp att titta på, så hur ser du på dem? Det är väldigt enkelt. Du ser, om kanalen är live, välj din profilbild för att komma åt menyområdet. Nu på fliken Video(Videor)” klicka på rullgardinsmenyn och välj ” Filtrera efter(Filter efter)” och därifrån välj ” Clips(Klipp) » .

Du kan filtrera klipp efter de mest visade klippen under de senaste 24 timmarna, veckan, månaden och genom tiderna med ” Topp”.(topp)

LÄSA(LÄS) : Åtgärda Twitch-felkod 788078D4. (Åtgärda Twitch-felkod 788078D4.)

Rycka till anses vara en av de mest populära streamingplattformarna på webben för videospel och andra frågor. En typisk stream pågår vanligtvis i flera timmar, och som sådan är det omöjligt för alla tittare att hålla sig uppdaterade under så lång tid.

Så, är det möjligt för användare att se klipp av en långvarig, avslutad stream? Svaret på det är ja; detta är verkligen något folk kan göra. Faktum är att det finns flera sätt att ladda ner klipp, och som man kan förvänta sig kommer vi att diskutera hur man får detta gjort.

Vad är ett Twitch-klipp?

Från vad vi hittills har samlat in handlar den här funktionen om att göra det möjligt för tittarna att spara och dela klipp från de unika ögonblicken i en sändning. Streamers drar stor nytta av eftersom de skulle kunna få nya följare av en sådan åtgärd när klipp delas på sociala medier.

Hur man skapar, delar och använder klipp på Twitch

Informationen nedan kommer att förklara hur du använder klippfunktionen som finns på.

1]Skapa och dela klipp via Windows PC

Hur man skapar, delar och använder klipp på Twitch

OK, så när det kommer till att skapa klipp måste tittaren föra muspekaren över videospelaren och därifrån klämma ikonen ska visas. Gå vidare och klicka på den för att avslöja sidan för att skapa klipp.

Välj det videosegment du vill ha med i ditt klipp: När det kommer till att välja de element du vill ha inbäddat i ditt klipp är det ungefär som att skapa klipp via YouTube. Välj önskat segment genom att helt enkelt dra de blå knapparna.

Lägg till en titel till ditt klipp: När du har valt det segment du är mest bekväm med, klicka på rutan Lägg till en titel och inkludera ett namn för klippet. Slutligen, tryck på publicera knapp, och det är det för det; du är klar.

Dela ditt klipp med världen: När du har tryckt på publicera-knappen kommer du till ett avsnitt där flera delningsknappar kommer att visas efter att videons publicering har slutförts.

Skapa klipp på Android- och iOS-enheter

Det är lätt för användare att skapa klipp om de använder antingen iOS eller Android istället för sin Windows 11/10-dator hemma. Faktum är att vi tror att det är lättare jämfört med Windows, men du kanske känner annorlunda. Tänk på att du måste använda den officiella Twitch-appen för vilket mobiloperativsystem som helst.

  • Skapa klipp på Android: Medan en stream körs, tryck på skärmen, välj knappen på videospelaren. Ditt klipp skapas automatiskt, och därifrån kommer delningssektionen att visas.
  • Skapa klipp på iOS: När det gäller iOS-enheter, tryck på skärmen under en sändning och välj sedan ikonen. När det är gjort, välj , och det är allt.

Twitch klipp

Din favoritkanal kan ha flera populära klipp att titta på, så hur kan du se dem? Det här är superenkelt. Du ser, om kanalen är live, välj profilbilden för att komma åt menyområdet. Nu, från videoklipp klickar du på rullgardinsmenyn och väljer Filtrera efteroch därifrån, välj Clips.

Du kan filtrera klipp efter de mest visade klippen från de senaste 24 timmarna, veckan, månaden och genom tiderna med hjälp av rullgardinsmenyn Topp.

LÄSA: Åtgärda Twitch-felkod 788078D4.

Relaterade Artiklar

Back to top button