Hur man ser Whatsapp-bilder som försvinner hela tiden du vill och utan att veta om det

WhatsApp ger redan möjlighet att skicka bilder som försvinner efter att ha sett dem en gång, vilket ger användarna ett sätt att dela tillfälliga bilder WHO kan inte ses mer än en gång. Eller, åtminstone, det är vad företaget menar.

Och även om det är möjligt se bilderna försvinna så många gånger du vill helt enkelt genom att ta en skärmdump, när du öppnar dem, användaren som skickade bilden vet att du såg bilden. Men det finns en enkelt knep som du kan se bilderna försvinna utan den andra personens vetskapoch så många gånger du vill.

Bilder som försvinner från WhatsApp kan ses så många gånger du vill, och utan att den andra personen vet om det.

Tricket med WhatsApp att se bilderna försvinna utan deras vetskap

För att utföra detta trick behöver du en dator med WhatsApp Web eller WhatsApp för PC. Du måste också ha din mobil till hands. När du uppfyller kraven behöver du bara följa dessa steg:

  1. Öppna WhatsApp Web på din dator och logga in på ditt konto.
  2. När chattarna har synkroniserats med WhatsApp Web, aktivera flygplansläge på din mobil.
  3. Öppna bilden du vill se i chatten via WhatsApp Web. Du kan titta på den så många gånger du vill, eller till och med ladda ner den.
  4. Stäng WhatsApp Web på din dator och stäng av flygplansläget på din mobil.

WhatsApp och WhatsApp Web på olika enheter.

Tricket fungerar på följande sätt: när du synkronisera whatsapp webben, innehållet i dina chattar kommer att laddas ner till din dator, inklusive bilder som försvinner efter att ha sett dem en gång. Men när du aktiverar flygplansläge på din mobil, whatsapp webben tappar anslutningenmen allt nedladdat innehåll förblir lokalt, det är möjligt att se det så många gånger du vill och utan att oroa dig för bilden som visas som en “vy”.

Vi vet inte om detta insekt WhatsApp kommer att finnas kvar, eller om företaget kommer att lösa det förr eller senare. I slutändan får vi inte glömma att de tillfälliga bilderna av WhatsApp fortfarande finns kvar betaversion, och det är möjligt att företaget förr eller senare kommer att rätta till sådana fel. Under tiden är det möjligt att dra fördel av detta misslyckande se bilderna så många gånger du villoch utan rädsla för att den andra personen ska veta.

Relaterade Artiklar

Back to top button