Hur man ser eller visar “dold information” på Facebook-marknaden Varför kommer den ut?

Facebook är ett av de mest kända sociala nätverk som för närvarande finns på marknaden, som erbjuder oändliga alternativ för underhållning på olika sätt, som att titta på publikationer, prata med dina vänner var de än är och spela spel. För närvarande har denna applikation Marketplace.

Den här delen av Facebook är mycket användbar för alla företag och för dem som behöver sälja sina produkter. Av denna anledning kommer vi att ge dig Obligatorisk information så att du vet hur du använder detta Facebook-verktyg hjälper vi dig också att se den dolda informationen.

Varför visas den dolda informationen på Facebook Marketplace?

Marketplace, är Facebook-sidan som ger användarna möjlighet att starta ett företag marknadsföra sin produkt eller sälja personliga föremål, det har fantastiska funktioner som hjälper dig att växa och få fler kunder. Du kan använda den från din PC eller din telefon, den du måste bara aktivera den.

Deklarationen av dold information visas i produktpublikationer fungerar den som en säkerhetsåtgärd, skyddar säljarens personliga information, eftersom den döljer telefonnummer, ID, e-postadress, adress eller annan viktig information.

Av detta skäl som nämnts är detta anledningen denna förklaring stava , det dåliga med det är att det kan orsaka problem med kunderna, eftersom de kommer att vilja veta mer om köparna, kolla om det är pålitligt eller inte, vilket kan vara irriterande. för vissa användare som använder denna applikation.

Vara säker att detta inte är ett problem, utan snarare ett säkerhetsmetod som Facebook använder för att skydda din information, om du föredrar att inte tillhandahålla dessa uppgifter.

Hur visar man dold information?

Det viktigaste som rekommenderas när du tittar på den här annonsen är att skriv direkt till köparen för att fråga honom all nödvändig information du vill veta. Å andra sidan kommer säljaren att få svara på dessa frågor, vad han kan göra är att skapa automatiska svar vilket gör att köparen kan få ett snabbt svar.

För att se informationen att den dolda informationen gömmer sig måste du gå in i Facebook-applikationen, hitta produktinlägget där detta uttalande visas, tryck sedan på “Dela”, välj “Kopiera länk”, sedan går vi till “Google Chrome”, en gång här Vi klistrar in vår länk, väntar du på att sidan ska laddas och du kommer att se att deklarationen av dold information inte längre finns, nu kommer den information du behöver upp.

Detta sker för att Facebook-appen är den som ger säkerheten för dölja din personliga information, när du går in via din webbläsare raderas detta uttalande, vilket gör att du kan observera all säljarens information.

Om du som säljare, när du lägger upp en vara, ser du detta meddelande, vad du behöver göra är att ändra beskrivning snabbt, på så sätt visas inte meddelandet för dina köpare.

Rekommendationer för att förhindra uppkomsten av dold information

Detta uttalande är ensamt ansvarigt för döljande av information, om detta fel inträffar kommer det att bero på säljarens inflytande och de uppgifter som denna offentliggör. För att uttalandet inte ska visas måste du följa följande rekommendationer:

Publicera inte ett telefonnummer, för att lägga till ett nummer ange inte ord (WhatsApp och telefon), ett annat sätt är att sätta ett specialtecken till numret i form av en prick; Du kan också lägg numret i delar.

Du ska inte lägga upp din ee-postmeddelanden eller så kan du lägga till dem delvis, försök att inte publicera adresser, det bästa du kan göra är att ge denna information till dina kunder privat, d.v.s. via messenger.

Andra rekommendationer som du kan implementera är: Vid tidpunkten för din publicering kan du skriva att din data kommer att tillhandahållas till kunder som är intresserade av produkten som skriver till dig på messenger, detta kommer att undvika denna deklaration, det kommer också att undvika olägenheter mellan dina köpare , du kan också göra en bild, där du släpper all denna information.

Du kan också att konsultera andra publikationer på Marketplace och guida dig dit, för att skapa dina egna felfria inlägg är det bästa du kan göra att uppdatera Facebook till den senaste versionen så att du kommer att se allt nytt som den här applikationen erbjuder och framstegen för de meddelanden du gör.

Relaterade Artiklar

Back to top button