Hur man schemalägger meddelanden i Telegram för att skicka dem senare

Telegram är en bra kommunikationsverktyg. Den har också fantastiska inbyggda appar för alla operativsystem. Medan WhatsApp är mer konservativt när det gäller att lägga till nya funktioner, erbjuder Telegram en stadig ström av information till användarna, inklusive till och med okända funktioner.

En av dess stjärnfunktioner, och som inte finns i WhatsApp, är förmågan att schemalägg meddelanden från den officiella appen. I den här guiden visar vi dig hur du gör det från vilken enhet som helst.

Hur man schemalägger telegrammeddelanden på Android och iOS

Telegram-applikationen för Android- och iPhone-mobiltelefoner, samt för surfplattor och iPads, låter dig enkelt schemalägga meddelanden, och i båda fallen är processen exakt densamma. För att göra detta, här är stegen du måste följa:

 1. Öppna Telegram-appen.
 2. Hitta konversationen där du vill skicka en schemalagt meddelande.
 3. I textfältet i meddelande, skriv texten du vill skicka. Tryck sedan på och håll ned skicka-ikonen, representerad av ett pappersplan.
 4. tryck på Schemalägg ett meddelande. Välj sedan dag och tid för att skicka meddelandet. Bekräfta sändningen genom att klicka på Skicka till [date et heure].

När det är gjort kommer meddelandet att skickas vid den angivna tiden.

Hur man schemalägger telegrammeddelanden på Windows och MacOS

Du kan också skapa schemalagda meddelanden i Telegram från PC eller Macvilket är mycket användbart om du vanligtvis använder meddelandeplattformen via din dator.

För att göra detta, här är stegen du måste följa:

 1. Öppna Telegram-appen på din dator.
 2. Hitta konversationen där du vill skicka en schemalagt meddelande.
 3. I textfältet i meddelande, skriv texten du vill skicka. Högerklicka sedan på knappen Skicka.
 4. tryck på Schemalägg ett meddelande. Välj sedan dag och tid för att skicka meddelandet. Bekräfta sändningen genom att klicka på Skicka till [date et heure].

Du kan schemalägga meddelanden i versionen av Telegram för Windows och Mac.

Hur man skapar påminnelser i Telegram genom att schemalägga meddelanden

Telegram tillåter oss att schemalägga meddelanden som vänder sig till oss själva. Detta är mycket användbart om vi vill använda meddelandeappen för att skapa påminnelser, eftersom vi kommer att meddelas om datum och tid som vi har bestämt. Du kan göra så här:

 1. Öppna konversationen Inspelade meddelanden i Telegram.
 2. Skriv påminnelsen i fältet Meddelande.
 3. Tryck länge på skicka-ikonen och välj alternativet Ställ in en påminnelse. På samma sätt som du gjorde med det schemalagda meddelandet, välj datum och tid du vill att Telegram ska meddela dig.
 4. Du kommer att få påminnelsen som om det vore ett vanligt meddelande.

En intressant detalj: eftersom Telegram är en molntjänst, Påminnelser kommer att nå alla enheter där du har länkat ditt Telegram-konto.

Relaterade ämnen: Telegram

Relaterade Artiklar

Back to top button