Hur man sätter WordPress i underhållsläge

När du har en aktiv webbplats kan ändringar du behöver göra vid vissa tidpunkter hindra sektioner från att fungera korrekt. Detta kan leda till olika olägenheter för dina användare och inte leda till positiva effekter av din webbplats på dem.

För att åtgärda det här problemet och låta dig göra ändringar i WordPress, utan olägenhet för dina användare, kan du att sätta service läge i WordPress .

Att underhålla din webbplats med WordPress är väldigt enkelt och du har flera metoder för att uppnå det. Därför kommer vi här att förklara för dig en av de mest bekväma och enkla, baserat på att ladda ner “underhåll” plug-in .

Du bör komma ihåg att placera din webbplats i underhållsläge måste vara tillfälligt dvs under en kort tid. Att gå över tiden kan demotivera dina prenumeranter att komma åt din webbplats.

Steg för steg hur man sätter WorPress i underhållsläge

Därefter kommer vi enkelt att gå igenom steg-för-steg hur du sätter WordPress i underhållsläge.

 • Först och främst måste du aktivera registrering på WordPress innehållshanteringsplattform.
 • Då måste du ha ditt konto aktivt, och befinna dig specifikt i den administrativa delen av WordPress.
 • Sedan på WordPress-huvudsidan kan du se en ikon med namnet på plugins som du behöver välja, kommer du att aktivera ett fönster med alla tillgängliga plugins att lägga till i WordPress.
 • Detta fönster har en sökmotor där du måste ange underhåll som ett ord nyckel- sedan måste du klicka på den och den kommer automatiskt att söka igenom alla tillgängliga alternativ vid den tiden.
 • Vid det här laget kan du välja att ladda ner vad du vill. Men för enkelhetens skull kommer “underhåll” att laddas ner, för att göra detta klickar du på knappen “Installera nu”.

 • När detta plugin är installerat kommer en ikon att aktiveras för Gör det möjligt som du måste klicka på. Omedelbart efter aktiveringen kommer en “underhålls”-ikon att aktiveras på vänster sida av skärmen.
 • Sedan måste du klicka på ikonen “underhåll” och automatiskt kommer din sida att vara i underhållsläge.
 • Omedelbart öppnas ett popup-fönster med olika alternativ, bland dem sidtitel, rubrik, beskrivning, bild, bland annat. Efter det måste du spara ändringarna, det bör noteras att ditt webbplatsunderhållsläge aldrig kommer att påverkas.

Som du kanske har märkt, placera din sida i underhåll att använda WordPress, är väldigt enkelt. Men har du undrat: vad ska du visuellt placera på din underhållssida för att hålla din webbplats attraktiv samtidigt som du gör nödvändiga ändringar? Här kommer vi att ge dig en rad idéer som hjälper dig.

Vad du ska lägga på din underhållssida

Ha underhållsläge aktivt i WordPress om du startar din webbplats från början, du kan lägga » webbsida under konstruktion “. Detta kommer att säkerställa att ingen kommer in förutom människor som känner till dess existens.

Men du bör också ta hänsyn till det om du planerar det marknadsföra din hemsida Var din sociala nätverk innan den officiella lanseringen, är det lämpligt att lägga till några element som:

 • Logotyp: infoga din logotyp så att användarna kan identifiera dig och veta vem du är.
 • Blankett: Ett registreringsformulär för att locka intresserade personer och meddela dem när du öppnar din webbplats.
 • Konto till nedräkning: lägg till en konto till nedräkning så att användarna vet när lanseringsdagen är.
 • Beskrivning: Lägg till en kort beskrivning av dig själv eller ditt företag.
 • Länkar: Placera länkar till dina sociala nätverk dina sociala nätverk så att de följer dig på ett annat sätt.
 • Kontaktinformation: Lägg till kontaktinformation via e-post, telefon eller kontaktformulär.

Sammanfattningsvis är en webbplats idag ett alternativt sätt för affärsstrategi. Därför måste du investera lite tid och pengar i det. Genom att veta hur man lägger in WordPress service läge du kommer att kunna ge bättre service till dina kunder i allmänhet. Med utgångspunkt från behovet av att upprätthålla en kvalitetswebbplats som kräver skötsel, revisioner och underhåll.

I vår blogg kommer du att kunna veta många ämnen som liknar dessa, se till att besöka den.

Relaterade Artiklar

Back to top button