Hur man sätter smileys eller emojis på Snapchat | Android eller iPhone

De är mer och mer frekventa, i alla samtal värda namnet, användningen av roliga emojis så att de blir trevligare. De används i alla meddelandeapplikationer och olika sociala nätverk. En av de applikationer där du kan infoga dessa roliga ansikten är på snapchat .

Det är därför vi har gett dig följande handledning, där vi ska förklara vad du behöver göra för att lägg ansikten, uttryckssymboler eller emojis på Snapchat för Android eller iPhone.

Även om det kanske inte ser ut som det, infoga dessa söta ikoner som kallas Emojis, som representerar en känsla eller känsla, i alla konversationer eller inlägg. Det är väldigt enkelt och de har inga hemligheter alls, det är bara en funktion av Snapchat-appen som tillåter inkludering av roliga miner i din chatt eller inlägg.

Som du redan måste veta är det något du behöver ägna tid åt att fullt ut veta hur en app fungerar. Speciellt om du vill ha meddelanden du skickar ha den där roliga touchen hela tiden. Det är därför vi ber dig att gå med oss ​​och ta reda på hur sätta ansikten uttryckssymboler eller Emojis på snapchat för Android eller iPhone.

Hur man sätter smileys, uttryckssymboler eller emojis på Snapchat för Android eller iPhone

Som vi redan har nämnt, lägg emojis på Snapchat. Det är väldigt enkelt och när du lär dig hur du gör det kommer du säkert inte att sluta inkludera dessa roliga ikoner i dina konversationer, meddelanden och videor. Och som alla borde veta kommer dessa Snaps inte att hålla särskilt länge, så förbered en massa emojis att dela med sig av.

Kom ihåg att dessa steg du ska följa kan göras med vilken enhet du använder, oavsett om det är iPhone eller Android . Den enda skillnaden du hittar på ditt tangentbord är att du kanske inte har smileyikonen för att kunna lägga till Emojis. Det mest rekommenderade för dessa fall är att leta efter ett Emojis-kompatibelt tangentbord.

Detta kan göras via App Store i fallet med iPhone eller från Spela butik för Android-enheter. I dessa butiker kan du hitta det tangentbord som passar dina behov bäst och det bästa är att de är helt gratis. Men det säkraste är att ditt tangentbord har den universella Emoji-funktionen.

Nuförtiden har användningen av dessa ikoner blivit ett språk som används i alla sociala nätverk och snabbmeddelanden. Av denna anledning tror vi inte att du kan ha problem med din enhet och har alla emojis inklusive du kanske behöver behändig för att förmedla till dina kontakter hur du mår just nu.

Hur man lägger eller infogar emojis på Snapchat

Att kunna lägg ansikten, uttryckssymboler eller uttryckssymboler på snapchat för Android eller iPhone måste du göra följande. Först måste du gå in i appen från din mobila enhet, sedan ska du göra en video eller ta en bild. Efter att ha gjort detta kommer du att gå till den övre delen där redigeringsalternativen finns.

Och du kommer att trycka på bokstaven T den här åtgärden tillåter funktionen att infoga text, nu kan du lägga till meddelandet du vill ha till kontakten du ska skicka det till. Nu kan du fortsätta att infoga emojierna, för att göra detta går du till tangentbordet och trycker på ikonen för glada ansikte, på så sätt kommer alla tillgängliga att dyka upp.

Efter att ha valt valfria emojis kan du göra ändringarna som du vill såsom att ändra färgerna, detta kan göras genom att gå till toppen av skärmen. Om du vill ändra storleken på din text eller emojis du behöver bara trycka på bokstaven T igen och om du trycker på den här bokstaven igen kommer ditt meddelande att centreras.

Och på detta enkla, enkla och snabba sätt kunde du lägg ansikten, uttryckssymboler eller uttryckssymboler på Snapchat för Android eller iPhone. Och du var bara tvungen att följa dessa steg, som vi har tillhandahållit i den här handledningen, för att visa dig att det är möjligt att göra det.

Relaterade Artiklar

Back to top button