Hur man sätter ett lösenord eller en låsstift på skärmen på mitt Xiaomi Mi Band

En av de underbara sakerna med att äga Xiaomi Mi Band är att uppleva nya funktioner och fördelar. Tack vare dess utmärkta gränssnitt kan vi dra nytta av olika inställningar som, förutom att vara användbara, erbjuder oss en rad bekvämligheter för att fortsätta använda deras produkter.

I denna artikel, vi kommer att lära dig hur du ställer in ett speciellt lösenord eller PIN, så att du säkert kan låsa ditt Mi Band och skydda det från främlingar som kommer åt dess innehåll.

Även om många kanske inte känner till det, är det viktigt att betona säkerheten för dessa enheter. Detta eftersom oavsett om de bara återspeglar din sport eller väderdata, i dessa verktyg kan du också ha tillgång till din whatsapp och med det till dina privata meddelanden, och som om det inte vore nog så ger det dig möjlighet att ta bilder. på avstånd tack vare dess egenskaper.

Det händer på samma sätt med alla dessa enheter som har någon form av synkronisering med Xiaomi Mi Band.

Så här konfigurerar du enhetens PIN-kod

För att börja måste du välja och ange en 4-siffrig kod med vilken du kan låsa armbandet korrekt. För att komma åt detta konfiguration måste du börja med att öppna appen » MyFit “. Väl inne måste du ange parametrarna för armbandet och lokalisera dig själv på din profil.

Du kan se det här avsnittet i det nedre högra avsnittet av appen och du kan enkelt identifiera det. När du är i alternativen som inställningssektionen erbjuder dig längst ner i listan, kommer du att kunna hitta menyn ” Laboratorium “.

Det är bara i det här avsnittet, där du hittar alla dessa verktyg som Xiaomi testar och där du också kan fortsätta med konfigurationen av pinkod av ditt armband.

När du startar installationen behöver du ange en speciell 4-siffrig kod, som också ska vara lätt att komma ihåg. När du har gjort det är allt du behöver göra att skydda nämnda konfiguration och därmed denna konfiguration kommer att återspeglas på armbandet.

När du återaktiverar din Band antingen genom att svepa uppåt eller nedåt, kommer skärmen att be oss att ange PIN-koden som vi har valt tidigare. Men tiden och stegräknaren fortsätter föräldrarna att rådfråga varandra utan att behöva låsa upp enheten, eftersom de kommer att visas permanent på enhetens blockeringsskärm.

Hur man låser upp smarttelefonen om Mi Band är nära

Detta är en av de mest användbara funktionerna som armbandet kan erbjuda, vilket gör att du kan hålla ditt armband och din telefon synkroniserade och därför, när de två är tillsammans, behöver din smartphone inte låsas upp. På så sätt är du garanterad snabb och enkel tillgång till enhet . För att kunna uppnå detta behöver du bara följa följande steg:

  • Börja med att komma åt inställningarna för ditt Mi Band genom att följa samma steg som vi har angett för dig lite ovan.
  • Väl inne klickar du bara på avsnittet Låsskärm.
  • Väl inne är allt du behöver göra att gå in på knappen som du hittar längst ner på skärmen och gå in i guiden där det står att nämnda armband är det du litar på. Med detta steg är det nödvändigt att du gör en ytterligare länk, för att kunna ge vissa behörigheter till din enhet.
  • När du har avslutat allt med Xiaomi Mi Band måste du klicka på avsnittet som heter Smart Lock där kan du verifiera att nämnda armband ingår i avsnittet “Betrodda enheter”.

Om så är fallet kan du nu börja använda den automatiska upplåsningen av alla dina enheter så länge den är nära din smartphone. Det bör noteras att tack vare detta armband du burk också hitta din mobil vid förlust .

Relaterade Artiklar

Back to top button