Hur man säkert laddar ner och installerar QUIBI på Android eller iOS – snabbt och enkelt

de mångsidig lista över underhållningsföretag fokuserat på utbudet av multimediainnehåll som serier, filmer och shower växer ständigt.

Detta har tydligt demonstrerats av den stora framgången för streamingplattformar som t.ex Netflix och HBO . Dessa har genom åren fått ett enormt antal användare över hela världen.

Uppenbarligen tillät dess uppgång idén om komma ur allt oftare storfilmer på dessa plattformar , på samma sätt har kända serier följt samma linje, vilket skapar en medfödd preferens för dessa underhållningsföretag, vilket öppnar upp en ny marknad på bio. och tv.

Flera företag har tagit ett kraftfullt steg för att tränga igenom detta exploateringsbar och populär marknad alla söker samma erkännande som netflix samlade in det är den strömningsportal du väljer. Några av företagen som har skapat sin egen plattform är Amazon med Amazon Prime och Disney med Disney+.

Dessa två strömningsportaler som nämns ovan har fått en anmärkningsvärd acceptans och framgång, trots att de är avsevärt nya. Dessa åtgärder ledde till skapandet av nya plattformar och så här introducerar vi dig för QUIBI. Stanna hos oss och ta reda på allt om denna nya streamingportal.

Vad är QUIBI och vad erbjuder det oss?

Det är ett nytt företag fokuserat på underhållning, som presenterade sin streamingplattform i staden Los Angeles början av april 2020 . Den här portalen har främjats av stora personligheter och entreprenörer som Jeffrey Katzenberg och Meg Whitman. Båda har varit en del av stora företag som Ebay och Disney.

QUIBI lanserades på marknaden som en streamingplattform i samma stil som stora företag som HBO, Amazon Prime eller Netflix med funktionen att ge sina kunder möjlighet att se alla typer av filmer, serier, dokumentärer och program från denna plattforms servrar utan problem eller olägenhet.

Men det här har en mycket intressant poäng och skiljer sig från de andra . QUIBI når marknaden för streamingplattformar med en ganska unik funktion som inte finns hos något av de nuvarande underhållningsföretagen. Någon typ av medieinnehåll som laddas upp till portalen varar inte längre än 10 minuter.

Därför alla typer av filmer, serier, dokumentärer eller program får inte överstiga 10 minuter så vi kommer att se filmer eller serier uppdelade i olika kortfilmer.

Även om det är ett ganska djärvt förslag, har QUIBI lyckats samla in en ganska stor summa pengar från det ögonblick dess respektive lansering a meddelats .

Trots alla ansträngningar, QUIBI har meddelat sin permanenta stängning början av december 2020. Allt på grund av olika faktorer såsom prenumerationspriser, korta utbud av alternativ med mera.

Hur kan jag ladda ner och installera QUIBI på Android säkert?

Precis som alla andra streamingplattformar erbjuder QUIBI oss en app för mobila enheter. Om du har en terminal med ett Android-system behöver du bara följa några enkla steg för att ladda ner denna otroliga applikation på din respektive mobil. Stanna hos oss och ta reda på alla detaljer på det här ämnet.

Vårt första steg kommer att gå in i Play Butik som finns i vår applåda. Väl på marknaden behöver vi bara gå till sökalternativet och skriva “QUIBI”. När det är gjort kommer vi att presenteras med applikationen som vi kan ladda ner så att den sedan kan fortsätta med sin automatiska installation.

Huruvida, av någon anledning, du kan inte ladda ner appen på från Play Butik eller om du har problem kan du välja det andra alternativet. Du kan ladda ner QUIBI från vilken som helst annan alternativ eller tredjepartsbutik . Bland dem som allmänheten föredrar och som vi rekommenderar är Uptodown och APKpure.

Hur laddar jag ner och installerar QUIBI på iOS säkert?

Om din mobila enhet är en iPhone måste du göra det ladda ner QUIBI-appen från App Store . Det är väldigt enkelt, du behöver bara söka efter namnet på applikationen och sedan till sist ladda ner och installera den.

Relaterade Artiklar

Back to top button