Hur man ringer WhatsApp med Siri

Att använda en digital assistent som t.ex Siri , är ett utmärkt sätt att få mer gjort med din smartphone och spara tid och ansträngning. På iOS Siri kan hjälpa dig att söka efter saker, ställa in alarm och påminnelser, spela din favoritmusik från Spotify och hjälpa dig med e-post.

Alla som försöker styra sin smartphone handsfree kommer att tycka att Siris förmåga att ringa vanliga samtal och Facetime-samtal är särskilt användbara. (Facetime-samtal) Om du vill göra Siri ännu mer användbart, lär dig hur du använder den för att ringa och skicka meddelanden till whatsapp .

Varför använda Siri med WhatsApp(Varför använda Siri med Whatsapp)

Om du använder WhatsApp dagligen för personlig eller professionell kommunikation, Siri kan vara mycket användbar för dig. Siri kan hjälpa dig begå(Siri) ljud- och videosamtal, skicka meddelanden och läs olästa meddelanden högt whatsapp. Den perfekta lösningen när du av någon anledning inte kan nå din telefon för att ringa eller ringa.

Tack vare integrationen Siri med appar från tredje part kan alla iPhone-användare nu njuta av friheten att använda whatsapp utan att öppna meddelandeappen. Alla som kämpar med digitalt beroende och försöker hålla sig borta från sociala medier kommer att finna detta till stor hjälp.

Integrationen introducerades som en del av iOS 10.3-uppdateringen. Så att använda röstkommandon för att svara på meddelanden whatsapp och ringer till whatsapp behöver du en enhet som kör iOS 10.3 eller senare.

Vad kan inte Siri göra?(Vad kan inte Siri göra?)

Naturligtvis användningen Siri Med whatsapp har vissa begränsningar. Om du till exempel vill skicka ett ljudmeddelande istället för vanlig text måste du fortfarande öppna whatsapp spela in och skicka meddelandet manuellt.

Dessutom, om whatsapp öppnas med olästa meddelanden som du fått tidigare, Siri se dem som läsa(Läs) och kommer inte att kunna läsa dem högt.

Hur man aktiverar Siri(Hur man aktiverar Siri)

Om du inte kan tvinga Siri ringa eller skicka meddelanden för din räkning, det kanske inte är aktiverat på din iPhone. Att slå på Siri gör följande:

 1. Öppna Inställningar(Inställningar) iPhone .

 1. Hitta ett avsnitt Siri och Sök.(Siri & Sök)

 1. I kapitlet ” Fråga Siri(Fråga Siri) » välj “Lyssna på “Hej Siri””(Lyssna efter “Hey Siri”) eller ” Tryck på sidoknappen för Siri(Tryck på sidoknappen för Siri)” och slå på strömbrytaren för att slå på den.

 1. Om du använder en iPhone SE eller iPhone 8 eller äldre väljer du “Tryck på Hem för Siri(Tryck på Hem för Siri) för att aktivera det.

 1. Om du använder en iPhone X eller högre, tryck och håll sidoknapp(Sidoknapp) i ungefär en sekund, välj sedan ” Aktivera Siri(Slå på Siri ) » för att aktivera den.

Hur man integrerar Siri med WhatsApp(Hur man integrerar Siri med WhatsApp)

Nu när din röstassistent är aktiverad måste du integrera Siri med messenger för att hjälpa dig att slutföra uppgifter whatsapp. För att göra detta, följ dessa steg:

 1. Öppna Inställningar(Inställningar) iPhone .
 1. Gå till avsnittet Siri och Sök.(Siri & Sök)
 1. Scrolla ner och klicka whatsapp .

 1. I nästa meny aktivera ” Använd med Ask Siri(Använd med Ask Siri).

Nu kan du använda Siri att svara på meddelanden, ringa samtal och läsa olästa meddelanden i whatsapp .

Hur man ringer WhatsApp med Siri(Hur man ringer på Whatsapp med Siri)

Använda sig av whatsapp genom Siri väldigt enkelt. Du kan börja med ett enkelt röstkommando för att ringa whatsapp . Till exempel, Hej Siri, röstsamtal på WhatsApp *NAMN* . Sen Siri(Siri) startar ett röstsamtal med den här kontakten whatsapp.

Om du vill starta en videochatt med någon, säg ” Hej Siri, videosamtal på WhatsApp *NAME* och Siri initierar ett videosamtal på WhatsApp (initiera ett videosamtal på WhatsApp) .

För att skicka ett sms till någon via whatsapp använd följande röstkommando: Hej Siri, skicka ett WhatsApp-meddelande till *NAME* . Sen Siri(Siri) kommer att fråga dig vad du vill säga i meddelandet. När du är klar, Siri kommer att be dig bekräfta och sedan skicka ett meddelande whatsapp . Och allt detta utan att behöva låsa upp telefonen eller öppna whatsapp .

Hur man får Siri att läsa dina WhatsApp-meddelanden(Hur får man Siri att läsa dina Whatsapp-meddelanden)

En sak till med vilken Siri kan hjälpa dig att läsa inkommande meddelanden whatsapp högt. När du ser ett nytt meddelande avisering från whatsapp säga ” Hej Siri, läs mitt senaste WhatsApp-meddelande(Hej Siri, läs mitt senaste WhatsApp-meddelande) » . Siri kommer att berätta vem meddelandet kom ifrån och vad det handlar om.

Siri kommer också att fråga om du vill svara. Om du svarar” Ja(ja)”, Siri kommer att spela in ditt röstsvar och skicka det till personen efter att du bekräftat svaret.

anteckna det Siri kommer att behandla detta meddelande som oläst(Oläst) endast första gången. Om du ber att få läsa olästa meddelanden igen, Siri kommer att meddela dig att du inte har några nya meddelanden. Även om den ännu inte är inläst whatsapp , Siri läs den högt bara en gång.

Lär dig att använda WhatsApp som ett proffs(Lär dig använda WhatsApp som ett proffs)

AI-assistenter som Siri (AI-assistenter som Siri) kan göra mycket mer än att bara optimera din användning av WhatsApp (optimera din användning av WhatsApp). Förutom att ringa till whatsapp och meddelande diktering, Siri hjälpa dig med webbsurfning, mediauppspelning, schemaläggning av händelser och larm med mera. Lär dig att få ut det mesta av det för att ta del av alla fördelarna med att använda din smartphone handsfree.

du använde Siri Med whatsapp eller en annan app tidigare? Vad gillar du mest med att använda en digital assistent? Dela med sig(Dela) oss med dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Att använda en digital assistent som Siri är ett utmärkt sätt att åstadkomma mer med din smartphone samtidigt som du sparar tid och ansträngning. I iOS kan Siri hjälpa dig att söka efter saker, ställa in alarm och påminnelser, spela din favoritmusik från Spotify och hjälpa dig med e-post.

Alla som försöker använda sin smartphone handsfree kommer att tycka att Siris förmåga att ringa vanliga samtal och Facetime-samtal är särskilt användbar. Om du vill göra Siri ännu mer användbar kan du lära dig hur du använder den för att ringa ett samtal och skicka meddelanden på WhatsApp.

Varför använda Siri med WhatsApp

Om du använder WhatsApp dagligen för antingen personlig eller professionell kommunikation kan Siri vara till stor nytta för dig. Saker som Siri kan hjälpa dig med inkluderar att ringa ljud- och videosamtal, skicka meddelanden och läsa dina olästa WhatsApp-meddelanden högt. En perfekt lösning för när du inte kan nå din telefon för att skriva eller ringa av någon anledning.

Tack vare integrationen av Siri med appar från tredje part kan alla iPhone-användare nu njuta av friheten att använda WhatsApp utan att behöva öppna meddelandeappen. Alla som bekämpar digitalt beroende och försöker hålla sig borta från sociala medier kommer att tycka att det är väldigt användbart.

Integrationen introducerades som en del av iOS 10.3-uppdateringen. Så för att använda röstkommandon för att svara på WhatsApp-meddelanden och ringa WhatsApp-samtal måste du ha en enhet som kör iOS 10.3 eller senare.

Vad kan inte Siri göra?

Naturligtvis har användningen av Siri med WhatsApp vissa begränsningar. Till exempel, om du istället för en vanlig text vill skicka ett ljudmeddelande, måste du fortfarande öppna WhatsApp, spela in och skicka meddelandet manuellt.

Plus, om WhatsApp öppnas med olästa meddelanden som du fått tidigare, kommer Siri att se dem som läsa och kommer inte att kunna läsa dem högt.

Hur man aktiverar Siri

Om du inte kan få Siri att ringa eller skicka meddelanden åt dig är det förmodligen inte aktiverat på din iPhone. Följ stegen för att aktivera Siri:

 1. Öppna din iPhone inställningar.

 1. Hitta Siri & Sök sektion.

 1. Under Fråga Sirivälj antingen Lyssna på “Hej Siri” eller Tryck på sidoknappen för Siri och slå på strömbrytaren för att aktivera den.

 1. Om du använder iPhone SE eller iPhone 8 och äldre väljer du Tryck på Hem för Siri för att aktivera det.

 1. Om du använder iPhone X och högre, tryck och håll ned sidoknapp i ungefär en sekund och välj sedan Slå på Siri för att aktivera den.

Hur man integrerar Siri med WhatsApp

Nu när din röstassistent är aktiverad måste du integrera Siri med messengern för att få den att hjälpa dig utföra WhatsApp-uppgifter. För att göra det, följ stegen:

 1. Öppna din iPhone inställningar.
 1. Gå till Siri & Sök sektion.
 1. Scrolla ner och klicka whatsapp.

 1. I nästa meny, vrid Använd med Ask Siri på.

Nu kan du använda Siri för att svara på meddelanden, ringa samtal och läsa dina olästa texter på WhatsApp.

Hur man ringer på Whatsapp med Siri

Att använda Whatsapp genom Siri är enkelt. Du kan börja med att använda ett enkelt röstkommando för att ringa ett samtal på WhatsApp. Till exempel, Hej Siri, röstsamtal på WhatsApp *NAMN*. Siri kommer sedan att starta ett röstsamtal med den WhatsApp-kontakten.

Om du vill öppna en videochatt med någon, säg Hej Siri, videosamtal på WhatsApp *NAME*och Siri kommer att initiera ett videosamtal på WhatsApp.

För att skicka ett textmeddelande till någon via WhatsApp, använd följande röstkommando: Hej Siri, skicka ett WhatsApp-meddelande till *NAME*. Siri kommer då att fråga dig vad du vill säga i ett meddelande. När du är klar kommer Siri att be dig bekräfta och skickar sedan WhatsApp-meddelandet. Allt utan att behöva låsa upp din telefon eller öppna WhatsApp.

Hur man får Siri att läsa dina WhatsApp-meddelanden

En sak till som Siri kan hjälpa dig med är att läsa dina inkommande WhatsApp-meddelanden högt. När du ser ett nytt meddelandeavisering från WhatsApp, säg Hej Siri, läs mitt senaste WhatsApp-meddelande. Siri kommer att berätta vem meddelandet kommer från och vad det stod.

Siri kommer också att fråga dig om du vill svara. om du svarar Jakommer Siri att spela in ditt röstsvar och skicka det till personen efter att du bekräftat svaret.

Observera att Siri endast kommer att betrakta detta meddelande som Oläst för första gången. Om du ber om att få läsa dina olästa meddelanden igen kommer Siri att berätta att du inte har några nya meddelanden. Även om det fortfarande är oläst i WhatsApp kommer Siri bara att läsa det högt en gång.

Lär dig att använda WhatsApp som ett proffs

AI-assistenter som Siri kan göra mycket mer än att bara optimera din användning av WhatsApp. Förutom att ringa ett samtal på WhatsApp och meddelandediktering, hjälper Siri dig med internetsökningar, mediauppspelning, schemaläggning av händelser och larm och mer. Lär dig att få ut det mesta av det för att njuta av alla fördelar med handsfree-användning av din smartphone.

Har du använt Siri med WhatsApp eller någon annan app tidigare? Vad är din favoritgrej med att använda en digital assistent? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.