Hur man ringer videosamtal på Telegram (på mobil och stationär)

Varje år kommer det nya och spännande inlägg i textappbranschen. Detta tvingade de befintliga applikationerna att förbättra sitt spel och släppa kraftfulla och användbara funktioner för att fånga användarnas uppmärksamhet. Att förbli relevant i en tid präglad av applikationer som t.ex signal , Telegram Jag bestämde mig för att introducera funktionen för videosamtal. Appen, som framför allt är känd för sina stora samhällen, har nu gett användare möjligheten att videosamtal med varandra. rykte genom åren Telegram släppte till botfyllda chattar och piratkopierade filmer, men med lanseringen av videosamtalsfunktionen kan textmeddelandeappen äntligen konkurrera med appar som whatsapp och signal . Så i den här artikelnvi kommer att berätta hur du ringer videosamtal i Telegram.(vi guidar dig om hur du ringer videosamtal på Telegram.)

Hur man ringer videosamtal i Telegram (Hur man ringer videosamtal på telegram)

Kan vi ringa videosamtal på Telegram?(Kan vi ringa videosamtal på telegram?)

Tills nyligen, möjligheten att videosamtal in Telegram var endast tillgänglig för beta-användare. Men med den senaste uppdateringen 7.0 Telegram har officiellt släppt den efterlängtade videosamtalsfunktionen till sina användare.

Ring videosamtal i Telegram på Android(Ring videosamtal på Telegram på Android)

Telegram extremt populär bland användare Android . Det uppmärksammades först 2014 då det fanns ett starkt missnöje bland användarna whatsapp. Detta har glömts bort igen under åren, men den nya videosamtalsfunktionen ser ut som en lovande förändring av deras gränssnitt.

1. In Google Play Butik(Google Play Butik) Ladda ner den senaste versionen av Telegram-appen.

Telegram |  Hur man ringer videosamtal i Telegram

2. Efter installation logga in(logga in) så ser du en sida med alla dina kontakter som använder Telegram . I den här listan klicka på den användare du vill ringa ett videosamtal.(tryck på den användare du vill videosamtal.)

du kommer att se en sida med alla dina kontakter som använder Telegram.  I den här listan klickar du på den användare du vill ringa ett videosamtal.

3. Klicka på på chattsidan tre prickar(tre prickar) i det övre högra hörnet.

klicka på de tre prickarna som visas i det övre högra hörnet.

4. En uppsättning alternativ öppnas. I den här listan klickar du på alternativet som heter ” videosamtal(Videosamtal)”.

Detta öppnar en uppsättning alternativ.  I den här listan klickar du på alternativet

5. Om du inte redan har gjort det, appen kommer att be dig att ge tillåtelse att använda kameran och mikrofonen(Appen kommer att be dig att ge tillåtelse till kameran och mikrofonen) .

6. Njut av(Njut av) videosamtal till dina vänner med appen Telegram .

Ring videosamtal i skrivbordsversionen av Telegram(Ring videosamtal på skrivbordsversionen av Telegram)

Desktopversionen av Telegram-appen är ett stort plus för många användare. Till skillnad från whatsapp webb , Telegram för Windows lätt att ladda ner, så att du kan skicka textmeddelanden och ringa andra användare. skrivbordsapplikation Telegram ger användare möjlighet att stänga av sin mobiltelefon och ringa direkt från sin dator.

1. Gå till den officiella Telegram-sidan och ladda ner(ladda ner) programvara för din Windows-dator. Beroende på ditt operativsystem du kan välja Windows eller Mac.(du kan välja Windows eller Mac.)

Gå till den officiella Telegram-sidan och ladda ner programvaran för ditt skrivbord.

2. installera programmet(Installera programvaran) på din dator och öppna programmet.

Installera programmet på din dator och öppna programmet.

3. Logga in(Logga in) på plattformen, med ditt telefonnummer eller genom att skanna QR-koden.(med ditt telefonnummer eller genom att skanna QR-koden.)

Logga in på plattformen med ditt telefonnummer eller genom att skanna QR-koden.

4. Om du loggar in med ditt telefonnummer får du OTP till din smartphone för bekräftelse. Ange OTP och logga in(Ange OTP och logga in) .

5. Till skillnad från mobilapplikationen kommer inte skrivbordsversionen att visa dig alla kontakter på en gång. Gå till sökfältet och ange användarnamnet du vill ringa.(Gå vidare till sökfältet och skriv namnet på den användare du vill ringa.)

Gå till sökfältet och ange användarnamnet du vill ringa.

6. När användarnamnet visas, klicka på den för att öppna chattfönstret(klicka på den för att öppna chattfönstret) .

7. Klicka på knappen i chattfönstret ringa upp(ringningsknapp) i det övre högra hörnet.

Klicka på samtalsknappen i det övre högra hörnet i chattfönstret.

8. Röstsamtalet startar. När ditt samtal är kopplat kan du klicka på video ikon(videoikon) längst ner för att börja dela din video.

klicka på videoikonen nedan för att börja dela din video.  |  Hur man ringer videosamtal i Telegram

videosamtal(Video) har fått ny betydelse under pandemin eftersom fler människor försöker kommunicera med varandra. Videosamtal funktion Telegram är ett efterlängtat tillskott som underlättar videosamtal från smartphones och datorer. Lär dig hur du laddar ner Telegram-videor på Windows 10 här. Lär dig hur du laddar ner Telegram-videor på Windows 10 här (Hur du laddar ner Telegram-videor på Windows 10 här) . Vad ska man göra om Telegram Web inte fungerar (Telegram Web fungerar inte)?. Vad ska man göra om Telegram Web inte fungerar (Telegram Web fungerar inte)?

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det ringa videosamtal i Telegram(ringa videosamtal på Telegram) . Men om du har några tvivel, fråga dem gärna i kommentarsfältet.

Branschen för sms-applikationer har nya spännande poster varje år. Detta har tvingat befintliga appar att förbättra sitt spel och släppa kraftfulla och användbara funktioner för att fånga användarnas blick. För att behålla sin relevans i en tid präglad av appar som Signal, beslutade Telegram att lansera sin videosamtalsfunktion. Appen som främst är känd för sina stora samhällen har nu gett användare möjligheten att videosamtal med varandra. Under åren har Telegrams rykte minskat till botfyllda chattrum och piratkopierade filmer, men med lanseringen av videosamtalsfunktionen kan sms-applikationen äntligen konkurrera med sådana som WhatsΑpp och Signal. Så i den här artikeln,

Hur man ringer videosamtal på telegram

Hur man ringer videosamtal på telegram

Kan vi ringa videosamtal på Telegram?

Fram till helt nyligen var alternativet för videosamtal på Telegram endast tillgängligt för beta-användare. Men med sin senaste 7.0-uppdatering har Telegram officiellt släppt den efterlängtade videosamtalsfunktionen för sina användare.

Ring videosamtal på Telegram på Android

Telegram är extremt populärt bland Android-användare. Det uppmärksammades först 2014, då missnöjet med WhatsApp var stort bland användarna. Under årens lopp har det återigen glömts bort men den nya videosamtalsfunktionen ser ut som en lovande förändring av deras gränssnitt.

1. Från Google Play Butikladda ner den senaste versionen av Telegram-appen.

telegram |  Hur man ringer videosamtal på telegram

2. Efter installationen, logga in och du kommer att se en sida med alla dina kontakter som använder Telegram. Från denna lista

du kommer att se en sida med alla dina kontakter som använder Telegram.  Från den här listan, tryck på den användare du vill videosamtal.

3. På chattsidan, tryck på tre prickar visas i det övre högra hörnet.

tryck på de tre prickarna som visas i det övre högra hörnet.

4. Detta öppnar en uppsättning alternativ. I den här listan, tryck på alternativet med titeln ‘videosamtal.’

Detta öppnar en uppsättning alternativ.  I den här listan trycker du på alternativet

5. Om du inte har gjort det tidigare.

6. Njut av att videosamtal dina vänner med hjälp av Telegram-appen.

Ring videosamtal på skrivbordsversionen av Telegram

Desktopversionen av telegramapplikationen är ett stort plus för många användare. Till skillnad från WhatsApp Web är Telegram för Windows lätt nedladdningsbart vilket låter dig sms:a och ringa andra användare. Telegrams stationära app ger användarna möjlighet att lämna sin mobiltelefon och ringa direkt från sin dator.

1. Gå ner till den officiella sidan för Telegram och ladda ner programvaran för din Windows-dator. baserat på ditt operativsystem,

Gå ner till den officiella sidan för Telegram och ladda ner programvaran för ditt skrivbord

2. Installera programvaran på din dator och öppna programmet.

Installera programvaran på din dator och öppna programmet.

3. Logga in på plattformen

Logga in på plattformen med ditt telefonnummer eller genom att skanna QR-koden.

4. Om du loggar in med ditt telefonnummer får du en OTP på din smartphone för att bekräfta. .

5. Till skillnad från mobilapplikationen kommer inte skrivbordsversionen att visa dig alla kontakter direkt.

Gå vidare till sökfältet och skriv namnet på användaren du vill ringa.

6. När användarens namn visas, klicka på den för att öppna chattfönstret.

7. Klicka på i chattfönstret ringknapp i det övre högra hörnet.

I chattfönstret klickar du på samtalsknappen i det övre högra hörnet.

8. Detta startar röstsamtalet. När ditt samtal har kopplats kan du trycka på video ikon längst ned för att börja dela din video.

tryck på videoikonen längst ner för att börja dela din video.  |  Hur man ringer videosamtal på telegram

Videosamtal har fått ny betydelse under pandemin, med fler människor som försöker få kontakt med varandra. Videosamtalsfunktionen på Telegram är ett välkommet tillägg som underlättar videosamtal från smartphones och datorer. Lär dig hur man laddar ner Telegram-videor på Windows 10 här.. Lär dig hur man laddar ner Telegram-videor på Windows 10 här.. Vad händer om Telegram Web inte fungerar?. Vad händer om Telegram Web inte fungerar?.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde ringa videosamtal på Telegram. Ändå, om du har några tvivel, fråga dem gärna i kommentarsfältet.