Hur man ringer och lägger på ett videosamtal på Instagram

Vi har sagt ett tag att för varje dag som går ringde den sociala plattformen Instagram rankas på en mycket hög plats bland sina användare. Det är att det aldrig slutar att förvåna oss genom att aktivera funktioner som ger oss ett bättre sätt att kommunicera med våra kontakter.

Är det allt socialt nätverk bara implementerade videosamtal och det kan göras i grupp eller individuellt. Det är av denna anledning som vi vill ge dig följande artikel som kommer att lära dig hur man ringer och lägger upp ett videosamtal på instagram.

Detta nytt verktyg förväntades redan av alla användare som använder den här plattformen. För det var ett av löftena som gavs i början av året och för godkännandet av allt är det ett faktum. Men det var inte förväntat att ni skulle kunna göra det här som en grupp, där ni kan inkludera upp till tre personer i er konferens .

Det sociala nätverket Instagram, det verkar som att det har gått mellan ögonbrynen för att vara den bästa applikationen och aktiverar nya funktioner och alternativ. Detta för att penetrera användarnas preferenser och få fler följare. Det är därför vi ber dig att fortsätta läsa denna handledning som visar dig de enkla stegen du behöver göra, men om det inte är möjligt för dig att ringa videosamtalet, skriv in länk Nästa .

Hur man ringer och lägger på ett videosamtal på Instagram

Som vi berättade tidigare, kommer följande handledning att lära dig hur man ringer och lägger upp ett videosamtal på instagram. Så du kan prata med dina kontakter med den här appen och du kan inkludera upp till tre olika personer i din konversation. Följ oss så att du vet hur du kan göra detta.

Det första du ska göra är att gå till instagram app från din mobiltelefon och därifrån kommer du åt ditt konto. Det är viktigt att förtydliga att denna funktion inte är aktiv för alla Instagram-konton. Därför ber vi dig kontrollera att denna funktion är aktiv så att du kan ringa videosamtalet .

Gör detta och verifierat att om du kan utföra denna operation kommer du att gå in nedre vänstra och välj husikonen. Klicka på ikonen så kommer du till huvudskärmen. Då kommer du att gå upp till höger och du kommer att trycka på pilen för att ta dig till Tchad.

Här på den här skärmen hittar du den person eller kontakt du vill checka in med. videosamtal . När du hittar den kommer du att trycka på den, sedan visas en videokameraikon uppe till höger och du kommer att trycka på den här ikonen. När du gör detta kommer samtalet att börja ringas till den kontakt du har vald .

Ta emot videosamtal från Instagram

Personen du ringer kommer att se en skylt på sin mobiltelefon och måste välja den för att kunna ta emot samtalet. När den andra personen har gjort detta startar videosamtalet och de två personerna kommer att kunna se varandra och prata så mycket de vill, kom ihåg att bildens och konversationens stabilitet beror på signal i zonen. Kom ihåg att detta kan göras av PC och mobila enheter .

Det är också viktigt för dig att veta att du måste ha installerat den senaste versionen av Instagram att dra nytta av denna tjänst. Och dra nytta av alla fördelar det erbjuder, för att sedan avsluta konversationen eller avsluta videosamtalet. Tryck bara på ikonen formad som en telefonlur och anslutningen kommer att avslutas.

Du bör också veta att när du videochattar kan du välja olika alternativ som att byta kamera. Du kan också stänga av mikrofonen eller öppna bildläge i bildläge. Som du kan se är det mycket lätt att använda och det kommer att ta mycket tid att kunna använda Ansökan effektivt.

Och på detta sätt har vi visat dig ytterligare ett av de underbara verktyg som Instagram har inkluderat i sin plattform. Det handlar om att ge sina användare den bästa servicen när det kommer till att kommunicera med sina kontakter, och så enkelt är det för dig att lära dig ringa och koppla på ett videosamtal på Instagram.

Relaterade Artiklar

Back to top button