Hur man ringer ett telefonsamtal från en dator gratis

Att hålla kontakten med vänner och familj runt om i världen har blivit lättare tack vare modern teknik. Allt du behöver är en dator, ett headset och rätt app, och du kan ringa gratis telefonsamtal i USA och till och med internationellt.

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa gratistjänsterna för telefonappar. Läs vidare för att lära dig hur du ringer ett gratis telefonsamtal från din dator med en av apparna på vår lista. Se också till att kolla in vår artikel om hur du gör ett konferenssamtal från din PC.

Hur kan du ringa någon från din dator?

Ringa telefonsamtal från din dator är möjligt tack vare VOIP-teknik ( VoIP(Voice Over Internet Protocol). Detta gör att datorn kan spela in din röst och överföra den till mottagaren över Internet. Förväxla inte detta med samtal via WiFi (WiFi-samtal).

Det finns dock två typer av tjänster som du kan använda: App App och Phone App. Tjänsten mellan appar kommer att koppla ihop alla enheter så länge som samma program är installerat på båda. Detta kan vara begränsande. Lyckligtvis låter telefonappen dig ringa från din dator till någons riktiga telefon, även om det är en fast telefon.

De bästa gratisapparna(Bästa gratisappar) att begå telefonsamtal(Telefonsamtal) från din PC

De flesta programmen för att ansluta till telefonen är enkla i design och fungerar ungefär på samma sätt. Vissa av dem behöver inte ens installeras på din dator. Du kan börja ringa direkt från deras hemsida med ett smartphoneliknande gränssnitt. Användarvänlighet är en av de största fördelarna med att använda programvara för telefonkommunikation.

Här är vårt bästa val.

Google röst(Google Voice) (Google Voice)

Google röst låter dig ringa gratis samtal till fasta eller mobila nummer i USA(United) eller Kanada enligt dig (Kanada)val(stater) . Samtal(Samtal) kan ta upp till 3 timmar, men du kan ringa samma nummer så många gånger du vill.

Google ger dig ett gratis telefonnummer från vilket du kan omdirigera samtalet till en annan telefon. Gratis röstbrevlåda och SMS ingår.

Röst(Voice) är tillgänglig för PC som en webbapplikation, så det finns ingen anledning att installera någon programvara. Det stöds i flera webbläsare inklusive Krom , Firefox , kant och safari . Röst(Röst) finns även på Android-enheter(Android) och iOS.

TextNu(TextNow)(TextNow)

TextNu är ett annat bra program för att ringa telefonsamtal från en dator som är ledig Nordamerika(Nordamerika). För att komma igång måste du ladda ner applikationen för Windows eller Mac , beroende på ditt datorsystem. Efter det kan du ringa gratis i (stater)USA(United) och Kanada(Kanada). Internationell(Internationella) samtal är avgiftsbelagda. Nödvändigtvis(Gör) kontrollera priserna.

Kontoregistrering krävs(Konto) , varefter du tilldelas ett gratis telefonnummer. Förutom gratis lokalsamtal, TextNu erbjuder gratis textmeddelanden, gruppsamtal, röstmeddelanden och konferenssamtal. Gratisversionen innehåller dock annonser. Du kan välja en annonsfri version för ett månadsabonnemang på $9,99.

Voiprabatt

Voiprabatt kan användas som en fristående applikation eller direkt från webbläsaren utan att installera något på din dator. Bara(Bara) se till att du laddar ner rätt installationsprogram för din PC. Det finns en version för Windows och version för Mac . Dock gratisversionen Voiprabatt har vissa begränsningar.

Samtal är gratis till de flesta fasta nummer i världen och till mobilnummer i USA(United) och Kanada (stater). (Kanada)Betala(Ta) uppmärksamhet som du inte kan använda Voiprabatt att ringa räddningstjänst, vilket är sällsynt bland gratis telefonappar. Du kan kontrollera hela listan över länder och priser på VoipDiscount webbplats(VoipDiscount) .

Voiprabatt erbjuder även ett månatligt abonnemang. Du kan ringa både fasta telefoner och mobiler från utvalda länder för en liten månadsavgift. För att skapa en prenumeration måste du registrera ett konto och välja ett kreditbelopp i ditt kontos instrumentpanel.

poptox(PopTox)(PopTox)

PopTox är en gratis webbaserad telefonsamtalsapp som kan användas i alla webbläsare. Du behöver inte ladda ner några plugins, öppna bara appen i din webbläsare, ange telefonnumret du vill ringa och klicka på knappen “Ring”.

Tänk på att antalet gratissamtal du kan ringa på en dag är begränsat.

Om du behöver obegränsade internationella samtal PopTox erbjuder ett månatligt abonnemang som börjar på $10 per månad.

Globphone(globphone)(globphone)

Som alla tjänster på listan, Globphone tillgänglig gratis. Det krävs ingen installation och du kan ringa både fasta telefoner och mobiler från din PC. Antalet samtal och varaktighet är begränsad per IP-adress, men gränsen återställs efter 24 timmar.

Det som skiljer Globfone från andra liknande tjänster är att du kan ringa lokala, nationella och internationella nummer gratis från din dator. Det finns inga betalda planer eller prenumerationer tillgängliga. Ringtjänsten är helt gratis och du behöver inte ens registrera ett konto.

CitrusTel(CitrusTel)(CitrusTel)

CitrusTel är en webbtjänst som låter dig ringa gratis samtal från din dator. Du behöver inte ladda ner och installera någon programvara för att använda den. Gå bara till deras hemsida, ange numret på knappsatsen och tryck på samtalsknappen. Den enda nackdelen är det CitrusTel för närvarande endast tillgänglig i webbläsare Google Chrome och Opera .

Observera att internationella samtal och samtal till fasta telefoner debiteras per minut, beroende på land och region. Inte(Glöm) att kontrollera priserna innan du börjar ringa.

Som(Vilken) tjänst valde du och varför? Låt oss veta det i kommentarerna!

Att hålla kontakten med vänner och familj över hela världen är lättare tack vare modern teknik. Allt du behöver är en dator, ett headset, rätt app, och du kan börja ringa gratis telefonsamtal i USA och till och med internationellt.

I den här artikeln kommer vi att utforska de bästa gratis app-till-telefon-tjänsterna. Läs vidare för att lära dig hur du kan ringa ett gratis telefonsamtal från din dator med en av apparna på vår lista. Se också till att kolla in vår artikel om hur du gör ett konferenssamtal från din PC.

Hur kan du ringa någon från din dator?

Det är möjligt att ringa telefonsamtal från din dator tack vare VOIP-tekniken (Voice Over Internet Protocol). Det gör det möjligt för datorn att fånga din röst och överföra den till mottagaren över internet. Förväxla inte detta med WiFi-samtal.

Som sagt, det finns två typer av tjänster du kan använda: app-till-app och app-till-telefon. En app-till-app-tjänst kommer att koppla ihop alla enheter så länge som båda har samma program installerat. Detta kan vara begränsande. Lyckligtvis låter alternativet app-till-telefon dig ringa ett samtal från din dator till någons faktiska telefon, även om det är en fast telefon.

Bästa gratisapparna för att ringa ett telefonsamtal från din dator

De flesta app-till-telefon-program är enkla i design och fungerar nästan identiskt. Vissa av dem behöver inte ens vara installerade på din dator. Du kan börja ringa direkt från deras hemsida genom att använda ett gränssnitt som liknar en smartphone. Användarvänlighet är en av de största fördelarna med att använda app-till-telefon-programvara.

Här är våra toppval.

Google röst

Med Google Voice kan du ringa gratis samtal till en fast telefon eller till valfritt mobilnummer i USA eller Kanada. Samtalen kan vara max 3 timmar, men du kan ringa samma nummer hur många gånger du vill.

Google ger dig ett gratis telefonnummer från vilket du kan dirigera ett samtal till en annan telefon. Gratis röstbrevlåda och SMS ingår.

Voice är tillgängligt för PC som en webbapplikation, så det finns ingen anledning att installera någon programvara. Det stöds i flera webbläsare, inklusive Chrome, Firefox, Edge och Safari. Voice är också tillgängligt på Android- och iOS-enheter.

TextNu

TextNow är en annan bra app för att ringa ett telefonsamtal från din dator och den är gratis i Nordamerika. För att komma igång måste du ladda ner Windows- eller Mac-appen, beroende på ditt datorsystem. Då kan du börja ringa gratis inom USA och Kanada. Internationella samtal är tillgängliga mot en avgift. Se till att kontrollera priserna.

Kontoregistrering krävs, varefter ett gratis telefonnummer tilldelas dig. Förutom gratis lokalsamtal erbjuder TextNow gratis sms, gruppsamtal, röstbrevlåda och konferenssamtal. Gratisversionen innehåller dock några annonser. Du kan välja en annonsfri version för en månatlig prenumeration på $9,99.

Voiprabatt

VoipDiscount kan användas som en fristående app eller direkt från din webbläsare utan att installera något på din dator. Se bara till att du laddar ner rätt installationsprogram för din PC. Det finns en Windows-version såväl som en Mac-version. Som sagt, gratisversionen av VoipDiscount kommer med vissa begränsningar.

Samtalen är gratis till de flesta fasta nummer i världen och mobilnummer i USA och Kanada. Observera att du inte kan använda VoipDiscount för att ringa nödnummer också, vilket är sällsynt bland gratis app-till-telefon-programvara. Du kan kontrollera hela listan över länder och priser på VoipDiscounts webbplats.

VoipDiscount erbjuder också ett månatligt abonnemang. Du kan ringa både fasta och mobiltelefonnummer från de utvalda länderna för en liten månadsavgift. För att skapa en prenumeration måste du registrera dig för ett konto och välja ett kreditbelopp från din kontopanel.

PopTox

PopTox är en gratis webbaserad app för telefonsamtal som kan användas från vilken webbläsare som helst. Du behöver inte ladda ner några plug-ins, öppna bara appen i webbläsaren, ange telefonnumret du vill ringa och klicka på knappen “Ring”.

Tänk på att antalet gratissamtal du kan ringa på en dag är begränsat.

Om du vill ha obegränsade internationella samtal erbjuder PopTox ett månatligt abonnemang som börjar från $10/månad.

Globphone

Liksom alla tjänster på listan är Globfone tillgänglig gratis. Det behövs ingen installation och du kan ringa både fasta telefoner och mobiltelefoner från din PC. Antalet samtal och varaktighet är begränsad per IP-adress, men taket återställs efter 24 timmar.

Det som skiljer Globfone från andra liknande tjänster är det faktum att du kan ringa lokala, nationella och internationella nummer från din dator utan kostnad. Det finns inga betalda planer eller prenumerationer tillgängliga. Samtalstjänsten är helt gratis och du behöver inte ens registrera dig för ett konto.

CitrusTel

CitrusTel är en webbaserad tjänst som du kan använda för att ringa gratis från din dator. Du behöver inte ladda ner och installera någon programvara för att använda den. Gå bara till deras hemsida och ange numret med knappsatsen och klicka på ringknappen. Den enda nackdelen är att CitrusTel för närvarande endast är tillgängligt från webbläsarna Google Chrome och Opera.

Observera att internationella samtal och samtal till fasta telefoner debiteras per minut baserat på land och region. Se till att kontrollera priserna innan du börjar ringa.

Vilken tjänst valde du och varför? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button