Hur man returnerar en Kindle-bok på Amazon – Begär en Kindle-återbetalning

Amazon är en av de bästa sidorna för att göra inköp på Internet, du har säkert sett den erbjudanden intressant erbjuder hon på nästan allt. Dessutom är deras system väldigt säkert och det är svårt för någon att lura dig på deras hemsida, även om du naturligtvis aldrig ska lita på.

En av de bästa produkterna än Amazon erbjuder dig är dess enorma kataloger av virtuella böcker om nästan varje ämne. Du kan hitta allt, såsom matlagning, romaner, kurser, guider och många andra ämnen där möjligheterna är enorma. Om du vill veta mer om detta ämne, inbjuder vi dig att läsa följande artikel Vad är det, vad är det till för och hur fungerar Amazon Kindle?

Kort sagt är det ett utmärkt bibliotek tillgängligt för alla användare, men det kan hända att du köper en bok som inte motsvarar vad du förväntade dig. Kanske är filen felaktig eller så är den inte vad du begärde i förväg och du vill returnera den för att få tillbaka pengarna.

Vad kan du göra i dessa fall? Tja, idag i vår artikel ska vi hjälpa dig, vi ska lära dig hur du ber om Kindle bok återbetalning . Så med vår guide kan du lämna tillbaka vilken bok du köpt och det visar sig inte vara vad du förväntade dig.

Efter att ha läst den här artikeln kommer du säkert att kunna begära återbetalning för alla böcker du har köpt på Amazon.

Vad är Kindle-böcker?

Kindle är namnet på en enhet som skapats för en användare att köpa, spara och läsa böcker. Flera företag, bl.a Amazon, den använda för att marknadsföra sina skapelser till en målgrupp som konsumerar materialet de skapar.

Således är en Kindle-bok helt enkelt en typ av fil som enheter tända läsa . Amazon har länge haft sin egen Kindle bokhandel och erbjuder mycket bra erbjudanden till ett bra pris.

Så om du brinner för att läsa och du inte visste om existensen av dessa verktyg, spring och köp alla böcker du vill ha. Du kommer definitivt inte att bli besviken över materialet du hittar och kvaliteten på författarna och deras berättelser.

Var bara försiktig, ibland kan misstag hända eller så kan du köpa en bok det är inte vad du förväntade dig och vill ha en återbetalning.

Hur begär jag återbetalningar på Amazon?

Synd när man ser fram emot en ny bok att läsa och gå vilse i dess berättelse och det visar sig att det inte är det man gillar. Kanske skickar de inte ens boken vi beställt till oss eller så får vi en felaktig fil och vi vill ha en återbetalning. I dessa fall, sättet att begära din återbetalning är mycket enkelt, kommer du att se, om några minuter har du skickat förfrågan.

Steg 1

Det första du ska göra är att gå till Amazon-kontot du använde för att köpa boken du vill återbetala. Väl där, gå till avsnittet “Hantera innehåll och enheter”.

2:a steget

När du är i det här avsnittet, gå till boken i fråga, bredvid den kommer det att finnas en knapp som säger “Stock”. Du måste klicka på den för att en rad alternativ ska visas.

Steg 3

Bland alternativen som kommer att dyka upp är ett som heter “Återgå för att få en återbetalning” vilket är det som intresserar oss. Du måste klicka på det här alternativet för att få återbetalningen och det är allt.

Det återstår bara att ange anledningen till varför du vill få återbetalningen och efter att ha skrivit det har du redan gjort begäran.

Läs fler böcker på Amazon

Om du hade problem med en bok köpt på Amazon, det betyder inte att alla böcker är dåliga. Det finns några bra alternativ att läsa som du kan hitta i den här butiken, så tveka inte och köp igen.

Naturligtvis en mycket bra verktyg för din läsning är enheten du använder för att reproducera böckerna du köper. Och det finns så många enhetsalternativ på marknaden att du kan bli överväldigad över att inte veta vilken enhet du ska välja som är bäst för dig.

Vad kan du göra i det här fallet? Leta efter vad tända enheten är den mest lämplig för dig och dina behov. Så du kan få ut mer av din läsning och gå vilse i dina favoritförfattares fiktiva världar.

Vi försäkrar dig om att du inte kommer att ångra att du köpte en Kindle-bok från Amazons bokhandel och mer när du upptäcker det hur du använder din Amazon Kindle för att konvertera text till tal, det kommer att göra din läsning mer underhållande.

Relaterade Artiklar

Back to top button