Hur man rensar kön på Spotify

Det är lätt att låta Spotify självständigt välja musik för dagen, men om du är trött på spellistor Spotify , måste du överväga några alternativ. Du behöver dock inte hoppa på skeppet och prova Apple Music eller en annan leverantör eftersom du kan skapa dina rekommendationer med hjälp av kösystemet. Spotify.

Spotify-kö(Spotify) gör det enkelt att byta från JärnjungfruBeethoven , vilket gör att musik och spellistor kan stå i kö i timmar eller till och med dagar för att manuellt lyssna på, en låt eller spellista efter den andra. Men om du behöver rensa in kön Spotify är en ganska enkel process.

Hur man rensar Spotify-kön med hjälp av skrivbordsappen på PC eller Mac(Hur du rensar din kö på Spotify med skrivbordsappen på PC eller Mac)

Om du använder skrivbordsappen på PC eller Mac (skrivbordsapp på PC eller Mac) för att lyssna Spotify kan du rensa kön Spotify genom att följa dessa enkla steg.

 1. Öppna programmet för att rensa kön Spotify på din PC eller Mac och logga in.
 2. Gå till sångkön och klicka på ” Sväng(Queue)” i det nedre vänstra hörnet, bredvid volymfältet.

 1. Om du har lagt till objekt manuellt i din kö (istället för att spela en sparad spellista eller album) kommer du att kunna ta bort dem individuellt eller som en uppsättning. Men om du vill ta bort enskilda låtar väljer du menyikon med tre punkter(menyikon med tre punkter) bredvid en av låtarna och välj ” Ta bort från kön(Ta bort från kön)”.

 1. Om du vill ta bort alla objekt från din kö, klicka på ” rensa kö(Rensa kö)”, synlig bredvid alternativet ” Längre i avsnittet(Nästa i avsnittet) » Meny « Sväng “. (Kö) Detta tar bort alla låtar från din kö.

 1. Spotify kommer att be dig bekräfta att du vill rensa din kö. Välj-knapp Ja(Ja) i popup-menyn.

Rensar din kö i appen Spotify kommer att rensa in din kö Spotify på alla enheter som är kopplade till ditt aktiva appkonto. Till exempel om du spelar musik på din iPhone men rensar kön på skrivbordsappen Spotify kommer musiken att raderas på alla enheter – i det här exemplet kommer dina låtar att sluta spelas på din iPhone.

Detsamma gäller musiken du städar upp i appen Spotify på mobila enheter. Om du spelar musik på en PC eller Mac men rensa kön kl Spotify genom att använda Android eller iPhone, kommer musiken att sluta spelas på alla enheter. Du måste lägga till låtar eller podcaster i kön igen, eller börja spela en ny låt eller ett nytt album för att återuppta uppspelningen.

Hur man rensar Spotify-kön med Spotify Web Player(Hur man rensar en Spotify-kö med Spotify Web Player)

Spotify tillgänglig via stationär app på PC eller Mac , men du kan också använda webbspelaren för att lyssna på musik och styra uppspelningen både på din nuvarande enhet och på andra enheter. Om du vill rensa din kö, här är vad du behöver göra.

 1. För att rensa kön, öppna Spotify webbspelare (öppna Spotify webbspelare) och logga in. Välj ” Sväng(Kö) » i det nedre vänstra hörnet för att se låtarna och poddarna i kön.

 1. På menyn ” Sväng(Queue)” för muspekaren över låten och välj menyikon med tre punkter(menyikon med tre punkter) bredvid den. Från menyn, välj alternativet ” Ta bort från kön(Ta bort från kön)” för att ta bort den enskilda låten från kön.

 1. För att helt rensa kön Spotify Klicka på ” rensa kö(Rensa kö)” (finns till höger om ” Nästa på tur(Nästa i kö)”).

Hur man rensar Spotify-kön på Android-enheter(Hur du rensar din Spotify-kö på Android-enheter)

Android-användare(Android) som föredrar att använda Android Spotify-appen (Android Spotify-appen) kan lägga till eller ta bort objekt från kön Spotify precis som datoranvändare, genom att följa dessa steg.

 1. För att rensa kön SpotifyAndroid öppna appen på din enhet och tryck på den låt som spelas i bottenmenyn.

 1. Från uppspelningsmenyn, välj ” Sväng(Kö)” i det nedre högra hörnet.

 1. För att ta bort enskilda låtar från kön, välj dem med hjälp av radioknapparna till vänster om varje låt. När du har valt objekten klickar du på ” Radera(Ta bort)” längst ned.

 1. För att helt rensa kön Spotify Klicka på ” rensa kö(Rensa kö)” (finns till höger om ” Nästa på tur(Nästa i kö)”).

Rensa din kö Spotify på (Spotify)Android kommer att ta bort alla låtar från din kö, oavsett aktuell uppspelningsenhet (men bara om de använder samma konto Spotify ).

Hur man rensar Spotify-kön på iPhone- eller iPad-enheter(Hur du rensar din Spotify-kö på iPhone- eller iPad-enheter)

Spotify-användare(Spotify) med Äpple iPhone eller iPad kan rensa den aktuella kön Spotify med iOS- eller iPadOS-appen (med iOS- eller iPadOS-appen) . Du kan ta bort din kö genom att göra följande.

 1. Öppna appen Spotify på din iPhone eller iPad och bläddra i den låt som spelas. Välj sedan ” Sväng(kö)” i det nedre högra hörnet av menyn ” Uppspelning”.(uppspelning)

 1. På menyn ” Sväng(Kö) » Välj enskilda låtar att radera genom att klicka på alternativknappen till vänster om deras titel.

 1. När du har valt en låt, välj alternativet ” Radera(Ta bort)” längst ned för att ta bort den.

 1. För att ta bort alla låtar från kön, klicka på ” rensa kö(Rensa kö)” (bredvid kategorietiketten ” nästa på tur”).(Nästa i kö)

Få ut mer av din Spotify-prenumeration(Få ut mer av en Spotify-prenumeration)

När du rensat din kö för Spotify , kan du fylla den igen med nya artister och genrer. Om annonser stör dig kan du alltid prenumerera på Spotify Premium (prenumerera på Spotify Premium) för att bli av med annonser och förbättra din uppspelningsupplevelse. Du kan till och med ladda upp din musik till Spotifys album (ladda upp din musik till Spotifys album), så att du kan lägga till dina musikfiler i mixen.

Om du är orolig för kvaliteten på musiken i Spotify kan du också göra Spotify högre och bättre med några lättanvända inställningar. Oroa dig inte för att låta dina barn lyssna på låtar som de inte borde eftersom Spotify for Kids kommer att skydda dem och du kan kontrollera deras bevakningslista.

Det är lätt att låta Spotify sköta dina musikval för morgondagen, men om du är trött på Spotifys spellistor måste du överväga några alternativ. Du behöver dock inte hoppa på skeppet och prova Apple Music eller någon annan leverantör, eftersom du kan bygga upp dina rekommendationer med hjälp av Spotifys kösystem.

Spotifys kö låter dig byta från Iron Maiden till Beethoven med lätthet, så att du kan köa upp timmar eller till och med dagar med musik och spellistor att lyssna på manuellt, en låt eller spellista efter den andra. Men om du behöver rensa en kö på Spotify är det en tillräckligt enkel process.

Hur du rensar din kö på Spotify med hjälp av skrivbordsappen på PC eller Mac

Om du använder skrivbordsappen på PC eller Mac för att lyssna på Spotify kan du rensa din Spotify-kö genom att följa dessa enkla steg.

 1. För att rensa din kö, öppna Spotify-appen på din PC eller Mac och logga in.
 2. Gå till din låtkö och välj knappen i det nedre vänstra hörnet, placerad nära volymfältet.

 1. Om du har lagt till objekt manuellt i din kö (istället för att spela en sparad spellista eller ett album), kommer du att kunna ta bort dem individuellt eller som en uppsättning. Men om du vill ta bort enskilda låtar väljer du tre punkters menyikon bredvid en av låtarna och välj Ta bort från kön alternativ.

 1. Om du vill ta bort alla objekt från din kö, välj Rensa kö knappen, synlig bredvid Nästa i avsnittet alternativet för meny. Detta tar bort alla låtar från din kö.

 1. Spotify kommer att be dig bekräfta att du vill rensa din kö. Välj Ja knappen i popup-menyn.

Genom att rensa din kö i Spotify-appen rensas din kö i Spotify på alla enheter som är länkade till ditt konto med en aktiv app. Till exempel, om du spelar musik på din iPhone men rensar din kö i Spotify-skrivbordsappen, kommer musiken att tömmas på alla enheter – i det här exemplet kommer dina låtar att sluta spelas på din iPhone.

Detsamma gäller musik du rensar i Spotify-appen på mobila enheter. Om du spelar musik på din PC eller Mac, men rensar din kö i Spotify med din Android eller iPhone, kommer musiken att sluta spelas på alla enheter. Du måste lägga till låtar eller podcaster i kön igen eller börja spela en ny låt eller ett nytt album för att återuppta uppspelningen.

Hur man rensar en Spotify-kö med Spotify Web Player

Spotify är tillgängligt via skrivbordsappen på PC eller Mac, men du kan även använda webbspelaren för att lyssna på musik och styra din uppspelning, både på din nuvarande enhet och på andra enheter. Om du vill rensa din kö, här är vad du behöver göra.

 1. För att rensa din kö, öppna Spotify-webbspelaren och logga in. Välj ikonen längst ner till vänster för att se dina låtar och poddar som är i kö.

 1. I den menyn, för muspekaren över en låt och välj tre punkters menyikon bredvid den. Från menyn väljer du Ta bort från kön alternativet för att ta bort den enskilda låten från din kö.

 1. För att rensa din Spotify-kö helt, välj Rensa kö knappen (placerad till höger om Nästa i kö sektion).

Hur du rensar din Spotify-kö på Android-enheter

Android-användare som föredrar att använda Android Spotify-appen kan lägga till eller ta bort objekt från en Spotify-kö som liknar datoranvändare genom att använda stegen nedan.

 1. För att rensa en Spotify-kö på Android öppnar du appen på din enhet och trycker på den låt som spelas i bottenmenyn.

 1. I uppspelningsmenyn väljer du knappen i det nedre högra hörnet.

 1. För att ta bort enskilda låtar från din kö, välj dem med hjälp av radioknapparna till vänster om varje låt. När objekten är valda, välj Ta bort knappen längst ner.

 1. För att rensa din Spotify-kö helt, välj rensa kö knappen (placerad till höger om Nästa i kö sektion).

Om du rensar din Spotify-kö på Android tas alla låtar bort från din kö, oavsett aktuell uppspelningsenhet (men bara om de delar samma Spotify-konto).

Hur du rensar din Spotify-kö på iPhone- eller iPad-enheter

Spotify-användare med en Apple iPhone eller iPad kan rensa en aktuell Spotify-kö med iOS- eller iPadOS-appen. Du kan ta bort din kö med dessa steg.

 1. Öppna Spotify-appen på din iPhone eller iPad och se låten som spelas för närvarande. Välj sedan ikonen i det nedre högra hörnet i Uppspelning meny.

 1. I den menyn, välj enskilda låtar att ta bort genom att välja alternativknappen till vänster om deras namn.

 1. Med en låt vald, välj Ta bort alternativ längst ned för att ta bort den.

 1. För att rensa alla låtar från din kö, välj rensa kö knappen (bredvid Nästa i kö kategorietikett).

Få ut mer av en Spotify-prenumeration

När du har rensat din kö på Spotify kan du fylla upp den igen med nya artister och genrer. Om annonserna stör dig kan du alltid prenumerera på Spotify Premium för att bli annonsfri och öka uppspelningskvaliteten under processen. Du kan till och med ladda upp din musik till Spotifys album, så att du kan lägga till dina musikfiler i mixen.

Om Spotifys musikkvalitet stör dig kan du också göra Spotify högre och bättre ljud med några lättanvända justeringar. Oroa dig inte för att låta dina barn lyssna på låtar som de inte borde heller, eftersom Spotify for Kids kommer att hålla dem säkra samtidigt som du har tillsyn över deras bevakningslista.

Relaterade Artiklar

Back to top button