Hur man rengör min Windows-dator med Kaspersky Cleaner

När vi har en dator kräver det att olika åtgärder ständigt utförs. Det är viktigt att upprätthålla fullt underhåll av alla våra datorer för att hålla dem i ett optimalt tillstånd och för att förbättra sina prestationer maximalt .

En av de mest effektiva åtgärderna vi kan använda för detta är att ha en teknisk service pålitlig. Vi kan därför med jämna mellanrum ta våra apparater för rutinunderhåll och grundlig rengöring.

Det finns dock uppgifter som vi kan göra själva, som att ladda ner och periodvis använda applikationen Kaspersky Cleaner som hjälper oss att utföra olika rengöringsåtgärder på vår dator, personligen och även på din enhet. android-mobil .

Varför ska vi rengöra vår dator med jämna mellanrum?

Vår dator är vår vanliga arbetsplats. Det fungerar väldigt på samma sätt som stationära datorer. Därför är det nödvändigt att från tid till annan, olika papper dokument och andra element som inte är användbara för oss utslagen .

På samma sätt kan vi med denna åtgärd fortsätta att ställa allt i ordning i vår enhet och därmed eliminera allt som inte ständigt används i vår enhet .

Kaspersky Cleaner är känt som ett av de bästa verktygen för denna uppgift. Med den kan du rengöra, beställa och ta bort alla dokument som behöver granskas och allt annat du kan göra med ett klick.

Utför en snabb och problemfri rengöring

Cuando comienzas el processo de limpieza i Kaspersky Cleaner-applikationen kommer du bara att trycka på knappen Starta skanning, detta kommer att passera i 4 olika faser i varje fall och du kommer att vara klar i dig byxor kommer att återspeglas en sammanfattning av alla åtgärder som har utförts.

På samma sätt kommer du att se specificerat om det var någon typ av avbrott, allmänna problem med filer och sammanfattningen av varje fas eller område som rensades.

Kaspersky Cleaner har ett rengöringsalternativ automatik som, genom att klicka på Fix-knappen, kommer att utföra en snabb och enkel kontroll och rengöring.

Men många föredrar att göra det manuellt eftersom det är så du vet säkert; vilka filer som kommer att vara raderade för att inte göra ett misstag.

Om du är på vänster sida; du kommer att se ett litet detaljerat avsnitt om alla filer som är redo att rengöras och vad detaljerna är.

På samma sätt, om några av filerna du har välja fortfarande inte ger dig mycket självförtroende, kan du avmarkera det och på så sätt kommer programmet inte att överväga det för rengöring.

Vad är fördelen med Kaspersky Cleaner

Detta är ett operativsystemsrengörare speciellt för Windows som fortfarande är under betautveckling. Du kan dock ladda ner det gratis just nu på din PC.

Tack vare hans verktyg och till hans system, denna applikation för din dator; Det har verktyg flera och effektiva vilket ger en stor fördel gentemot andra tjänster som ger dig liknande alternativ, men utan större framgång i försöket.

Han har en enkelhet inom sig gränssnitt Diagram vilket gör användningen mycket enkel och dynamisk, den tillåter sina användare att utföra olika skanningar; som kan vara manuell eller automatisk. Dessa fokuserar på att hitta fel och alla de saker som är skräp.

För varje utförd analys, Kaspersky nämnda program kommer att visa dig en detaljerad rapport, som kommer att förklara i detalj alla problem som har upptäckts; samt hur han kommer att förklara sina lösningar för dig och hur det har gynnat din enhet.

Även i nämnda verktyg kan du hitta en knapp; som låter dig att korrigera och eliminera filer som på något sätt är onödiga för ditt system. Jag hoppas att du inte kommer att tvivla längre du kan ladda ner och installera Kaspersky på din PC .

Relaterade Artiklar

Back to top button