Hur man registrerar sig för Uber Eats steg för steg

Matleverans har alltid varit oumbärlig i det dagliga livet för många människor. Antingen för att du jobbar hela dagen och inte vill gå ut och äta något längre för att du är trött, eller för att du bara vill ha komforten av att ha din favoritmåltid hemma, matleverans har alltid varit kroken på många företag. .

Det är dock inte alla restauranger som har en leveransservice, och det är där jag’ Ansökan kommer till spel och registrering för Uber äter är väldigt enkelt.

Uber äter har gjort livet lättare för hundratals människor, och av goda skäl. Bekvämligheten med denna applikation är oöverträffad, för att inte tala om säkerheten för ditt köp, tack vare möjlighet att göra fakturor för dem . Med bara ett tryck på några knappar på appen har du din favoriträtt i ditt hus på några minuter. Det är därför det är något du måste ha i din makt.

Men när du har laddat ner appen och vill köra alla dina kommandon kvarstår frågan: hur registrerar jag mig för uber eats ? Stanna hos oss så får du svaret.

Att registrera sig för Uber Eats är enklare än du tror

L’ registrering från ditt Eats Uber-konto är mycket lätt att göra. Tänk alltid på att du kan göra det från din mobil, efter att ha laddat ner applikationen från Google Play Store eller från App Store om du är iPhone-användare.

Men du har också möjlighet att göra dina beställningar från Uber Eats huvudwebbplats med samma konto du ska registrera . Sedan är allt du behöver göra att följa detta steg för steg:

Om du är i mobilapplikationen kommer du att se att det första som visas på skärmen är att ange din data för att ansluta. Nedan ser du registreringsalternativet, som tar dig till Uber Eats webbplats för att slutföra registreringen. Och om du är på en dator, gå bara till den officiella webbplatsen och ange registreringsalternativet.

de Uber Eats tjänst kommer då att be dig om olika personlig information, såsom en giltig e-postadress och mobiltelefonnummer. Den senare uppmanas att kunna skicka ett sms för att kunna genomföra en identitetsverifiering. Kom dock ihåg att om du är en Uber-användare kan du använda samma konto för att logga in på Uber Eats.

Därefter kommer du att bli tillfrågad om ytterligare information som t.ex som ditt namn och betalningssätt; samt en leveransadress att leverera dem till . Av dessa kan du välja att betala med bekvämligheten med ett kreditkort, även om du också kan göra digitala betalningar via PayPal. Och om din plats tillåter det kan du betala kontant. Tänk på att det senare varierar beroende på din stad.

När den här processen är klar är du mer än redo att göra din första beställning via Uber Eats, kom ihåg det du kan få rabatter genom olika koder .

Hur registrerar jag min restaurang på Uber Eats?

Många lokala restauranger har möjlighet att vara med Uber Eats-teamet och registreringsprocessen är mycket enkel. Allt du behöver göra är att gå direkt till Uber Eats-sidan och söka efter restaurangens registreringsformulär. När du har fyllt i det kommer Uber Eats att meddela dig om ditt formulär och kontakta dig för mer information om ditt företag.

När det är verifierat att din restaurang har alla nödvändiga färdigheter att arbeta med Uber äter kommer alla nödvändiga dokument att fyllas i så att du kan arbeta med dem så snart som möjligt. Från det ögonblicket kommer Uber Eats att be sina anställda att göra dina leveranser mot en provision per försändelse.

De kommer också att hålla dig uppdaterad om olika typer av marknadsföringskampanjer, så det är en win-win-situation, som du kan se är det väldigt snabbt och enkelt att registrera sig för Uber Eats.

Relaterade Artiklar

Back to top button