Hur man registrerar, öppnar och använder ett Tinder-konto utan Facebook Är det möjligt?

Ett av de bästa alternativen du har när du väljer en plattform för att träffa nya människor är betyder att Tinder som det är möjligt att registrera sig hos . Därför är det logiskt att han har flera, öppnar och använder ett konto, att vara en av bästa flirtapparna .

Å andra sidan, även om dessa alternativ inte är särskilt varierande, gör de det möjligt att skapa ett konto på Tinder utan att länka Facebook .

Så för att du ska kunna dra nytta av denna fördel kommer vi att visa dig stegen för att lära dig hur du registrerar dig, öppna och använd tinder-konto utan facebook .

Vilka är alternativen med vilka det är möjligt att registrera eller öppna ett Tinder-konto?

Plattformen som är tillgänglig för Tinder-applikationen har blivit favoriten för de som önskar träffa nya människor och få kontakt med dem. Tja, mångsidigheten hos dess funktioner för att filtrera personer du kanske är kompatibel med är unik på hela marknaden för dejtingappar.

Men en av de få nackdelarna med denna plattform, men som är relativt viktig, är att den bara har två sätt att registrera eller skapa ett konto på Tinder-plattformen . Dessutom, om det inte var nog, är inget av alternativen att registrera sig med ett e-postmeddelande.

Därför har du bara möjligheterna att spela in och logga in på Tinder med Facebook eller från din telefon det vill säga i ange numret på plattformen med din mobila enhet. Dessutom kan du också komma åt plattformen genom att länka ditt Google-konto.

Tänk på att det är möjligt att det blir senare kopplat till ditt Facebook-konto om det är samma e-postadress.

Hur registrerar jag eller öppnar ett Tinder-konto utan Facebook?

En av de största nackdelarna med Tinder-dejtingappen är de få tillgängliga alternativen när du registrerar dig med den. Därför, om du vill gå obemärkt förbi, kan du registrera dig med ditt telefonnummer på Tinder .

Så här kan du använd den här dejtingappen utan att länka Facebook till den för att njut av Tinder utan att dina Facebook-vänner vet . För att registrera dig hos Tinder med ditt telefonnummer behöver du alltså bara ange applikationen från din mobila enhet eller från din dator.

Väl där, i hemfönstret på Tinder, måste du hitta alternativet “Skapa ett konto” som visas längst ner. Sedan måste du välja alternativet ” Logga in med ditt telefonnummer “. När du loggar in behöver du bara ange ditt enhetsnummer och vänta på att få en bekräftelsekod för att verifiera din identitet.

Dessutom kan du redigera senare telefonnumret till ditt Tinder-konto om nödvändigt. Å andra sidan, om du bestämmer dig för att logga in med ditt Google-konto måste du logga in på det om han är kopplad till Tinder .

Hur använder man ett Tinder-konto utan Facebook?

För de som inte har använt någon annan dejtingapp tidigare är Tinder det bästa alternativet i denna enorma värld. Tja, den lätthet med vilken det är möjligt att använda alla funktionerna på denna plattform, gör det inte nödvändigt att ha erfarenhet för att anpassa sig till hur man flirtar på tinder .

Därför, när du väl har registrerat eller skapat ett konto på denna plattform utan Facebook, behöver du bara göra det ange parametrar av din profil för att ställa in nödvändiga filter baserat på dina intressen. Så att du kan börja interagera med de människor som finns runt omkring dig.

Det är därför möjligt att använd tinderkonto utan facebook . Dessutom är det verkligen ingen skillnad när du använder den här plattformen med Facebook länkad eller inte. Tja, du kan få tillgång till samma fördelar när det kommer till att träffa potentiella matchningar och flirtar.

Du kommer dock att ha fördelen av att använda Tinder och samtidigt gå obemärkt förbi det sociala nätverket Facebook. I alla fall, du kommer inte att missa något du inte kan njuta av med Tinder.

Relaterade Artiklar

Back to top button