Hur man planerar kurs i Kerbal Space Program

NASA och KSP var involverade i ett tidigare samarbete. KAP utvecklades av Squad, som har börjat implementera NASAs Asteroid Redirect Mission i sitt spel. Ditt eget asteroidomdirigeringsuppdrag kan utföras med hjälp av NASA-teknik.

Hur planerar du en omloppsbana i Ksp?

 • Se till att din raket inte överexponerar sig själv. Försök att slå Z så hårt du kan…
 • Avfyra raketen i hastighetsriktningen genom att trycka på mellanslagstangenten, håll den uppåt tills du är på ett område på 100 km/h.
 • … stigning 10 grader österut….
 • Hur man utför flytten…
 • Över 70 km, skaffa ett kompetensbevis.
 • Periapsis bör nå 70 km bort…
 • Vi gör verkligen orbitals här på World Cup…
 • Återinträde.
 • Är Ksp 2 inställd?

  Trots nästan ett decenniums utveckling har Kerbal Space Program tagit slut. Med mer fokus på uppföljare går studion mot uppföljare. Spelarens feedback indikerar att Squads 1 nu har tagits bort. Utgivningen av 12-uppdateringen i juni markerade slutet på ett decennium av planering och förväntan.

  Hur använder du manövernoder i Ksp?

  En rad med popup-fönster visas när du klickar på fartygets omloppslinje för att lägga till en ny manövernod. Noder kan tas bort när du väljer, högerklickar eller väljer och högerklickar på dem efter att de har skapats. Om noden har passerats, om du väljer den placeras den i “radera”-läge direkt.

  Spelar Nasa-anställda Ksp?

  Många anställda på NASA spelar Kettle’s Rockpeak regelbundet. Människor kan bli de första att gå på en asteroid 2025.

  Vad räknas som omloppsbana i Kerbal?

  Genom att använda banor runt kroppar kan vi observera dessa kroppar i deras naturliga utseende. Enligt European Committee for the Peaceful Revolution (CERF) är en rymdbana stabil när varje punkt i omgången är ovanför sin omgivning och atmosfären i sin kretsade kropp. För att ge lite sammanhang, är jordens atmosfär kärnan i de flesta av vår planets

  Gillar Nasa Ksp?

  Kerbal Space Program ökade spelarnas intresse för vetenskap och rymden, och många av dem lärde sig nya termer som astrofysik eller raketvetenskap från spelet. ” Men bara 97 % av spelarna rapporterade att spelet ökade deras intresse för dessa områden, och över 95 % sa att de lärde sig mer om universum

  Använder Spacex Ksp?

  I den här videon kommer du att lära dig hur programmerare gör att Falcon-raketerna, Dragon-kapslarna och Starlink-satelliterna kan fungera. De spelar Kerbal Space Program också.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button