Hur man placerar med ryck

Twitch är den mest populära streamingplattformen på internet. Det är inte bara videospel längre, utan hempratshower, bokläsningar och till och med människor som streamar sina vetenskapliga experiment på bakgården.

Alla vill öka antalet tittare med Rycka till. Ett av de bästa sätten att göra detta är att använda värdläge , en funktion som låter dig visa andra strömmar på din kanal, eller visa på någon annans kanal. Så här postar du Rycka till .

Varför använda värdläge?(Varför använda värdläge?)

De flesta potentiella Twitch-streamers (skulle vara Twitch-streamers) har begränsade timmar per dag för att utöka sin publik. Även om du inte gör något annat kan du inte vara “på” 24/7. När du inte streamar kommer din kanal att stängas av. Värdläge(Värdläge) låter dig använda din kanal för att marknadsföra dina vänner och andra streamare. Även om du är online men inte är på humör för att spela kan du sända en annan kanal och titta på den med dina tittare.

Det bästa av allt är att det låter andra människor använda din kanal för att marknadsföra dig. Flera streamers har haft ett stort uppehåll eftersom de placerats vid en större kanal Rycka till och introducerade dem för många nya tittare.

Värdläge(Värdläge) – en fantastisk funktion, vars placering på Rycka till det kostar dig ingenting. Om du är värd för en kanal, brukar ägaren ge tillbaka tjänsten och acceptera dig. Det här är ett bra sätt att stödja mindre Twitch-streamers och utöka din publik över tid.

Hur man använder värdläge på PC(Hur man använder värdläge på en PC)

Värdläge(Värdläge) lätt att starta. Klick(Klicka på) din profilbild och välj “Kanal”,(Kanal, ) tryck sedan på ” Chatt. (Chatta. )Enter /värd [channel name] i chattfältet, som om du svarade på ett meddelande från en tittare. Till exempel om du vill delta ProJared en av hans kvällar Magi de Sammankomst du måste gå in /värd ProJared .

Om kanalen du är värd för går offline kan du byta till en annan stream genom att helt enkelt skriva /värd om igen. Du kan göra detta upp till tre gånger inom ett 30-minutersfönster. Om du bestämmer dig för att vägra värdskap(Hosting), skriv bara in /unhost . Detta kommer att visa ett meddelande om att du är utloggad värdläge(Värdläge) .

När du är värd för en annan kanal Rycka till , denna streamer meddelas. Detta gör att de kan tacka dig och ge tillbaka tjänsten senare i framtiden. PÅ värdläge(Värdläge) Din streams video och ljud är avstängda, men du kan fortfarande chatta med dina tittare. Det här är ett bra sätt att få kontakt med din gemenskap.

Tänk på det: om du är en stor streamer Skyrim kanske du vill sända presskonferensen Bethesda vid E3. (Bethesda) Du och din grupp kan ta del av spänningen över alla nya tillkännagivanden. Kanske vill du se turneringen Fortnite- läge(Mode) host är ett bra sätt att göra detta.

Hur man använder värdläge på mobilen(Hur man använder värdläge på mobil)

Twitch introducerade nyligen möjligheten att aktivera värdläge(Värdläge) från din mobila enhet via Twitch-appen(Twitch-appen) . För närvarande är den här funktionen endast tillgänglig för iOS-användare, även om den här funktionen kommer till enheter snart. Android .

Rycka till innehåller instruktioner för hosting på iOS, men de är föråldrade. Var inte uppmärksam på(bortse från) deras uppmärksamhet. För att kunna lägga upp din favoritstreamer måste den streamas just nu. Medan du tittar på en video, tryck på ” Dela med sig(Dela) » högst upp på skärmen.

Tre alternativ visas. Klick Värdkanal(Värdkanal ) för att börja vara värd för en streamer på din kanal. För att sluta vara värd, klicka på ” Dela” och klicka (Dela med sig)“Radera kanal”.(Unhost Channel.)

Hur man gör autohosting(Hur man är värd för automatiskt)

Hittills har värdfunktionerna i den här guiden handlat om manuell värd och de nödvändiga tangentbordskommandona för att börja vara värd på Rycka till . i alla fall Rycka till låter dig automatiskt vara värd för en förgodkänd kanallista när du är offline.

För att använda den här funktionen måste du först aktivera Autohosting .

Logga in(Logga) till ditt konto Rycka till klicka sedan på användarikonen och välj “Kontoinställningar”. (Kontoinställningar. ) Klicka sedan på Kanaler och videor. (Kanaler och videor.) Klicka på ” Innehåll(Utvalt innehåll)” högst upp på skärmen och klicka sedan på ” Placera kanaler automatiskt(Automatisk värd för kanaler) » .

När du har gjort det, scrolla ner och välj Värdlista. (Värdlista. ) En meny öppnas där du kan söka efter andra kanaler att vara värd för. Ange kanalnamnet i listan och klicka på ” Lägg till(Lägg till)” så att den automatiskt placeras när du är offline.

Det finns också några andra inställningar att tänka på: om du automatiskt vill placera kanaler i den ordning de visas på din lista, eller om du vill placera dem slumpmässigt.

När du har valt de alternativ du vill ha, klicka på ” Spara(Spara)” längst ned på skärmen.

När någon lägger upp din kanal i en stream som har mer än 10 % av din publik får du ett meddelande. Det är ett sätt att hålla reda på hur många tittare som tittar på ditt flöde, men det förhindrar också att du blir överväldigad av notiser som är irrelevanta.

Dela ditt favoritinnehåll på Twitch(Dela ditt favoritinnehåll på Twitch)

Att odla en Twitch-kanal är hårt arbete, men att visa upp den är mer än halva striden. Den andra hälften bygger relationer med andra streamers och bygger abonnenter tillsammans. Acceptera(Värd) streamers som du tycker om att titta på och du kanske upptäcker att de kommer att acceptera dig tillbaka.

Twitch är den enskilt mest populära streamingplattformen på internet. Det är inte längre hem för bara videospel, utan också för talkshows hemma, liveläsning av böcker och till och med människor som streamar sina vetenskapliga experiment på bakgården.

Alla vill utöka sin Twitch-tittare. Ett av de bästa sätten att göra detta är genom värdläge, en funktion som låter dig visa andra strömmar på din kanal – eller visa på någon annans kanal. Så här värdar du på Twitch.

Varför använda värdläge?

De flesta blivande Twitch-streamers har ett begränsat antal timmar på dygnet för att utöka sin publik. Även om du inte gör något annat kan du inte vara “på” 24/7. När du inte streamar kommer din kanal att vara offline. Host Mode låter dig använda din kanal för att marknadsföra dina vänner och andra streamare. Även om du är online men inte är på humör för att spela kan du streama en annan kanal och titta på den med dina tittare.

Det bästa av allt är att det låter andra människor använda sin kanal för att marknadsföra dig. Flera streamers har fått sitt stora genombrott eftersom en större Twitch-kanal var värd för dem och exponerade dem för en mängd nya tittare.

Host Mode är en fantastisk funktion som inte kostar dig något att vara värd på Twitch. Om du är värd för en kanal, ger ägaren vanligtvis tjänsten och är värd för dig. Det är ett bra sätt att stödja mindre Twitch-streamers och utöka din publik över tid.

Hur man använder värdläge på en PC

Host Mode är lätt att starta. Klicka på din profilbild och välj kanal, Klicka sedan Chatt. Skriv in /värd [channel name] i chattrutan, precis som du svarade på ett meddelande från en tittare. Om du till exempel ville vara värd för ProJared på en av hans Magic the Gathering-kvällar, skulle du skriva in /värd ProJared.

Om kanalen du är värd för går offline kan du byta till en annan stream bara genom att skriva in /värd om igen. Du kan göra detta upp till tre gånger inom ett 30-minutersfönster. Om du bestämmer dig för att sluta vara värd, skriv bara /unhost. Detta kommer att visa ett meddelande om att du har lämnat värdläget.

När du är värd för en annan kanal på Twitch får den streamern ett meddelande. Detta gör att de kan tacka dig och ge tillbaka tjänsten senare på vägen. När du är i värdläget stängs din egen ströms video och ljud av, men du kan fortfarande interagera med dina tittare via chatt. Det är ett bra sätt att knyta an till ditt samhälle.

Tänk på det: om du är en enorm Skyrim-streamer kanske du vill streama en Bethesda-presskonferens runt E3. Du och din grupp kan ta del av spänningen över alla nya meddelanden. Kanske vill du se en Fortnite-turnering – värdläget är ett bra sätt att göra det.

Hur man använder värdläge på mobil

Twitch har nyligen lanserat möjligheten att aktivera värdläge från din mobila enhet via Twitch-appen. Detta är för närvarande endast tillgängligt för iOS-användare, även om funktionen är på väg till Android-enheter inom kort.

Twitch innehåller instruktioner för hur man är värd för iOS, men de är föråldrade. Ignorera dem. För att vara värd för din favoritstreamer måste de strömma just nu. När du tittar på en video trycker du på dela med sig knappen längst upp på skärmen.

Tre alternativ visas. Knacka värdkanal för att börja vara värd för streamern på din egen kanal. För att sluta vara värd, tryck på dela med sig knappen igen och tryck på ta bort värdkanalen.

Hur man automatiskt är värd

Hosting-funktionerna hittills i den här guiden har handlat om den manuella sidan av hosting och tangentbordskommandon för att börja hosta på Twitch. Twitch låter dig dock automatiskt vara värd för en förgodkänd lista med kanaler när du inte är online.

För att dra nytta av den här funktionen måste du först aktivera Auto Hosting.

Logga in på ditt Twitch-konto och klicka sedan på din användarikon och välj sedan kontoinställningar. Efter detta, klicka Kanaler och videor. Klicka på Innehåll fliken högst upp på skärmen och klicka sedan på Autovärd för kanaler knapp.

När du har gjort detta, scrolla ned och välj värdlista. Detta öppnar en meny där du kan söka efter andra kanaler att vara värd för. Skriv in namnet på kanalen i listan och klicka sedan Lägg till för att automatiskt vara värd för det när du är offline.

Det finns ett par andra inställningar att överväga också: Vill du automatiskt vara värd för kanaler i den ordning de visas i din lista eller så vill du vara värd för dem slumpmässigt.

När du har valt de inställningar du vill ha klickar du på Spara längst ner på skärmen.

När någon är värd för din kanal i en stream som har mer än 10 % av ditt tittartal får du ett meddelande. Det här är ett sätt att hålla reda på hur många tittare som ser din kanal, men det förhindrar också att du blir överväldigad av aviseringar som inte är relevanta.

Dela ditt favoritinnehåll på Twitch

Att odla en Twitch-kanal är mycket hårt arbete men att dyka upp är mer än halva striden. Den andra halvan bildar relationer med andra streamers och bygger en efterföljare tillsammans. Var värd för streamers som du tycker om att titta på och du kanske upptäcker att de kommer att vara värdar för dig direkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button